Review
Jan 22, 2018, 12:26pm

Cheezzy Bread Sedap Di Johor Bahru


Bandar Johor Bahru sememangnya adalah sebuah bandar yang cukup kaya dengan pelhagai makanan-makanan yang unik, eksotik, istimewa dan semestinya. Antaranya adalah mee rebus Johor, beriani gam, kacang pool, otak-otak, mee bandung yang berasal dari Muar, malah rojak Singapore pun anda boleh dapat. Rata-ratanya di bandar Johor Bahru terdapat pelbagai jenis makanan yang memang akan menjadi kepuasan bagi sesiapa sahaja yang menikmainya, tidak kira pada yang tua mahupun yang muda.

Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru 12

Zaman kini terdapat satu juadah baru yang juga datangnya khusus dari Johor Bahru dan juadah ini akan pasti menggamit selera serta menarik minat sesiapa sahaja yang memang gemar makan. Sudah pasti rakyat Johor Bahru khususnya dan rakyat Malaysia secara amnya memang tidak dinafikan lagi memang menggemarkan makanan yang sedap, berselera dan enak. Mari kita perkenalkan apakah juadah yang dimaksudkan tersebut.

Memperkenalkan… Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru!

Di sini kami memperkenalkan satu juadah baru yang akan pasti menggamitt selera bagi sesiapa yang melihatnya. Cheezzy Bread Sedap merupakan tandingan utama dalam makanan-makanan yang sedap yang anda boleh dapati di bandar Johor Bahru. Anda boleh nilaikan dengan sendiri apakah yang penulis ini ingin nak sampaikan, bak kata orang putih “a picture is worth a thousand words”. Lihatlah dengan sendiri apakah yang penulis ini maksudkan…

Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru 09

Fuhhh… nampak tu, sungguh menyelerakan, terliur nampaknya ya… Melimpah-limpah keju atau cheesenya, sesuai benar jika ia dinamakan sebagai Cheezzy Bread Sedap!!! Cheezzy Bread Sedap adalah merupakan sejenis makanan yang cukup enak dan pastinya akan membuat sesiapa sahaja terliur apabila melihatynya, apatah lagi apabila dapat menghidu baunya yang sememangnya enak dan memikat selera… wowww…

Sesuai untuk dimakan pada bila-bila masa dan tidak kira usia, sama ada bagi kanak-kanak mahupun golongan dewasa, Cheezzy Bread Sedap ini pastinya akan menjadi hidangan yang anda boleh nikmati sama ada sebagai makanan tengahari, petang atau malam, atau pada bila-bila masa sahaja anda teringinkan kelazatan dan keenakan Cheezzy Bread Sedap ini. Tidak kira di mana sahaja, atau pada bila-bila masa, anda boleh menikmati Cheezzy Bread Sedap ini yang amat menyelerakan.

Apakah dia Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru ni?

Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru adalah merupakan produk tempatan khususnya di Johor Bahru. Ia merupakan makanan yang cukup berkhasiat dan juga boleh dikatakan sebagai makanan yang lengkap. Ia diperbuat daripada roti yang menjadi sumber karbohidrat yang berperanan untuk memberi tenaga, inti daging ayam atau daging lembu sebagai sumber protein yang enak dan lazat, yang mana protein amat penting untuk tumbesaran terutama sekali pada kanak-kanak, dan juga sayuran-sayuran yang diadun bersama-sama dengan inti daging atau ayam yang menjadi sumber vitamin, garam galian dan serat, membuatkan ia makanan yang cukup lengkap dan sempurna. Ditambah pula dengan salutan keju di atasnya dan dibakar di dalam ketuhar memberikan ia satu rasa yang amat enak dan lazat sehingga menjilat jari.

Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru 08

Terdapat pelbagai jenis inti daging yang anda boleh pilih sesuai dengan citarasa dan selera anda. Bagi anda yang tidak gemarkan pedas, anda boleh memilih sama ada inti daging lembu (beef) ataupun inti daging ayam (chicken). Walau bagaimanapun, sekiranya anda menggemari makanan yang pedas (bak kata orang, extra spicy), anda boleh memilih sama ada inti daging lembu pedas (extra spicy beef) ataupun anda boleh memilih inti daging ayam pedas (extra spicy chicken). Kanak-kanak sudah pasti akan menggemari inti yang tidak pedas manakala bagi golongan dewasa mereka lebih meminati Cheezzy Bread Sedap yang berperisa extra spicy.

Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru 11

Bahan-bahan yang digunakan dalam pembuatan Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru ini adalah dijamin menggunakan bahan-bahan yang bermutu tinggi, setanding dengan pizza yang anda boleh dapati di pasaran sekarang. Cheezzy Bread Sedap adalah merupakan makanan yang mudah, cepqt, berkhasiat dan menyenangkan. Anda boleh menikmati Cheezzy Bread Sedap ini sama ada secara langsung, straight from the oven, ataupun dipanaskan di dalam microwave atau ketuhar / oven selama 5-6 minit.

Lelehan keju / cheese dan inti daging ayam atau daging lembu yang sedap diadunkan juga bersama sayur-sayuran yang terpilih untuk menjadikannya makanan yang lengkap dan berkhasiat, pastinya akan membuka selera untuk sesiapa sahaja untuk makan dengan selaju-lajunya Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru ini, sehingga tak sedar sampai ke sudu yang terakhir. Pastinya anda tidak akan menyesal apabila anda makan Cheezzy Bread Sedap yang sememangnya sedap ini…

Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru 10

Cheezzy Bread Sedap digandingkan inti daging ayam atau lembu dan ditambah pula dengan mushroom shiitake di dalam intinya, ditambah pula dengan keju mozarella dan keju cheddar (mozarella & cheddar cheese) untuk menjadikannya satu hidangan yang cukup lazat sehingga pasti hendak makan lagi.

Bagaimana untuk mendapatkan Cheezzy Bread Sedap ini?

Tadi kita ada nyatakan bahawa Cheezzy Bread Sedap ini terdapat di Johor Bahru. Bagaimana sekiranya anda yang duduk di Kuala Lumpur, Selangor, Penang, Terengganu dan sebagainya? Adakah anda terlepas daripada menikmati hidangan yang cukup berselera dan menggiurkan ini? Jangan risau? Anda boleh mendapatkannya di mana-mana sahaja di luar kawasan Johor Bahru, melalui perkhidmatan frozen courier yang mana penghantaran telahpun dibuat di Kajang, Selangor, kedah dan Pulau Pinang. Oleh itu anda boleh menikmati Cheezzy Bread Sedap bukan sahaja di Johor Bahru, tetapi juga di mana-mana sahaja.

Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru 02

Apa yang membuatkan hidangan Cheezzy Bread Sedap ini sungguh menarik bagi sesiapa yang ingin mencubanya adalah ia mudah dan sedang untuk dihidangkan serta ia merupakan makanan yang cukup lengkap dari segi zat dan keperluan harian. Sekiranya anda ada Cheezzy Bread Sedap yang disejuk bekukan (frozen), apa yang anda hanya perlu buat ialah memanaskannya di dalam oven / ketuhar atau dalam microwave dan masak selama 5 hingga 6 minit. Ia merupakan hidangan yang cukup berkhasiat kerana ia dihasilkan dengan bahan-bahan yang segar dan bermutu tinggi dan sangat-sangat mengenyangkan. Cheezzy Bread Sedap diadun dengan kemewahan inti yang penuh, sayuran-sayuran yang super menyelerakan.

Testimoni Pelanggan-Pelanggan Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru

Enak, lazat, menyelerakan, sedap, pasti hendak lagi, repeat order. Begitulah testimoni-testimoni dari pelanggan-pelanggan yang tegar tentang keenakan dan kelazatan Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru yang memang tiada tandingan. Gandingan roti, inti daging lembu atau ayam dan dipadankan dengan keju di atasnya adalah satu gandingan ramuan yang tiada bandingannya dari segi kesedapan dan kelazatannya. Kanak-kanak terutama sekali amat menyukainya sehingga terpaksa hendak repeat order.

Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru 01

Tidak percaya? Mari kita lihat sebahagian daripada testimoni-testimoni dari plenaggan-pelanggan yang telahpun menikmati Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru ini. Pastinya anda yang sedang membaca ini akan terus menghubungi mereka untuk buat order dan menikmati Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru ini dengan segera. Mari kita lihat ya.

“Alhamdulillah… hari ni kak ika gantung periuk lah… Sedap betul (cheezzy) bread ini…

Kita ambik setiap satu perisa yang dia ada. Saja nak test semua. Boleh gilir-gilir makan gitu uols.

Makan satu je pun dah rasa kenyang tau. Alhamdulillah syukur.

Tq dear!

Uols… Cheezzy bread ni boleh dibeli di seluruh Malaysia tauu.. Sebab dia pakai frozen courier!

Ha. Dah memang kita sama-sama tercengang bila dapat tau pasal frozen courier hehehe. Bagus kan. Sampai2 masih segar…

Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru 03

(Disunting untuk kelancaran bacaan)

Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru 04

Kak dah sampai naik atas terus test… Ya Allah sedap sangat kak makan pun puas hati inti dengan cheese memang power. Terima kasih kak say abeli ye, insya Allah nanti repeat order.

“MENCARI2 MAKANAN YG SEDAP HINGGA MENJILAT JARI, SENANG NK MASAK & DAN RASA YG MENYELERAKAN TEKAK BILA MAKAN”

Dapatkan Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru

Bagi anda yang berada di persekitaran Johor Bahru, anda boleh mengorder Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru yang siap dibakar dan sedia untuk dimakan dengan harga RM9.00 setiap satu, dengan pilihan inti daging lembu, inti daging ayam, inti daging lembu extra spicy dan inti daging ayam extra spicy. Bagi mereka yang inginkan kenikmatan dan kelazatan Cheezzy Bread Sedap ini tetapi berada di luar kawasan Johor Bahru, anda boleh membelinya secara frozen (sejuk beku) dengan harga RM8.00 setiap satu. Harus dimaklumkan ya bahawa penghantaran sama ada di Johor Bahru atau secara courier tidak termasuk kos penghantaran.

Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru 05

Oleh kerana produk yang dihantar melalui courier adalah dalam keadaan sejuk beku maka caj penghantaran adalah agak tinggi sedikit iaitu RM23 bagi setiap pesanan. Walaupun begitu, chaj penghantaran ini tidak merangkumi berat, oleh itu anda atau rakan-rakan serta keluargan digalakkan untuk membeli 4 pek atau lebih untuk memaksimumkan caj penghantaran tersebut.

Pastinya anda tidak sabar untuk menikmati juadah dan sajian Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru ini. Penampilannya yang amat menyelerakan serta komen daripada pelanggan-pelanggan yang menyatakan bahawa Cheezzy Bread Sedap ini sememangnya sedap sehingga menjilat jari dan hendak repeat order, pastinya akan membakar selera anda juga untuk membeli Cheezzy Bread Sedap di Johor Bahru ini.

HARGA:
FROZEN: 1 PEK RM8.00, 2 PEK RM15.00
CAS FROZEN KURIER: DARI RM23.00
(Cas tidak merangkumi berat, kerana menggunakan lot, sangat menggalakan klien membeli
4 pek ke atas kerana sangat berbaloi dengan cas kurier.
Pos by Ta-Q-Bin (Frozen courier)

SIAP BAKAR: 1 PEK RM9.00
(Khas untuk klien yang berada di sekitar Johor Bahru)
TIDAK TERMASUK CAS PENGHANTARAN
FREE DELIVERY (siap bakar @ frozen mini pack) utk kwsn Taman Pulai Indah.
Luar dari Tmn Pulai Indah caj delivery bermula dr Rm 2 – Rm 10 bergantung kepada jarak ke tempat anda.
*min order 2 packs*.
*saiz sebesar sekeping roti gardenia*

Jom Order Cheezy Bread SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Order Cheezy Bread SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Order Cheezy Bread SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: