Umum
May 29, 2010, 2:16pm

Cerita Tentang Aku


Lahirlah seorang lelaki yang diberi nama Ridhauddin Hariz. Tanggal 16 June 199x.. Sy merupakan pasangan kembar yang dilahirkan oleh ibu sy.. Sy tidak pandai menzahirkan pendapat atau seorang yg sangat berani memperjuangkan prinsip dan pendirian hidup. Tetapi saya bisa menegakkan kebenaran jika ianya fakta.

Sy bukanlah siapa-siapa. Sy manusia penuh kekurangan.  Kelemahan yg membuatkan diri tidak sempurna layaknya sebagai manusia.  Sy tidak pandai menulis cerita-cerita yg hebat yg bisa ke segenap rongga dan empuluh darah atau membangkitkan kepuasan dan keinginan untuk anda melekat di sini.

Sy membuka blog awalnya mahu meluahkan rasa dan menyebar cerita. Dan sy mengenali blogger lain akhirnya. Kisah manusia yg macam-macam. Sy mengenal watak manusia yg pelbagai isi hati yg lambat-lambat mekar menguntum dan menjarah sekaligus mematangkan hidup sy. Yg bercerita penuh beralun dan lunak, yg kadang-kadang ada juga mudah terusik dan sukar menerima suara persepsi yg berbeza, yg terbuka bermain emosi, yg matang dan ada juga menceriakan. Yg sy belajar bertambah-tambah. Malah, lebih.

Manusia penuh ekspresi. Yg kadang-kadang boleh menjatuhkan kita ada yg baik menghiburkan lagi.  Dunia maya banyak mengajar walaupun tidak semua benarnya. Niat ku sudah lama inggin berblogging tetapi oleh kerana tiada pengetahuan dan tidak punya waktu untuk bertanya kepada En.Google.. Lagipun saya seorang yang menyembukkan diri. Terima Kasih Ayie kerana sudi membantu aku untuk berblogging.. Insya-Allah sy akan belajar lebih untuk menjadikkan blog sy lebih matang dengan idea2 yang bernas serta menjadikkan Followers sebanyak 5k bagi tahun 2010.. Insya-Allah…

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: