Review
Sep 23, 2019, 9:18am

Dapatkan Kulit Dan Tubuh Idaman Dengan SlimmeWhite (SW MAX)


Keyakinan pada kulit datang dari kulit yang cantik dan sihat serta tubuh badan yang ramping dan tampak sihat. Apabila kulit dan tubuh badan sihat dan dijaga dengan baik, ia akan memupuk harga diri dan anda akan menjadi lebih mudah untuk memberi tumpuan kepada tugasan lain. Raut wajah dan tubuh yang tidak sihat menjadi salah satu faktor utama untuk seseorang kehilangan keyakinan diri.

SlimmeWhite SW MAX Selangor

Sebenarnya penampilan yang semulajadi bukan sahaja membolehkan keaslian anda bersinar tetapi ia merupakan sesuatu yang boleh dibanggakan. Definisi kulit yang cantik dan sihat adalah kulit yang licin, tegang, anjal dan kemerah-merahan. Selain itu, kulit yang bebas jerawat dan tidak kusam juga antara kulit yang menjadi idaman ramai. Tubuh badan yang sihat juga adalah tidak obes dan tidak mempunyai lemak yang berlebihan.

SlimmeWhite SW MAX Padu

Tips Untuk Mendapatkan Kulit Dan Tubuh Yang Cantik Secara Semulajadi

Minum Air Putih

Air putih sangat penting untuk anda minum dalam jumlah yang cukup setiap hari. Hal ini kerana, air berfungsi untuk menggantikan cecair dalam tubuh anda. Selain itu, air juga diperlukan untuk meningkatkan metabolisma serta membersihkan toksin badan. Air yang mencukupi juga memberikan hidrasi pada tubuh badan anda.

SlimmeWhite SW MAX 2020

Makan Buah-Buahan

Buah-buahan sangat penting kerana ia mempunyai banyak khasiat. Selain meningkatkan sistem penghadaman, memakan buah-buahan juga boleh memberikan kulit dan badan yang cantik. Seperti yang kita ketahui, badan kita mengandungi 70% air. Oleh itu, badan kita memerlukan air yang mencukupi untuk mengekalkan hidrasi.

SlimmeWhite SW MAX Tubuh Idaman

Menjaga Rutin Penjagaan Kulit

Mempunyai kulit yang cantik memerlukan usaha yang konsisten. Pastikan anda konsisten dalam rutin penjagaan kulit. Pastikan anda mencuci kulit wajah dua kali sehari. Jangan mencuci muka secara berlebihan kerana ia akan menyebabkan kulit anda kering. Untuk rutin penjagaan kulit yang lengkap, anda perlu mencuci muka dengan pencuci muka, diikuti dengan toner, serum/essence dan diakhiri dengan pelembap.

SlimmeWhite SW MAX Kurus

Bersenam

Tubuh yang cantik datangnya dari dalaman yang sihat. Untuk memastikan tubuh badan anda sihat, bersenamlah sekurang-kurangnya dua kali seminggu. Apabila anda bersenam, badan akan mengeluarkan peluh. Apabila anda berpeluh, kulit anda akan semakin sihat kerana toksin dalam badan dikeluarkan melalui peluh. Kulit anda juga akan tampak cantik dan berseri.

SlimmeWhite SW MAX Malaysia

Lindungi Kulit Daripada Cahaya Matahari

Sinaran matahari seperti UVA dan UVB memberikan kemudaratan pada kulit. Selain dari mengakibatkan selaran matahari (sunburn) ia juga boleh mengakibatkan kemunculan jeragat pada kulit wajah. Bagi mengelakkan perkara ini dari berlaku, gunakanlah pelindung cahaya matahari (sunscreen/sunblock) sebelum anda keluar dari rumah.

SlimmeWhite SW MAX Gombak

SlimmeWhite Max (SW MAX) – Minuman Terbaik Untuk Kulit Cantik Dan Badan Yang Langsing

Sekiranya anda sedang mencari minuman yang boleh membantu anda untuk mendapatkan kulit serta tubuh badan yang sihat, SlimmeWhite Max a adalah jawapannya. Ia diformulasikan khas dengan pelbagai jenis bahan semulajadi yang boleh membantu untuk menurunkan berat badan dan dalam masa yang sama boleh membuatkan kulit anda menjadi lebih cantik. Anda pasti akan menjadi lebih yakin dan kelihatan menarik selepas anda mengamalkan SW MAX.

SlimmeWhite SW MAX Hebat

SlimmeWhite Max mempunyai kuasa untuk membakar lemak lebih berkesan dengan teknologi SW Max 5G dan Sinetrol X-Pur. Malah, ia juga mempunyai 3 kali ganda kuasa pencerahan & kecantikan kulit dengan L-Cysteine, Vitamin C, & Aloe Vera. Selain itu, ia adalah satu – satunya produk kurus dengan formula tanpa gula tambahan.

SlimmeWhite SW MAX Mudah Murah Cantik

Bahan – Bahan Di Dalam SW MAX

Bahan – bahan yang digunakan adalah organik dan selamat untuk digunakan oleh pengguna tanpa sebarang bahan kimia yang merbahaya. Berikut adalah bahan – bahan yang digunakan di dalam SW MAX;

Garcinia Cambogia

Ia berfungsi sebagai fat burner booster dan menyekat selera makan berlebihan.

SlimmeWhite SW MAX Mudah dan Murah

Guarana Extract

Bahan ini membantu meningkatkan metabolisma badan serta menghalang pembentukan lemak.

SlimmeWhite SW MAX 2019 2020

Green Tea Extract

Ia pula mempunyai bahan aktif flavonoids yang membantu meningkatkan kadar metabolisma badan, meningkatkan tahap pengoksidaan lemak serta meningkatkan aktiviti insulin.

SlimmeWhite SW MAX Menguruskan

Gymnema Sylvestre

Ia merupakan herba yang mempunyai bahan aktif gymnemic acid membantu menyekat penyerapan gula yang menghasilkan lemak berlebihan. Ia juga mempunyai kebaikan antidiabetic serta membantu menstabilkan kandungan gula dalam darah.

SlimmeWhite SW MAX Dapatkan Tubuh Idaman

Ginkgo Biloba

Ia meningkatkan aliran darah serta membantu dalam pembakaran kalori. Ia juga meningkatkan kesihatan mental dan sebagai memory booster.

SlimmeWhite SW MAX Cantik

Sinetrol X-Pur

Ia merupakan bahan premium yang mempunyai kajian klinikal serta terbukti membantu menurunkan berat. Kajian membuktikan ia mampu menurunkan sehingga 22% lemak badan berbanding placebo. Kajian juga membuktikan ia mengurangkan lemak perut secara signifikan sehingga 9.7% serta mengurangkan saiz ukurlilit lengan dan peha.

SlimmeWhite SW MAX Murah

L-Cysteine

Bahan ini adalah 3kali ganda lebih_berkesan daripada Glutathione. Ia menghalang pembentukan melanin yang membantu mencerahkan kulit dengan pantas. Ia juga membantu proses sintesis kolagen semulajadi badan.

SlimmeWhite SW MAX Terpadu

Vitamin C

Ia membantu meningkatkan kesihatan dan kecantikan kulit secara semula jadi.

SlimmeWhite SW MAX Mudah Murah dan Cantik

Aloe Vera

Bahan ini telah terbukti memberikan kecantikan dan kesihatan kulit.

SlimmeWhite SW MAX Mudah

White Kidney Bean

Ia membantu menyekat penghasilan gula daripada karbohidrat. Ia membantu mengelakkan pembentukan lemak daripada gula berlebihan. Ia juga membantu meningkatkan tenaga serta mengurangkan risiko diabetis, penyakit jantung dan kanser kolon.

SlimmeWhite SW MAX Kulit Cantik

African Bush Mango

Bahan ini pula membantu menghalang pembentukan kolesterol dan asid lemak serta merendahkan tahap kandungan gula dalam darah.

SlimmeWhite SW MAX Terhebat

Kelebihan Mengamalkan SlimmeWhite Max

SlimmeWhite Max mempunyai pelbagai kelebihan yang boleh membantu anda untuk mendapatkan kulit serta tubuh badan idaman. Anda boleh mengamalkan SlimmeWhite ini setiap hari sekiranya anda ingin menikmati kelebihan – kelebihan ini. Berikut adalah kelebihan yang anda boleh dapati bersama SlimmeWhite Max;

 • 4x detoks buang toksin & angin
 • Anti-aging (melambatkan proses penuaan)
 • Menyekat selera makan berlebihan.
 • Meningkatkan metabolisma badan
 • Menghalang pembentukan lemak.
 • Menyekat penyerapan gula
 • Menstabilkan kandungan gula dalam darah.
 • Memory booster.
 • Membantu menurunkan berat.(mengurangkan lemak perut saiz ukur lilit lengan dan peha)
 • Melembapkan & mencantikkan kulit secara semula jadi
 • Menambahkan tenaga
 • Menghalang pembentukan kolesterol

SlimmeWhite SW MAX KL

Testimoni Pelanggan SlimmeWhite Max

SlimmeWhite SW MAX Terbaik

SlimmeWhite SW MAX 2019

SlimmeWhite SW MAX 2020 Malaysia

Dapatkan SlimmeWhite Max Sekarang!

Dapatkan SlimmeWhite Max Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Dapatkan SlimmeWhite Max Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan SlimmeWhite Max Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: