Review
Aug 4, 2017, 9:19am

Cuci Kusyen Kereta Di Kuala Lumpur Hanya Dari RM70 Sebuah Kereta


Bagi sesiapa yang mempunyai kereta, lagi-lagi bagi mereka yang memiliki kereta pada jangka masa yang lama, pasti pada satu ketika mereka akan mendapati kusyen kereta berada dalam keadaan yang kotor, lusuh, buruk dan kemungkinan berbau. Terutama sekali bagi mereka yang kerap menggunakan kereta untuk tujuan harian, ataupun bagi mereka yang mempunyai keluarga terutama anak-anak kecil, pasti akan terjadi situasi yang mana bahagian kusyen kereta akan kotor akibat tertumpah air, tergesel dengan benda-benda yang kotor dan sebagainya.

atasi-masalah-kusyen-kereta-kotor

Seringkali apabila perkara ini berlaku, kita akan cuba membersihkan kusyen kereta sebaik mungkin dengan menggunakan kain bersih ataupun vakum. Namum begitu hampir setiap kali kusyen kereta tidak akan dicuci dengan sempurna kerana kemungkinan kotoran telah meresap serta terperangkap masuk di bawah kusyen, dan lambat laun kusyen kereta boleh berubah warna seperti warna sopak. Tambahan pula, kusyen akan berbau hapak kerana kotoran yang terperangkap di dalam kusyen.

servis-cuci-kusyen-kereta

Salah satu penyelesaian bagi masalah kusyen kereta yang berbau, kotor, bersopak, hapak dan sebagainya adalah untuk mencari perkhidmatan mencuci kusyen. Di Kuala Lumpur memang terdapat beberapa tempat yang menawarkan khidmat mencuci kusyen kereta tetapi harga yang diletakkan untuk perkhidmatan ini agak mahal, ada yang bermula dari RM150 ke atas. Ini membuatkan ramai orang yang kurang berkemampuan tidak mahu melabur wang untuk membersihkan kusyen kereta mereka, lalu membiarkan kusyen kereta semakin lama semakin kotor. Tambahan pula, mencari kedai yang menawarkan khidmat cuci kusyen kereta kadang-kadang bukan perkara yang mudah. Ada yang buang masa pusing-pusing di sekitar Kuala Lumpur untuk mencari perkhidmatan cuci kusyen kereta tetapi tidak jumpa.

Cuci Kusyen Kereta Di Kuala Lumpur Murah dan Bersih

Memperkenalkan Master Clean Services, satu-satunya perkhidmatan cuci kusyen kereta di Kuala Lumpur. Apa sahaja kotoran di kusyen kereta anda… tertumpah kuah rendang, terjatuh sambal nasi lemak, tumpahan air minuman, anak keci terkencing di dalam kereta… Master Clean Services akan berupaya untuk membersihkan kusyen kereta anda. Tambahan pula, harga yang ditawarkan memang murah dan mampu milik, jarang untuk kita mendapat harga sebegitu, iaitu hanya dari RM70 untuk sebuah kereta.

masterclean-service-cuci-kereta

Apa yang baiknya mengenai Master Clean Services berbanding syarikat-syarikat atau servis-servis yang lain yang menawarkan perkhidmatan cuci kusyen kereta ini adalan mereka akan datang di tempat anda untuk melaksanakan perkhidmatan cuci kusyen kereta tersebut! Ya, tak perlu lagi anda nak membazir petrol, membayar duit tol dan membayar duit parking di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor berlegar-legar mencari kedai yang menawarkan perkhidmatan cuci kusyen kereta. Master Clean Services akan datang ke tempat anda, yang mana kawasan perkhidmatan mereka meliputi sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.

Perkhidmatan Yang DItawarkan Oleh Master Clean Services

Master Clean Services bukan sahaja menawarkan perkhidmatan mencuci kusyen kereta sahaja. Bukan sahaja perkhidmatan cuci kusyen kereta di Kuala Lumpur dengan hanya dari RM70 untuk sebuah kereta, Master Clean Services juga menawarkan pekhidmatan-perkhidmatan yang lain seperti mencuci sofa, karpet serta tilam. Seperti yang dinyatakan tadi, perkhidmatan ini ditawarkan di mana-mana sahaja anda berada di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, yang mana servis dilakukan di mana pelanggan berada, sama ada di rumah, di ruang pejabat dan sebagainya.

servis-yang-ditawarkan-masterclean-cuci-kusyen-kereta

Jika dilihat di laman Facebook dan instagram Master Clean Services ini, mereka telah menawarkan perkhidmatan cuci kusyen kereta ini di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Tidak kira di mana-mana di Kuala Lumpur atau Selangor, seperti Kg Melayu Subang, Bandar Tun Hussein Onn, Hulu Langat, malah sehingga ke Banting, mereka akan pergi ke tempat anda tidak kira di mana anda berada, di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor.

cuci-kereta-berkilat-macam-baru
Master Clean Services menggunakan peralatan serta perkakasan yang khas beserta adunan kimia khas untuk mencuci kusyen kereta anda. Peralatan khas serta adunan kimia khas yang digunakan bertujuan untuk mencuci kusyen kereta sehingga ke bahagian akar kusyen kereta yang mana kebanyakan kotoran-kotoran yang terperangkap di bahagian-bahagian yang berkenaan. Chemical yang digunakan memang dirumus khas untuk menjaga fabrik kereta daripada rosak. Mereka akan mencuci bukan sahaja kusyen kereta tetapi juga di bahagian panel pintu, bumbung serta bonet kereta.

servis-kusyen-kereta-terbaik-kl

Sekiranya anda mendapatkan perkihdmatan dari Master Clean Services yang menawarkan khidmat cuci kusyen kereta di Kuala Lumpur dengan harga serendah RM70 bagi sebuah kereta, anda pasti akan berpuas hati dengan servis mereka. Bila di luaran dan di dalam kereta bersih bak kereta baru keluar dari kedai, tiada lagi sakit mata memandang kereta sendiri. Bak kata dari Master Clean Services… “Customer puas hati, kami tersenyum…”. Jadi tunggu apa lagi? Buatlah booking anda dengan Master Clean Services sekarang!

Testimoni Pelanggan Cuci Kusyen Kereta Di Kuala Lumpur

servis-cuci-kereta-dan-kusyen-kl

 

Ramai orang yang mencuba servis yang ditawarkan oleh Master Clean Services yang menyediakan perkhidmatan cuci kusyen kereta di Kuala Lumpur hanya dari RM70 sebuah kereta, rata-ratanya amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan serta kualiti kerja yang tinggi oleh Master Clean Services. Mari kita lihat antara komen-komen yang diberikan oleh pelanggan-pelanggan Master Clean Services ini:

“Servis terbaik harga berpatutan… sgt berpuas hati… nora bg 5 bintang… well done… semoga bisnes kalian bertambah maju…”

“Tq ya dek… bersih… bau pun sedap!”

“Memang terbaik… keluar segala harta-harta karun dalam cik bibah tu… Hantar car wash pun belum tentu clear macam ni… kotoran bekas sisa minuman yang tumpah habi dicuci… lepas nie tak pening nak tinggalkan cik bibah ke carwash mana untuk cuci seat… whatsapp sahaja brader nia akan datang rumah…”

“Harga pasti memuaskan bila tengok hasilnya… berbaloi… luar cantik dalam kereta harus la cantik…”

testimoni-masterclean-cuci-kusyen-kereta

testimoni-masterclean-cuci-kusyen-kereta

testimoni-masterclean-cuci-kusyen-kereta

Hubungi Master Clean Services Untuk Cuci Kusyen Kereta Di Kuala Lumpur Sekarang !

Anda sudahpun berpuas hati dengan Master Clean Services yang dapat menawarkan pakej cuci kusyen kereta di Kuala Lumpur hanya dari RM70 sebuah kereta? Segeralah hubungi mereka untuk tetapkan temujanji anda, mereka akan datang ke tempat anda untuk memastikan kusyen kererta anda akan kembali seperti baru keluar dari kedai.

ig-servis-cuci-kusyen-kereta

Instagram Master_Clean_Services

fb-servis-cuci-kusyen-kereta-kl#

Facebook Master Clean Services

Jangan lupa untuk setkan temujanji anda dengan Master Clean Services, satu-satunya perkhidmatan cuci kusyen kereta di Kuala Lumpur hanya dari RM70 sebuah kereta. Tempahlah sekarang dan anda pasti akan berpuas hati!

MASTER CLEAN SERVICES | PERKHIDMATAN CUCI KUSYEN KERETA DI KUALA LUMPUR

Hotline 1: 011-33542076 | Link WhatsApp
Hotline 2: 018-3671735 | Link WhatsApp

Facebook: @mastercleanservice369
Instagram: @master_clean_services

Jom cuci kusyen kereta SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom cuci kusyen kereta SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom cuci kusyen kereta SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: