Review
Jun 5, 2017, 9:40am

Contact Lens Murah Di Malaysia


Semakin ramai kita melihat orang-orang yang memakai kanta lekap atau contact lens sejak dua menjak ini. Contact lens atau kanta lekap merupakan satu jenis kanta dimana kita memakainya dengan meletakkan contact lens tersebut langsung di atas mata kita.

contact-lens-murah

Pada dahulunya contact lens bersifat corrective di mana ia membantu dalam penglihatan iaitu untuk menyelesaikan masalah rabun jauh, rabun dekat, astigmatisme dan sebagainya. Namun begitu, kini terdapat contact lens yang bersifat kosmetik yang mana ia boleh mengubah warna mata anda.

Anda inginkan mata yang lebih cantik dan menawan ala orang Eropah yang mana anda inginkan mata berwarna biru, hijau dan sebagainya? Oleh itu anda boleh mencuba menggunakan contact lens berwarna untuk tujuan tersebut. Tampak bergaya bukan?

Contact Lens Murah Di Malaysia Ini? Selamat Ke?

panduan-membeli-contact-lens

Untuk membeli contact lens bukannya murah. Contact lens biasanya datang dari dua jenis iaitu jenis pakai buang atau disposable dan juga jenis yang kekal atau permanent. Ada juga jenis pemakaian yang mana anda oleh memakainya siang dah malam.

Namun kebiasaannya contact lens yang terkini membenarkan anda untuk memakai contact lens pada siang hari dan anda harus membukanya pada waktu malam sebelum tidur. Tetapi nyatalah harga bagi contact lens ini agak mahal, kebiasaanya harganya akan bermula dari RM100 ke atas.

Disebabkan kos contact lens yang kebiasaannya mahal, maka ada orang yang cuba mencari contact lens yang harganya jauh lebih murah. Walau bagaimanapun ia tidak terjamin bahawa contact lens yang murah adalah juga contact lens yang berkualiti. Silap memakai contact lens boleh mengakibatkan mata anda rosak atau berjangkit kuman jika memakai contact lens yang tidak diiktiraf ataupun contact lens yang tidak dikenali atau meragukan.

Oleh itu mana kita nak cari contact lens yang murah tetapi dijamin berkualiti, tahan lama dan selesa untuk dipakai?

Miyulens Contact Lens Murah Di Malaysia, Murah dan Selamat

contact-lens-murah-berjenama

Memperkenalkan Contact Lens dari jenama Miyulens Malaysia. Jenama Miyulens Malaysia yang beroperasi dari Shah Alam Malaysia. Contact lens Miyulens Malaysia telah berada di pasaran sejak tahun 2015 secara online dan telah mendapat kelulusan FDA, dan pengguna contact lens Miyulens Malaysia yakin bahawa contact lens ini selamat untuk dipakai.

Antara ciri-ciri contact lens Miyulens termasuknya saiznya yang normal iaitu sekitar 14.5mm diameter. Ia juga mengandungi kandungan air atau high water content iaitu lebih daripada 45%. Berbeza dengan contact lens yang lain, contact lens Miyulens Malaysia mampu bertahan selama 3 bulan sekiranya dijaga dengan rapi. Dan yang paling penting sekali, harga bagi contact lens Miyulens Malaysia amatlah murah, hanya di sekitar RM38 untuk RM45 sahaja!

Kini anda boleh bergaya dengan contact lens Miyulens Malaysia yang murah ini. Boleh digayakan di mana-mana sahaja dan untuk apa jua majlis atau keraian. Kini ada akan tampak anggun dan stylish dengan menggayakan contact lens Miyulens Malaysia yang murah dan mampu milik ini.

Keselesaan Tinggi – Kandungan Air (Water Content) 45%

contact-lens-murah-terbaik

Kebiasaaannya contact lens di pasaran mempunyai kandungan air atau water content di sekitar 38%. Lebih tinggi kandungan air atau water content bagi contact lens tersebut maka ia lebih selesa untuk dipakai. Berbeza dengan contact lens di pasaran, contact lens jenama Miyulens Malaysia mempunyai kandungan air atau water content sebanyak 45%, lebih tinggi dari contact lens yang lain. Seolah-olah anda tidak merasa apa-apapun apabila memakai contact lens ini. Begitu selesa menggunakan contact lens Miyulens Malaysia ini.

Warna Terang, Seductive dan Memikat Hati

warna-contact-lens-cantik

Bermacam-macam warna pilihan ikut kesesuian dan kehendak anda

Cuba lihat pada gambar di bawah ini. Semestinya keterampilan anda akan tampak lebih menarik dengan warna contact lens Miyulens Malaysia yang cukup terang, sehinggakan dapat memukau atau memikat sesiapai sahaja yang menatap wajah jelita yang menggayakan contact lens ini. Cantik, anggun dan bergaya.

contact-lens-menaikkan-seri-pengantin

Tampak cantik dan menaikkan seri pengantin sekiranya memakai contact lens Miyulens

Bermacam-macam jenama yang dibawah jenama Miyulens Malaysia yang boleh anda cuba, antaranya jenama Miyulens, Solotica-1, Batis Spatax, Sweety Lens, Kitty Kawaii, dan Dreamcolor. Terpulang pada citarasa masing-masing untuk memilih mana yang sesuai untuk mencantkkan wajah anda.

Yakin Selamat – Diluluskan oleh FDA (FDA Approved)

contact-lens-murah-selamat

Contact lens Miyulens Malaysia telahpun dieksport ke banyak negara luar. Secara rata-ratanya pengguna contact lens Miyulens Malaysia amat berpuashati dengan contact lens ini dan juga mengesyorkan bahawa contact lens jenama Miyulens Malaysia adalah amat selamat apabila digunakan seharian.

Contact lens Miyulens Malaysia adalah diiktiraf dan diluluskan oleh badan FDA (Food & Drug Administration), dan ini bermakna contact lens ini telahpun diiktiraf dah telah dijamin keselamatannaya dari pakar mata atau optometrist dari luar negara, supaya anda tidak perlu risau sama ada contact lens Miyulens Malaysia adalah selamat untuk dipakai.

Lebih 2000 Testimoni dari Dalam dan Luar Negara

testimoni-pengguna-contact-lens-murah

Contact lens Miyulens Malaysia telahpun dijual di dalam dan di luar negara. Sepanjang tiga tahun syarikat Miyulens Malaysia beroperasi sejak tahun 2015, syarikat tersebut telah menerima testimoni daripada lebih 2000 pengguna contact lens ini, dan rata-ratanya mereka amat berpuas hati dengan servis dan kualiti yang ditawarkan oleh contact lens Miyulens Malaysia ini.

Dapatkan Content Lens Murah di Malaysia Ini Sekarang !

Contact Lens Murah di Malaysia

Dapatkan contact lens Miyulens Malaysia, contact lens yang berasal dari Shah Alam yang terbukti dan terjamin murah dan yang penting selamat untuk dipakai. Untuk maklumat lanjut, hubungi

 

Dapatkan Content Lens Murah di Malaysia Ini SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

PSN Multimedia, B-33-06, I-Suite, Seksyen 7, I-city, 40000 Shah Alam, Selangor

   
Dapatkan Content Lens Murah di Malaysia Ini SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Content Lens Murah di Malaysia Ini SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: