Review
Nov 1, 2019, 12:14pm

Dapatkan Personal Loan Kerajaan Dengan Pantas Dan Mudah Lulus


Personal loan merupakan pinjaman peribadi yang boleh dibuat sekiranya anda merupakan seorang pekerja kerajaan ataupun swasta. Pada masa kini, banyak bank yang menawarkan pinjaman peribadi kepada semua dengan kadar faedah masing – masing. Banyak bank yang menawarkan pinjaman peribadi dengan kadar interest yang agak menarik, jadi ia terpulang pada anda untuk memilih pinjaman peribadi dari bank yang diingini.

Personal Loan Kerajaan Hebat

Namun, sekiranya anda mempunyai kadar CCRIS dan CTOS dan tinggi serta peratus pinjaman yang melebihi 60%, peluang anda untuk mendapatkan pinjaman adalah agak sukar kerana banyak bank yang akan menolak permohonan anda. Mereka tidak mahu mengambil risiko kerana anda mungkin tidak mampu untuk membayar semula pinjaman anda. Malah, anda juga mungkin memerlukan tandatangan majikan sebelum anda boleh membuat permohonan untuk personal loan.

Personal Loan Kerajaan 2019

Tips Untuk Lulus Personal Loan

Berikut adalah tips yang anda boleh ikuti sekiranya anda ingin mudah lulus untuk membuat personal loan;

 • Periksa rekod kewangan anda terlebih dahulu sebelum memohon personal loan.
 • Pastikan anda disiplin membayar loan anda untuk mengelakkan rekod CCRIS dan CTOS yang buruk
 • Baca semua syarat terlebih dahulu sebelum mendapatkan personal loan yang diingini agar tidak mudah tertipu
 • Mulakan rekod kredit agar bank boleh melihat rekod kredit anda terlebih dahulu

Personal Loan Kerajaan Mudah Lulus

Pantas Solution – Dapatkan Personal Loan Kerajaan Yang Mudah Lulus

Adakah anda sedang mencari personal loan kerajaan yang mudah lulus? Pantas Solution boleh membantu anda untuk mendapatkan pinjaman peribadi yang anda perlukan dengan mudah dan pantas. Mereka menawarkan pinjaman dari bank – bank tempatan untuk kakitangan kerajaan, GLC, badan berkanun serta panel – panel bank yang terpilih.

Personal Loan Kerajaan Hebat

Program Personal Loan Dari Pantas Solution

Anda boleh mengikuti program yang disediakan oleh Pantas Solution sekiranya anda merupakan kakitangan kerajaan yang ingin mendapatkan personal loan tersendiri. Program ini amat sesuai untuk;

 • Pengurangan Komitmen Bulanan (Penstrukturan Semula Hutang Asal)
 • Pemulihan Rekod Kewangan Semasa (CTOS/CCRIS/BLACKLIST Layak Memohon)
 • Kegunaan Peribadi
 • Penjawat Awam
 • Pesara (JPA/JHEV)

Personal Loan Kerajaan 2019 2020

Berikut adalah ciri – ciri program yang disediakan oleh Pantas Solution;

 • Menghentikan pengumpulan hutang.
 • “Penyatuan hutang” biasanya mengenakan interest rate yang lebih rendah berbanding dengan kredit yang paling tradisional.
 • “Penyatuan hutang” yang selamat boleh memberi pengguna sejumlah wang yang banyak.
 • Ia membantu untuk memudahkan kehidupan pengguna.

Personal Loan Kerajaan Terbaik

Kelebihan Mengambil Personal Loan Dengan Pantas Solution

Pantas Solution boleh membantu anda untuk mendapatkan personal loan kakitangan kerajaan dan mereka mempunyai pelbagai kelebihan yang anda boleh dapat sekiranya anda menggunakan servis mereka. Berikut adalah kelebihan – kelebihan jika anda menggunakan servis dari Pantas Solution;

CCRIS dan CTOS Boleh Ambil Loan

Adakah anda risau dengan kadar CCRIS dan CTOS anda yang semakin meninggi? Kalau dengan personal loan lain, anda pasti rasa peluang anda untuk lulus permohonan adalah tipis. Namun, dengan Pantas Solution, mereka boleh memberikan kelulusan personal loan untuk anda dengan pantas dan efisien. Jadi, anda boleh menunjukkan kadar CCRIS dan CTOS anda kepada Pantas Solution dan mereka boleh membantu anda untuk mendapatkan loan yang diingini.

Personal Loan Kerajaan Mudah

Loan Lepas Walaupun Potongan Lebih 60%

Selalunya orang yang mempunyai potongan gaji yang melebihi 60% tidak boleh lagi mengambil sebarang personal loan kerana kebanyakan bank akan menolak permohonan anda. Pantas Solution boleh membantu anda untuk mendapatkan personal loan walaupun kadar potongan gaji anda telah melebihi 60%.

Personal Loan Kerajaan Pantas

Blacklist Boleh Lulus Loan

Walaupun anda telah disenarai hitam oleh pihak bank, Pantas Solution masih boleh membantu anda untuk mendapatkan personal loan. Anda tidak perlu lagi risau nama anda sudah disenarai hitam oleh pihak bank kerana mereka boleh membantu untuk mendapatkan kelulusan pinjaman peribadi yang anda perlukan.

Personal Loan Kerajaan 2019

Tak Perlu Sign Majikan

Berita baik untuk kakitangan kerajaan yang ingin mendapatkan personal loan dengan menggunakan khidmat Pantas Solution, anda tidak perlu mendapatkan tandatangan majikan. Jadi, anda boleh membuat permohonan pada bila – bila masa sahaja dengan mudah. Kadang – kadang, sign majikan ini agak susah untuk didapati jadi sekiranya anda menggunakan perkhidmatan Pantas Solution, sign majikan anda tidak diperlukan lagi.

Personal Loan Kerajaan Lejen

Hanya Perlu Dokumen Ringkas

Tiada lagi dokumen – dokumen tebal yang membuatkan anda pening kepala untuk membuat permohonan personal loan, tiada lagi mengisi borang yang rumit dan menyusahkan. Kini, anda hanya perlu menyediakan dokumen yang mudah dan ringkas agar Pantas Solution boleh membuat pengiraan menggunakan sistem bank. Segala pengiraan akan dilakukan di bank sahaja.

Personal Loan Kerajaan Terbaik

Perkhidmatan Depan Rumah Atau Office

Sekiranya anda ingin mendapatkan perkhidmatan dari Pantas Solution mengenai personal loan yang anda ingin mohon, mereka menyediakan servis terus ke depan rumah atau office anda. Jadi, anda tidak perlu lagi membazir wang dan minyak kereta anda semata – mata untuk mendapatkan servis mereka.

Personal Loan Kerajaan Murah

Semakan Kelayakan Percuma

Anda juga akan menerima semakan kelayakan secara percuma dari Pantas Solution. Jadi, anda tidak akan dikenakan sebarang cas sekiranya anda ingin mengetahui kelayakan serta jumlah pinjaman yang anda boleh dapati. Dapatkan semakan kelayakan anda hari ini dengan Pantas Solution.

Personal Loan Kerajaan Padu

Dapatkan Perkhidmatan Dari Pantas Solution Hari Ini

Dapatkan Perkhidmatan Dari Pantas Solution Hari Ini

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Dapatkan Perkhidmatan Dari Pantas Solution Hari Ini

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Perkhidmatan Dari Pantas Solution Hari Ini

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: