Review
Apr 23, 2018, 6:00am

Cara Terpantas Montokkan Punggung Dan Rampingkan Pinggang


Punggung dan pinggang adalah aset wanita yang selalu dilihat oleh para lelaki yang bergelar suami. Bahagian inilah yang menentukan sama ada seseorang wanita itu kurus, berisi, chubby atau gemuk. Menjaga badan, punggung dan pinggang bukanlah sesuatu yang mudah apatah lagi sekiranya anda baru sahaja melahirkan anak ataupun mengalami masalah berat badan yang mudah naik dan susah untuk turun.

cara terpantas montokkan punggung

Tetapi berbeza pula dengan sesetengah wanita yang tidak berisi tetapi tetap tiada bentuk badan yang menarik, pendek kata mereka tidak mempunyai punggung yang montok serta pinggang yang ramping. Pinggang yang ramping dan punggung yang montok merupakan idaman setiap para wanita yang telah berumah tangga dan juga yang bakal mendirikan rumah tangga. Apa tidaknya, masing-masing ingin membaiki diri untuk tampil lebih seksi dan menawan supaya dapat menambat hati para suami. Maklumlah, zaman sekarang sudah banyak kes-kes cerai yang melibatkan orang ketiga dan yang paling membakar hati, orang ketiga tersebut pasti lebih mantap dan montok daripada si isteri. Sebelum berlaku masalah yang sebegini, jom kita lihat cara terpantas untuk montokkan punggung dan rampingkan pinggang!

Cara Terpantas Montokkan Punggung Dan Rampingkan Pinggang

tips dan cara terpantas montokkan punggung

Anda pasti berasa lega melihat tajuk ini, ya! Memang terdapat beberapa cara terpantas montokkan punggung dan rampingkan pinggang yang wajib anda tahu. Dengan cara ini, pinggang anda juga bakal ramping dengan segera dan sudah pasti anda tidak sabar menunggu detik untuk menonjolkan diri anda apabila bersama suami.

Cara #1: Urutan Badan Dan Bahagian Punggung

cara urutan cara terpantas montokkan punggung

Untuk pengetahuan anda, terdapat pusat Spa treatment yang turut menyediakan pakej urutan payudara dan juga urutan punggung. Ya! Pakej ini selalunya ditawarkan oleh pusat treatment yang eksklusif dan memerlukan beberapa kali rawatan susulan. Anda akan diurut di bahagian punggung dengan menggunakan teknologi serta kepakaran mereka yang berpengalaman dan pakar dalam menaikkan punggung serta merampingkan pinggang anda. Sekiranya anda tidak mahu mengeluarkan kos yang banyak, anda boleh belajar cara-cara mengurut bahagian punggung untuk lebih montok dan pinggang untuk lebih ramping.

Cara #2: Hula Hoop Lentikkan Badan

hula hoop cara terpantas montokkan punggung

Cara terpantas untuk montokkan punggung dan rampingkan badan juga adalah dengan melakukan senaman atau aktiviti gimnastik seperti melentikkan badan dengan bermain Hula Hoop. Hula hoop adalah sejenis gelung rotan yang bulat dan sering digunakan dalam aktiviti sukan gimnastik. Caranya sangat mudah iaitu anda cuma perlu memegang hula hoop dan masuk ke dalamnya sambil mengimbangkan diri anda dengan mengangkat satu kaki ke belakang. Anda boleh mengulanginya dengan menukar kaki yang sebelah pula. Kaki yang diangkat ke belakang akan mendorong untuk punggung akan kelihatan lebih lentik dan montok.

Cara #3: Teknik Squat Yang Betul

teknik squat cara terpantas montokkan punggung

Squat adalah satu senaman yang berfungsi untuk memontokkan punggung serta merampingkan pinggang secara tidak kita sedari. Teknik squat yang betul adalah berdiri dalam posisi yang tegak dan luaskan kaki mengikut kedudukan bahu anda, kemudian anda turunkan badan anda secara tegak dengan posisi punggung seperti duduk. Anda boleh depakan tangan ke hadapan untuk imbangkan badan dan bangun secara normal dengan perlahan. Ulang squat semula dengan kerap akan memudahkan punggung menjadi lebih montok.

Cara #4: Pil Hormon

pil hormon cara terpantas montokkan punggung

Terdapat banyak pil hormon yang dijual untuk menaikkan aset-aset anda seperti payudara dan punggung. Pil hormon ini mengandungi pelbagai kandungan seperti herba dan bahan kimia. Oleh itu, ia tidak baik untuk kesihatan kerana mempunyai kesan untuk tempoh masa yang akan datang. Namun, pengambilan pil hormon ini akan menaikkan hormon estrogen atau hormon seks anda. Ia kerap diambil oleh nyah atau pondan yang ingin menjadi wanita.

Cara #5: Memakai Korset

pakai korset cara terpantas montokkan punggung

Korset atau lebih dikenali sebagai bengkung sangat terkenal dalam kalangan wanita berpantang, wanita ratu cantik dan sebagainya. Kebanyakan wanita yang ingin kembalikan bentuk tubuh badan secara normal atau lebih cantik, korset sering digunakan kerana ia memberi kesan yang cepat dan selamat. Tidak pernah ada kes dimana korset tidak selamat digunakan kerana korset diciptakan dengan kelebihannya yang tersendiri serta mempunyai sistem sokongan badan yang kuat untuk memantapkan punggung dan aset wanita.

Korset Sara Anna & Bumpants Sara Anna – Montokkan Punggung Dan Rampingkan Pinggang Sepantas 2 Saat

cara terpantas montokkan punggung dengan korset sara anna

Korset Sara Anna adalah korset yang sangat berkesan dalam merampingkan pinggang dan memontokkan punggung. Ia adalah premium korset baru yang berkualiti tinggi serta mempunyai fungsi yang hebat dalam menjadikan tubuh badan anda lebih seksi, menawan dan montok. Dengan korset daripada Sara Anna yang berkonsepkan elegen, sporty dan seksi ini, anda mendapat sokongan yang lebih baik untuk tubuh badan anda, merampingkan pinggang anda dan memontokkan punggung anda sepantas 2 saat. Korset Sara Anna ini juga telah mendapat permintaan ramai kerana kesannya mengalahkah produk kesihatan dan kecantikan yang terdapat di pasaran serta ia adalah produk terpantas abad ini bagi memontokkan punggung anda. Korset Sara Anna bertindak dengan mudah dan pantas iaitu ia membentuk pinggang anda menjadi lebih seksi dan meratakan perut anda sehingga anda merasai lemak-lemak perut kian terbakar sendirinya dan kempis. Kehebatan korset Sara Anna yang menjadi rebutan ramai ini adalah pembungkusan barunya yang sangat eksklusif dan mewah menjadikan anda yakin serta dijamin akan merealisasikan impian anda untuk memiliki tubuh yang montok dan ramping.

1. Korset Sara Anna

cara terpantas montokkan punggung korset sara anna

Korset Sara Anna bertujuan untuk membantu anda yang inginkan bentuk badan ideal yang cantik dengna cara merampingkan pinggang anda dengan berkesan sepantas 2 saat. Perut akan mula mengecil walaupun anda tidak akan mengalami apa-apa sakitan sekalipun. Pinggang akan mula mengecil 2 hingga 3 kali ganda dengan sangat efektif manakala bahagian dada pula akan kelihatan lebih besar dan membesar. Untuk pengetahuan anda, korset ini direka khas dari kain jenis latex dan cattoon serta diimport dari Korea. Korset ini sangat berkualiti dalam memberi bentuk dimana ia tidak akan bergulung dan kesannya akan kelihatan dengan serta merta.

2. Bumpants Sara Anna

cara terpantas montokkan punggung dengan bumpants sara anna

Bumpants ini direka khas daripada latex, spandex dan cotton yang memberikan keselesaan maksimum terhadap punggung anda. Untuk pengetahuan anda, bumpant ini tidak mempunyai bantuan span tetapi ia direka khas dengan sistem sokongan pada tubuh badan anda bagi memberi kesan yang mengancam dengan adanya lubang di bahagian punggung anda. Bumpant ini sememangnya ketat kerana ia memberikan kesan sepantas 2 saat untuk punggung anda menjadi terus montok dan besar. Ia sangat berkualiti tinggi dari segi material dan diimport daripada Korea.

Kelebihan Korset Dan Bumpants Sara Anna

Korset dan bumpant daripada Sara Anna ini mempunyai kelebihan dan keistimewaan yang tidak ada pada mana-mana korset dan bumpant. Jenama Sara Anna sangat terkenal dalam memantapkan dan memontokkan punggung dan merampingkan tubuh badan wanita sepantas 2 saat. Hanya memakai korset dan bumpant sahaja, punggung anda akan terus montok setelah membukanya dan pinggang juga akan lebih ramping secara menyerlah. Banyak kelebihan korset dan bumpant Sara Anna Brand dimana anda harus memilikinya!

korset sara anna cara terpantas montokkan punggung

1) Kualiti Terbaik

Kedua-dua korset dan bumpant ini diperbuat daripada material jenis latex, spandex dan cotton. Material jenis ini sangat berkualiti dan memberi keselesaan kepada anda yang memakainya. Selain daripada kualiti material, ia juga berkualiti dalam menampakkannya sebagai salah satu korset dan bumpant yang elegen, sporty, seksi lagi menarik.

cara terpantas montokkan punggung dengan korset berkualiti

2) Dijamin Selesa

Korset ini terdiri daripada 100% getah asli dan 96% kapas serta 4% daripada spandex. Ia juga mempunyai underbust talian lurus serta ia sangat selesa dipakai kerana tiada lacing atau renda yang mengganggu. Korset ini juga tidak panas dan boleh dipakai pada bila-bila masa tidak kira di rumah, gim atau ke mana sahaja anda pergi.

cara terpantas montokkan punggung dengan korset yang selesa

3) Jaminan Wang Dikembalikan

Korset dan Bumpant ini sangat berkesan dalam merampingkan pinggang dan memontokkan punggung. Malah, pelanggan diberi jaminan wang dikembalikan sekiranya tidak berpuas hati dengan korset dan bumpant yang dibeli ini. Jelas bahawa korset dan bumpant ini amat berkesan serta anda dapat ramping dan montok dengan mudah dan pantas.

cara terpantas montokkan punggung korset dengan jaminan wang

4) Dijamin Berkesan

Anda tidak perlu bimbang untuk mencuba korser dan bumpant Sara Anna kerana ia dijamin berkesan. Anda akan mendapati pinggang anda akan semakin ramping dan berkurangan dalam 2 inci hanya dalam masa sesaat sahaja. Ya, tanpa senaman dan hanya menyarungkan korset, anda akan mendapat badan yang anda idamkan selama ini. Punggung pula akan menjadi semakin montok dan lentik kerana bumpant sangat berkesan menaikkan punggung anda. Selain daripada punggung, paha anda juga akan lebih langsing secara semulajadi.

korset yang dijamin berkesan

Sebenarnya, terdapat banyak lagi sebab kenapa anda harus menjadikan korset dan bumpant Sara Anna ini sebagai cara terpantas untuk anda montokkan punggung dan rampingkan pinggang. Segalanya bermula sepantas 2 saat sahaja untuk anda menjadi seorang wanita yang sempurna, seksi dan menjadi idaman para jejaka. Harganya juga amat berbaloi jika dibandingkan dengan kehebatan dan keistimewaan korset dan bumpant Sara Anna brand ini. Harga asal bagi korser dan bumpant ini adalah RM250 tetapi anda sangat bertuah kerana Sara Anna Brand mempunyai promosi dan anda dapat memontokkan punggung dan merampingkan badan hanya dengan RM189 sahaja untuk seumur hidup dan anda mendapat percuma kos penghantaran atau postage ke seluruh Malaysia. Memang sangat-sangat berbaloi dan anda tidak seharusnya melepaskan peluang ini!

Testimoni Mereka Yang Menggunakan Korset Dan Bumpant Sara Anna

feedback pengguna korset sara anna hasil pengguna korset sara anna testimoni pengguna korset sara anna bentuk punggung yang diingini

Montokkan Punggung Dan Rampingkan Perut Dengan Korset dan Bumpants Sara Anna SEKARANG!

Ramai wanita yang telah mencuba korset dan bumpant daripada Sara Anna. Kebanyakannya sangat berpuas hati dengan kesan yang mereka alami setelah memakai korset dan bumpant. Ramai antara mereka yang mengaku bahawa badan mereka terpaksa ramping dan punggung mereka terpaksa montok setelah memakai korset dan bumpant ini. Malah, kesan yang mereka alami bukan sahaja berlaku ketika memakai korset dan bumpant, tetapi setelah membukanya, punggung mereka telah naik dan lentik serta badan nampak semakin ramping. Sudah tentulah cik abang lebih jatuh cinta dan sayang semula! Mari kita lihat testimoni mereka yang telah mendapat pujian cik abang!

korset sara anna

KORSET DAN BUMPANT DARIPADA SARA ANNA
Hotline: Tekan untuk telefon (012-5947769) | Tekan untuk WhatsApp
Tel Pejabat: Tekan untuk telefon (03-41444255)
Facebook: Sara Anna HQ

Alamat:
5-1 Block C Platinum Walk No 2, Jalan Langkawi, Setapak, 53100 Kuala Lumpur

Jom order Korset dan Bumpants Sara Anna SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order Korset dan Bumpants Sara Anna SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order Korset dan Bumpants Sara Anna SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: