Review
Feb 8, 2020, 9:18am

Servis Cetak Flyers Di Selangor dengan JustPrint


Sekiranya anda ingin memulakan apa – apa perniagaan atau ingin memberikan info kepada orang ramai, anda perlu mengetahui bahawa flyer adalah salah satu cara untuk menyebarkan info tersebut kepada orang ramai dengan efektif. Jadi, anda perlu memastikan flyer anda kelihatan menarik agar semua orang yang mendapat flyer anda berminat untuk menyelak dan meneruskan pembacaan maklumat di dalam flyer tersebut. Maka, anda hendaklah menggunakan material, design dan info yang diberikan dapat menarik perhatian pengguna.

cetak flyers murah

Anda boleh memilih kedai yang Namun, anda perlu membuat perbandingan agar anda tidak tersalah memilih kedai cetakan. Ada kedai yang menawarkan harga yang murah tetapi flyer yang dihasilkan adalah tidak berkualiti dan menggunakan warna yang pudar. Begitu juga sebaliknya, jadi adalah lebih baik jika anda membuat perbandingan terlebih dahulu sebelum menggunakan perkhidmatan mereka. Pastikan anda mengikuti tips memilih syarikat percetakan seperti di bawah;

harga cetak flyers

Cara Memilih Syarikat Percetakan Flyer Yang Sesuai

Anda boleh melihat cara memilih syarikat percetakan yang betul sebelum anda mendapatkan perkhidmatan mereka;

 • Memahami Kehendak Pelanggan

Syarikat percetakan perlu memahami keinginan pengguna agar pelanggan berpuas hati dengan tempahan yang dibuat. Jadi, pastikan anda memilih syarikat percetakan yang mengikut kehendak anda serta menunjukkan setiap design yang telah dilakukan sebelum mereka memulakan proses cetakan. Hal ini adalah untuk mengelakkan pembaziran atau membuatkan anda tidak berpuas hati dengan produk yang dihasilkan. 

design dan cetak flyers

 • Menyediakan Sampel Cetakan 

Apabila anda telah bersetuju dengan logo atau design yang dibuat, syarikat percetakan yang baik juga akan menunjukkan sampel cetakan sebelum meneruskan cetakan secara pukal. Ia akan memastikan anda menyukai cetakan yang telah dibuat dan untuk mengelakkan kesilapan. Selain itu, para designer juga perlu menyediakan sampel cetakan yang terbaru untuk membolehkan memilih design yang lebih moden untuk produk atau logo anda. 

kedai cetak flyers selangor

 • Reputasi Yang Baik

Syarikat percetakan yang baik pasti akan dipercayai ramai dan mempunyai reputasi yang tinggi. Percetakan yang berkualiti akan membuatkan syarikat – syarikat besar untuk menggunakan perkhidmatan mereka. Jadi, anda boleh melihat syarikat percetakan yang telah melakukan cetakan untuk syarikat besar dan mempunyai ramai pelanggan sebelum anda menggunakan perkhidmatan mereka. 

cetak flyers

 • Harga Yang Berpatutan

Penggunaan material dan jenis cetakan yang dilakukan akan mempunyai harga tersendiri. Jadi, ianya terpulang kepada anda sekiranya anda untuk memilih jenis material yang digunakan mengikut bajet anda. Namun, pastikan anda mencari syarikat yang menawarkan harga yang berpatutan agar anda dapat menjimatkan kos. 

cetak flyers murah

 • Mencari Maklumat Syarikat Percetakan

Sebelum anda memilih syarikat tersebut, pastikan anda mendapatkan maklumat tentang syarikat percetakan yang diingini agar anda boleh mengetahui tentang latar belakang syarikat tersebut. Anda boleh menggunakan kuasa internet atau bertanya ke rakan – rakan anda untuk mendapatkan info yang ingin diketahui. 

servis cetak flyers murah

Justprint – Tempah Flyer Dengan Harga Yang Murah

Jika anda sedang mencari kedai yang boleh mencetak flyer dengan harga yang amat berpatutan, anda boleh ke Justprint. Mereka merupakan syarikat percetakan yang berpengalaman membekal, merekabentuk bahan cetakan dan design dari 2011 dan beroperasi secara online. Semua designer mereka berpengalaman tinggi dalam banyak sektor perniagaan. Mereka juga memahami kehendak pelanggan. 

tempah flyers murah

Selain itu, mereka adalah pakar dalam mencetak pelbagai lagi jenis barangan seperti paper bag, buku resit, business card, t – shirt dan sebagainya. Jika anda mahu membuat flyerdalam kuantiti yang banyak dan pantas, maka anda perlu mendapatkan perkhidmatan Justprint.  Anda boleh menggunakan perkhidmatan designer mereka untuk mencipta flyer anda tersendiri. 

Kenapa Anda Perlu Memilih Justprint?

Berikut adalah sebab – sebab kenapa anda perlu menggunakan perkhidmatan cetak flyer dan pakaian dari Justprint;

 • Respon Sebutharga Adalah Cepat

Sebaik sahaja anda call atau whatsapp mereka, respon untuk sebut harga akan dijalankan dalam masa kurang dari 24 jam. Anda cuma perlu memberitahu jenis cetakan flyer yang anda perlukan dan anda akan menerima harga yang ditawarkan dengan pantas. 

harga cetak flyers di selangor

 • Mengesyorkan Harga Dan Material Mengikut Bajet

Terdapat pelbagai jenis material dan saiz yang digunakan oleh Justprint. Ini adalah agar para pelanggan boleh memilih mengikut keperluan dan bajet pelanggan. Jadi, anda boleh berikan bajet anda untuk menempah flyer dan pihak syarikat akan memberikan cadangan material yang sesuai untuk digunakan. 

tempoh cetak flyers di selangor

 • Tips dan panduan percuma

Mereka akan menyediakan tips panduan percuma untuk berkongsi maklumat sebelum anda membuat atau menempah sebarang produk dari syarikat ini. Mereka melakukan perkara ini agar anda boleh menjimatkan kos secara maksimum. 

design harga cetak flyers di selangor

 • Penghantaran online

Anda tidak boleh mengambil tempahan flyer anda di syarikat ini? Justprint akan menghantar tempahan terus ke rumah anda. Produk anda akan terus sampai ke pintu rumah tanpa memerlukan anda untuk bersusah payah mengambil tempahan anda. Ia hanya mengambil masa selama 2 hari bekerja sahaja. Jadi, anda tidak perlu menunggu dengan lama untuk mendapatkan tempahan flyer anda.

jenis harga cetak flyers di selangor

 • Rekaan dari designer 

Ketiadaan idea untuk mencipta flyer anda tersendiri? Dapatkan bantuan designer Justprint dalam mencipta rekaan flyer anda yang unik dan menarik. Anda pasti akan berpuas hati dengan design yang dibuat oleh mereka. 

harga cetak flyers di selangor

 • Designer yang berpengalaman dan profesional 

Designer Justprint adalah pakar di dalam bidang rekaan dan juga berpengalaman dalam menghasilkan design yang menarik dan cantik. Anda boleh mempercayai kredibiliti para designer mereka dalam mencipta design yang unik. 

cetak flyers di selangor

Lain – lain Perkhidmatan Dari Justprint

 • Business Card

Anda boleh mendapatkan business card yang terbaik di Justprint. Business card yang dihasilkan dari material kad yang tidak mudah lembik. Cadangan yang sesuai ialah kertas berketebalan 230gsm ke atas. Jika hendak cetak lebih banyak kad, adalah dinasihatkan untuk mencetak kad secara ‘offset printing’ di mana kualiti kad lebih baik dan kos lebih rendah.

syarikat cetak flyers di selangor

 • Banner

Banner atau juga boleh dikenali sebagai banting adalah salah satu cara untuk memastikan ramai orang mengenali perniagaan anda atau untuk membuat pengumuman tentang sesuatu majlis. Anda tentukan dulu kegunaan banner samada untuk indoor atau outdoor. Penggunaan banner indoor untuk diletakkan di luar pandangan akan merugikan kos kerana penglihatan mata tidak boleh mengesan pixel yang tinggi dari jarak jauh.

cetak flyers di selangor

 

 • Paper Bag

Adakah anda mempunyai majlis akan datang yang memerlukan cetakan paper bag? Anda boleh menggunakan servis cetakan paper bag murah di Justprint. Malah, anda boleh custom logo atau jenama anda sendiri dengan harga serendah RM0.60/piece.

cetak flyers di selangor

 • Buku dan Majalah 

Dapatkan pelbagai jenis booklet untuk di jadikan sebagai buku, profil perniagaan, menu dan juga katalog. Anda boleh mencetak majalah sekolah, buku manual dan sebagainya dengan harga yang amat berpatutan di sini. 

cetak flyers di selangor

 • Button Badge

Button Badge yang berkualiti dan sesuai di gunakan di mana-mana acara atau promosi. Masih relevan hingga ke hari ini. Anda boleh mendapatkan button badge yang dicetak dengan kualiti yang tinggi dengan Justprint.

cetak flyers di selangor

 • T – Shirt

Mereka juga menyediakan cetakan T – Shirt di Justprint untuk pelbagai jenis majlis, kelab, kelas dan lain – lain. Pelbagai jenis cetakan ditawarkan jadi anda boleh memilih untuk mencetak T – shirt yang berkualiti dan tahan lama hanya di Justprint. Malah, warna yang digunakan juga adalah tidak mudah pudar. 

 • Buku Resit / Invoice

Anda boleh mendapatkan buku resit atau invoice bagi perniagaan anda dengan Justprint. Hal ini kerana, mereka akan membantu anda untuk mendapatkan resit dan invoice yang betul mengikut jenis perniagaan yang anda jalankan. Mereka akan memberikan khidmat nasihat yang betul dan mencetak buku resit mengikut keperluan dan bajet anda. 

cetak flyers di selangor

 • Flyers / Brochures / Poster

Flyers atau brochure perlu dihasilkan dengan lebih teliti agar pelanggan atau pembaca tertarik untuk membaca informasi yang berada di dalam brochure tersebut. Pilih saiz yang anda kehendaki dan cetak poster atau brochure anda yang menarik di Justprint. 

Cetak Flyer Anda Sekarang Dengan Justprint

Dapatkan Servis Cetak Flyers dan Printing Sekarang

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Dapatkan Servis Cetak Flyers dan Printing Sekarang

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Servis Cetak Flyers dan Printing Sekarang

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: