Umum
Aug 31, 2014, 9:30am

Dapatkan Ebook Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penguasa Kastam W41 Sekarang !


Anda tercari-cari jawapan kepada “Bagaimana hendak lulus peperiksaan online kastamDapatkan Pakej rujukan peperiksaan online Penguasa Kastam W41 Sekarang !!! Dengan rasminya jualan dilancarkan kepada semua calon penguasa kastam w41 oleh Infokerjaya Resources (002091193-K) bermula jam 10:00 pagi tepat 31 Ogos sehingga 4 September 2014 11:59PM (5 Hari SAHAJA). Selepas daripada tarikh itu jualan ditutup kepada umum.

Kini, nota, tips, contoh soalan dan panduan peperiksaan seksyen A, seksyen B dan seksyen C bagi Peperiksaan Online Penguasa Kastam gred W41 telah diebookan dan Tim InfoKerjaya telah mendedahkan RUJUKAN LENGKAP PEPERIKSAAN ONLINE PENGUASA KASTAM GRED W41 bagaimana ANDA boleh lulus dan berjaya menjawat jawatan Penguasa Kastam dengan cemerlang !

FAQ Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penguasa Kastam

1. Adakah Rujukan Penguasa Kastam Ini Dalam Bentuk Buku ?
Tidak, ianya adalah ebook dalam versi PDF, anda perlu download ke komputer anda dan membacanya atau boleh terus print

2. Apa itu Ebook ?

E-book adalah sejenis produk yang berbentuk digital dan ia bukannya produk fizikal. Apabila saya menyebut bukan produk fizikal, makanya ia hanyalah sekadar buku yang dimuatkan dalam perisian komputer. Kebiasaannya ia dihasilkan dalam bentuk Portable Document Format (PDF) menggunakan perisian Adobe Reader.

3. Contoh Ebook ?

Sila dapatkan Review Copy Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penguasa Kastam di –>> https://profhariz.com/pakej-rujukan-peperiksaan-penguasa-kastam-gred-w41/ secara percuma !

3. Bagaimana cara untuk saya beli ?

Cara pembelian itu terbahagi kepada 3 Fasa iaitu :

  1. Fasa Tempahan
  2. Fasa Terima Makluman Pembelian
  3. Fasa Terima Maklumat Download

Untuk panduan pembelian produk boleh rujuk di —>> https://profhariz.com/langkah-dan-cara-pembelian-ebook-peperiksaan-penguasa-kastam-w41/.

4. Sekiranya saya buat pembayaran bila saya akan terima ?

Anda akan menerima Ebook Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penguasa Kastam W41 besertakan Username & Password melalui email dalam masa 24 – 48 jam selepas Tim Infokerjaya menerima bukti pembayaran anda.

Selepas penghantaran borang, ianya akan diproses maksimum 48 jam, biasanya dalam tempoh 24 jam.

5. Saya belum dapat apa-apa lagi.. duit dah bayar. 

– Selepas pembayaran, anda WAJIB mengisi borang pengesahan, semak email di INBOX/SPAM BOX dan REPLY email tersebut dengan bukti pembayaran. Jika tidak pesanan anda TIDAK DAPAT diproses 

– Sila tunggu sehingga 48 jam, sekiranya masih belum dapat dalam masa 48 jam anda boleh terus email kami semula di support@rujukankerjaya.com 

6. Saya tak boleh buka file yang di download. Macam mana?
– File yang didownload adalah dalam format .ZIP, anda perlu ada software Winzip atau Winrar untuk ‘extract’ atau ‘unzip’ file tersebut. Biasanya anda boleh extract terus. Jika tidak boleh, sila dapatkan software ini secara percuma di http://www.7-zip.org/download.html

7.  Saya tak boleh buka file .PDF
– Maknanya anda tiada perisian Adobe Reader, anda boleh dapatkan secara percuma di http://get.adobe.com/reader/

8. Boleh percaya ke dengan Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penguasa Kastam Ni ?

Ya. Boleh percaya ! Kerana buku rujukan ini disediakan oleh Infokerjaya Resources (002091193-K). Mereka telah membantu saya dan lebih 60,000 graduan dalam memasuki Skim Perkhidmatan Awam dengan Nota, Latihan dan rujukan panduan penuh bagi menghadapi Peperiksaan Online SPA.

9. Sama ke Format Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penguasa Kastam ini dengan Peperiksaan Online Kastam pada 6 september nanti?

Abang, kakak, confirm sama kerana Tim Infokerjaya ini selalu up to date. Jika soalan itu berkaitan dengan isu semasa maka mereka akan sumbat semua contoh soalan, nota-nota yang biasa dikeluarkan oleh SPA. Dah download ke belum review copy ? Jika belum sila download dahulu di  https://profhariz.com/pakej-rujukan-peperiksaan-penguasa-kastam-gred-w41/ jika okay sila buat pilihan mahu beli atau tidak.

10. Ada Testimoni Untuk Pakej Rujukan Peperiksaan Online Kastam Ini?

Soalan ini yang saya nantikan. InshaAllah berikut adalah sedikit testimoni daripada saya

Testimoni 1

 

 

Testimoni 3

 

 

11. Berminat ! Bagaimana untuk saya dapatkannya pakej rujukan penuh exam online kastam ini?

InshaAllah anda boleh dapatkan segera di —-> www.ProfHariz.com/PeperiksaanKastam . Semoga kejayaan milik kita semua.

12. Apa beza Basic, Gold dan Platinium?

Untitled

Untuk pembelian terus ke —>> www.ProfHariz.com/PeperiksaanKastam

13. Saya duduk di luar negara boleh beli ke?

InshaAllah boleh beli dan buat pembayaran melalui Kad kredit/Debit atau Paypal. Buat online bank tempatan pun boleh walau duduk luar negara.

14. Jika ada sebarang pertanyaan macam mana nak hubungi profhariz?

InshaAllah boleh direct pm saya di Fanpage Facebook ProfHariz atau emailkan kepada hi@profhariz.com atau WhatsApp Prof Hariz 011-32274824

15. Tiada tawaran istimewa ke untuk kami pembeli ini?

Ya ada tawaran istimewa untuk 50 orang pertama yang membeli pakej Platinium bernilai RM80.

Saya sendiri akan open group Whatsapp kepada sesiapa yang beli Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penolong Penguasa Kastam W41 yang menggunakan link www.ProfHariz.com/PeperiksaanKastam. Apa yang anda perlu buat hanya Whatsappkan Prof Hariz 011-32274824

Nama, No-Telefon dan Resit Bukti pembelian anda.

Selain itu juga saya berikan diskaun kepada anda Ebook Kurus Dengan Diet Atkins yang akan saya kongsikan di dalam Group WhatsaApp.

Sama-sama kita buat pembincangan dan menjawab exam nanti.

Akhir sekali, Tanya pada diri anda sendiri. Sekiranya nilai ilmu yang diebookan ini dapat membantu anda lulus dalam peperiksaan online penguasa kastam dan anda menjawat jawatan awam dengan rasminya. Adakah ianya pelaburan yang berbaloi ?

Sekiranya jawapan anda adalah YA, dapatkan Pakej Rujukan Peperiksaan Online Penguasa Kastam W41 sekarang sebelum jualan ditutup di www.ProfHariz.com/PeperiksaanKastam. Salam sukses daripada saya Prof Hariz.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: