Review
May 25, 2012, 3:40pm

Celcom SOX Drum & Bass (Penang)


48 Hours Sponsored Post. Please Scroll down for latest entries.

Jelitawan dan Si Kacak sekalian.

Jom ikut serta dalam kempen CELCOM S.O.X Drum & Bass pada 26 & 27hb, Mei 2012 bertempat di Dewan Tunku (Geodesic Dome). Kompleks Tun Abdul Razak (KOMTAR) (Level 5), George Town, Penang.

S.O.X 2012 BAKAL MENGEGARKAN HIDUP ANDA. Inilah masanya untuk anda menunjukkan bakat dan kepakaran anda yang terpendam, samada dengan memberi sokongan kepada Celcom S.O.X, atau menyertai Celcom S.O.X sebagai peserta. Datanglah beramai-ramai bagi memeriahkan lagi majlis gilang gemilang CELCOM S.O.X Drum & Bass. Pelbagai acara di sediakan untuk anda saksikan.

.

S.O.X 2012 TU APE YE?

Bagi jelitawan dan si kacak yang belum mengetahui Apakah itu S.O.X 2012 ia adalah kempen gabungan di antara pergerakan, irama dan kemahiran peserta yang bertanding bagi merebut gelaran juara S.O.X 2012, datang dan saksikan sendiri kehebatan mereka yang bertanding. Sebelum ini CELCOM S.O.X 2012 telah diadakan di Melaka (28 & 29hb April 2012), Kuching (28 & 29hb April 2012) dan Kuala Lumpur (5 & 6hb Mei 2012) para peserta telah menunjukan kebolehan masing- masing dalam pertandingan bola keranjang serta persembahan tarian, bermain drum, bermain hoop dalam pertunjukan yang sungguh luarbiasa.

Pihak Celcom S.O.X telah mempertaruhkan semua itu untuk menjadi yang paling terbaik di antara yang terbaik. dengan gabungan semua itu untuk menjadikan pertandingan itu sebagai sebuah EPIC yang pasti tidak akan dapat dihilangkan dari ingatan ada sampai bila-bilapun. Dasyat bukan? jadi tunggu apa lagi.. Pakat-pakat la mai beramai-ramai saksikan kehebatan peserta S.O.X 2012 beraksi dipentas.

Pada tahun lepas 2011 S.O.X All-Star Drum & Dance 2011 telah mencungkil bakat-bakat dari seluruh negeri bertanding untuk menunjukan kepakaran mereka. Ramai bakat-bakat terpendam telah dapat diketengahkan dan dibuktikan dengan persembahan yang sungguh ‘awesome’ bersama CELCOM S.O.X Drum & Bass.

Celcom SOX Drum & Bass yang terakhir akan diadakan di Penang


Penang
Vanue : Dewan Tunku (Geodesic Dome). Kompleks Tun Abdul Razak (KOMTAR) (Level 5), George Town, Penang
Date : 26 – 27 May 2012

Dan Kemuncak Celcom SOX Drum & Bas Grand Finale di MABA stadium, KL

Kuala Lumpur
Vanue : MABA stadium Kuala Lumpur
Date : 3 June 2012

Pastikan anda tidak melepaskan peluang untuk melihat aksi yang lebih hebat di Kuala Lumpur pada 3 June 2012 nanti !

Plan Baru S.O.X Yang Kacak Lagi Jelita

Pernahkah anda melihat Plan baru S.O.X yang kacak lagi jelita? Plan S.O.X yang terbaru ini merupakan pelengkap sempurna bagi kehidupan pelajar yang berumur 12 – 17 tahun pada tahun 2012. Plan Baru S.O.X yang ditawarkan dengan kadar terendah dan ia akan membuatkan tangan anda sentiasa melekat pada handphone anda.

Malah anda juga tidak perlu risau tentang tempoh tamat atau sah kredit Plan Baru S.O.X anda kerana jika anda reload RM5, anda dapat 30 hari tempoh sah. Semakin banyak anda tambah nilai semakin lama jangka hayat tempoh tamat atau sah kredit. Apakah ini belum cukup Kacak dan Jelita ?

Jika belum cukup kacak dan jelita dengan Plan Baru S.O.X. Anda jangan terburu-buru kerana Plan Baru S.O.X ini paling fantastik di dunia ialah dengan hadiah percuma ! Bila anda menggunakan RM1 sebelum 8pm setiap hari. Anda layak menikmati hadiah yang super kacak dan jelita iaitu FREE voice calls, video calls, SMS or MMS from 8am to 8pm!

Untuk maklumat lanjut tentang Plan Baru S.O.X yang super kacak dan super jelita di dunia anda boleh layari website www.xpax.com.my/sox

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: