Review
Mar 22, 2018, 1:26pm

Cara Tambah Aura Positif Dan Nyahkan Aura Negatif


Setiap dari kita mesti pernah merasai naik turun dalam fasa kehidupan. Pelbagai situasi dihadapi mempengaruhi kehidupan kita sama ada aura positif mahupun aura negatif. Walau dimana sahaja kita berada sekalipun samada kita berada bersama keluarga, rakan-rakan, suami, dan sebagainya aura sangat mempengaruhi kehidupan, emosi, keyakinan kita dan sebagainya.

Petua Tambah Aura Positif

Jika anda individu yang belum lagi berkahwin mesti seringkali ditanya “bila nak kahwin”. Soalan yang paling ‘top’ dalam mana-mana situasi dalam masyarakat. Malah isu ini sangat sensitif yang boleh menyebabkan individitu itu akan mengalami kemurungan emosi seperti sedih, tidak berkeyakinan, cepat marah dan sebagainya.

Cara Tambah Aura Positif

Orang zaman dahulu ataupun nenek moyang kita selalu kaitkan ‘lambat dapat jodoh’ dengan ‘mandi bunga’. Namun jodoh pertemuan, ajal maut hanya DIA yang lebih mengetahui. Kita manusia hanya berikhtiar, berdoa dan berusaha. Selebihnya biar DIA yang menentukannya.

Kahwin Tambah Aura Positif

Kehidupan berumahtangga juga ada pasang surutnya. Suami isteri pastinya akan menghadapi pelbagai masalah juga. Bak kata pepatah ‘sedangkan lidah lagi tergigit’ inikan suami isteri. Sebab itu kita harus berusaha mengelakkan pergaduhan, penceraian, perselisihan faham. Bukan mudah untuk melayari sesuatu mahligai itu.

Murung Tambah Aura Positif

Kepada peniaga-peniaga di luar sana tentunya tidak lari dari pelbagai masalah perniagaan. Orang berniaga ini tidak lari dari masalah kewangan, masalah pekerja, masalah pelanggan dan pelbagai lagi untuk  meneruskan perniagaan mereka. Bagaimana anda menghadapi semua masalah ini?Ikuti tips-tips di bawah ini

Amalan Bersedekah Dan Amalan Sunat Yang Lain

Kita juga perlu mendekati Allah dengan dekat. Caranya tidak hanya mengamalkan ibadah wajib, tapi juga dengan menambah ibadah-ibadah sunnah seperti solat tahajjud, puasa, tilawah Al Quran, infaq, dan lain-lain. Lakukanlah sedekah dengan  ikhlas.

Duit Tambah Aura Positif

Tingkatkan Percaya Diri Dan Buangkan Rasa Malu

Bagaimana anda ingin dipercaya orang lain kalau anda tidak percaya pada diri anda sendiri? Jangan pernah menyerah dalam mendapatkan jodoh, dalam perniagaan, mahupun dalam perhubungan, jika anda merasa putus asa atau menghadapi kegagalan, maka anda harus segera bangkit lagi. Selalu yakin dan positif dalam apa juga dugaan dan cabaran yang akan datang.

Berjaya Tambah Aura Positif

Komunikasi Dua Hala

Hubungan rumahtangga dikatakan gagal salah satu sebabnya adalah tidak ada komunikasi dua hala antar suami dan isteri. Jika masing-masing memendamkan rasa tentang permasalahan rumahtangga dan tidak meluahkan apa yang terbuku di dalam hati masing-masing, masalah tidak selesai dan tiada penghujungnya. Jika ada masalah, suami isteri perlu berbincang dengan baik dan yang penting bertolak-ansur.

Keluarga Tambah Aura Positif

Baca Artikel/buku Atau Tonton Video Yang Memberi Inspirasi

Membaca pastinya membuka minda. Cari buku-buku inspirasi/motivasi untuk anda baca. Selitkan masa untuk membaca. Jika tidak ada masa membaca, anda boleh mendengar atau menonton video inspirasi di youtube. Anda juga boleh follow facebook mereka yang selalu memberi insprasi.

Baca Tambah Aura Positif

Taamaaraa Miracle Spray

Merupakan spray aura yang dapat membantu membuang aura negatif dan mengembalikan serta menambahkan aura positif secara langsung menaikkan seri muka untuk kelihatan pesona. 5 aura akan dibuka apabila menggunakan spray aura ini iaitu aura kecantikkan, kekayaan, keharmonian, kesihatan, keyakinan.

Produk Tambah Aura Positif

Keistimewaan Taamaaraa Miracle Spray

  • Taamaara Miracle Spray merupakan Aura PEMIKAT yang membantu menyelesaikan masalah wanita yang rasa dirinya seperti berat “JODOH” dan hampir putus asa dalam memiliki calon suami.
  • Taamaaraa Miracle Spray ini berasaskan dari formula ekstrak herba organik (rose dan bergamot), haruman aroma dan air terapi iaitu gabungan yang digunakan secara khusus untuk membuang aura negatif dan membuka aura positif serta memancarkan aura pesona jelita yang tersembunyi sekian lama.
  • Ianya juga mampu merawat penyakit-penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, susah tidur, gangguan jin dan sihir. Haruman yang menyegarkan memberi ketenangan dan keyakinan dalam memberikan keputusan dalam perhubungan.
  • Spray ini juga boleh dijadikan base makeup. Menjadikan makeup lebih tahan lama.

Tambah Aura Positif Cantik

Apakah kelebihan dan manfaat Taamaaraa Miracle

  • Membuka 5 aura (kecantikan, kekayaan, keharmonian, kesihatan dan keyakinan)
  • Memancarkan seri wajah pesona jelita sehinggakan orang lain tidak jemu memandang
  • Pelaris diri dan perniagaan
  • Membuatkan si dia sentiasa berasa senang, saying dan cepat kasihankan anda
  • Mengharmonikan rumahtangga
  • Meringankan jodoh
  • Memberi ketenangan dan keyakinan dalam membuat keputusan
  • Membuatkan rakan yang tidak pernah menegur anda tiba-tiba dating menegur
  • Sentiasa dilayan baik oleh keluarga, orang sekeliling, kawan-kawan dan kekasih kerana mereka menyayangi anda dengan ikhlas
  • Membantu melindungi diri dari terkena buatan orang (sihir/pukau)

Hitam Tambah Aura Positif

Untuk pengetahuan anda, Taamaaraa Mircale Spray ini mempunyai 2 jenis spray. Kedua-dua spray ini mempunyai manfaat yang berbeza.

Taamaaraa Miracle Spray (Love)

Ianya membantu meringankan jodoh bagi mereka yang merasa berat jodoh, bagi yang sudah berumahtangga adalah untuk mengharmonikan rumahtangga. Spray Aura Love ini mampu menambahkan rasa kasih, sayang, cinta, hormat dan kasihan orang terhadap si pemakai. Yang ini memang sesuai untuk anda yang belum bertemu jodoh, jodoh lambat dan mereka yang mempunyai masalah rumahtangga.

Ros Tambah Aura Positif

Taamaaraa Miracle Spray (Rich)

Ianya membantu melariskan perniagaan dan meningkatkan prestasi kerjaya. Ianya mampu membuatkan orang rasa hormat, disegani, dikasihani dan disenangi orang sekeliling. Sesuai untuk mereka yang hilang keyakinan diri dalam perniagaan, masalah dalam berkawan, rasa rendah diri, gangguan emosi dan terkena sihir atau jin.

Lemon Tambah Aura Positif

Bahan-bahan yang terkandung dalam Spray Aura

Taamaaraa Miracle Spray ini sesuai untuk kegunaan harian. Ianya merupakan satu alternatif selain mandi bunga. Kita hanya berikhtiar dan usaha. Selebihnya berdoa dan berserah kepadaNYA. Spray ini mempunyai kesan alternatif, efektif dan berkesan. Insyallah dengan izinNYA.  Terdapat 5 jenis bahan yang terkandung dalam spray aura ini, iaitu:-

  1. Air bacaan terapi
  2. 30 juzuk al quran
  3. Air bacaan istimewa ayat-ayat pilihan
  4. Pati mawar (love)
  5. Pati citrus (rich)

Tambah Aura Positif Cepat

Cara penggunaan Taamaaraa Miracle Spray

  1. Sebelum spray, korang perlu niat positif dengan apa yang dihajati (contoh: orang suka, sayang, kasihankan kita, larikan perniagaan, lancer dalam kerjaya dan perhubungan lebih berkeyakinan dalam perhubungan dan menjadi perhatian)
  2. Spray 3x ke muka korang waktu pagi, petang dan malam atau bila-bila masa diperlukan. Jika spray selepas make-up, make-up akan lebih tahan lama.
  3. Sekiranya takut terlupa, digalakkan guna selepas solat.

Tambah Aura Positif Pantas

Perhatian:
Jangan langkah Taamaaraa Miracle Spray dan jangan simpan di dalam tandas kerana telah dibacakan dengan ayat-ayat Al-Quran

Siapa Yang Perlu Gunakan Taamaaraa Miracle Spray

  1.  Wanita yang rasa dirinya berat jodoh (tiada pasangan/kekasih/tunang buat hal)
  2. Wanita yang sedang menghadapi masalah rumahtangga bergelora (suami curang, tidak bagi nafkah, pentingkan org lain}
  3.  Pemilik perniagaan yang ingin melariskan perniagaan mereka
  4.  Pekerja yang menghadapi masalah dalam kerjaya (susah nak naik pangkat/gaji)
  5.  Wanita yang pernah terkena buatan orang/sihir tanpa disedari
  6. Wanita yang tidak perasan wajahnya tiada aura, hilang seri walau sudah bermake-up

Harga

Harga untuk 100ml spray aura Taamaaraa:
1 botol RM150
2 botol RM250 + free 1 sabun aura
3 botol RM330 + free 1 sabun aura

Tambah Aura Positif Mudah

FAQ tentang Taamaaraa Miracle Spray

Q : Ada pantang larang ke guna Taamaaraa nie?

A : Pantang cuma tak boleh share dengan orang lain. 1 botol untuk kegunaan sendiri sahaja kerana setiap orang mempunyai aura yang berbeza. Elakkan dari terlangkah. Letak terus ke dalam handbag untuk mudah digunaan pada bila-bila masa dan waktu diperlukan.

Q : Orang bukan Islam boleh guna Taamaaraa ke?

A : Tidak ada masalah dan amat digalakkan untuk mendapatkan manfaat daripada produk ini. Kami ramai pelanggan dari Sabah & Sarawak yang bukan Islam menggunakan Taamaaraa.

Q : Boleh bawa masuk toilet ke?

A : Boleh kerana botol bertutup rapat.

Q : Masa period/uzur boleh spray tak?

A : Masa period lah amat-amat digalakkan guna sebab masa tu aura negatif terlalu banyak sangat.

Q : Kalau tempah Love atau Rich, macam mana cara penggunaan pula?

A : Guna seperti cadangan diatas dan bila waktu kerja atau jumpa customer boleh gunakan Aura Rich dan bila keluar dengan kawan-kawan boleh gunakan Aura Love. Boleh juga gunakan selang seli. Contoh hari ni Aura Love dan esoknya pula guna Aura Rich.

cara mengikat kasih sayang suami isteri

Q : Taamaaraa ni tak jatuh Syirik ke?

A : Harus diingat TAAMAARAA AURA SPRAY hanyalah salah satu ikhtiar kita. Semuanya atas Kehendak YANG ESA. Zaman dulu kita mandi bunga untuk naik seri tapi zaman sekarang ramai antara kita tiada masa. Disebabkan itu TAAMAARAA AURA SPRAY dicipta. Senang. mudah. dibawa kemana- mana. Setiap manusia punya AURA yang berbeza. Disebabkan itu kesan pada setiap individu adalah berbeza. Yang paling penting TAAMAARAA AURA SPRAY membantu menambah aura positif sekaligus membuang aura negatif dalam diri. Apabila Aura positif dibuka mudah untuk orang sekeliling menyenangi dan menyayangi kita.

Q : Berapa lama guna baru nampak kesan?

A : Bergantung kepada aura seseorang. Aura negatif perlu dibuang dahulu kemudian mudah untuk digantikan dengan aura positif. Bila aura positif dah ada, mudah untuk orang suka, sayang dan kesiankan kita. Kadang kala kita tak rasa kesannya sehinggakan orang lain menegur perbezaan kita baru kita tahu ianya berkesan.

Q : Taamaaraa ni nak spray kat mana? Macam perfume ke?

A : Spray kat wajah/muka untuk naikkan aura pesona jelita. Bau tidak kekal sebab spray aura bukan perfume.

Q : Kulit sensitif boleh guna juga ke?

A : Taamaraa Miracle Spray sesuai untuk semua jenis kulit.

Q : Apa jadi kalau stop pakai Taamaaraa?

A : Tak ada masalah kalau berhenti gunakan Taamaaraa. Aura positif boleh dijaga dengan cara rajinkan diri mandi bunga, ambil air sembahyang dan sentiasa lakukan dan fikirkan yang positif. Apa yang penting aura negatif perlu dan perlu dibuang dahulu.

Tangan Tambah Aura Positif

Testimoni Pengguna Taamaaraa Miracle Spray

 

Berjaya Tambah Aura Positif

testimoni pengguna tamaara miracle spray aura

Menang Tambah Aura Positif

suami isteri yang menggunakan spray aura tamaara

Tambah Aura Positif Best

Tunggu apa lagi, dapatkan produk Taamaaraa Miracle Spray ini sekarang!!!

Berdasarkan testimoni tentang keberkesanan Taamaaraa Miracle Spray ini, ianya cukup membuktikan dapat membantu anda untuk mendapatkan aura positif. Dapatkan Taamaaraa Miracle Spray dengan menghubungi:

dapatkan tamaraa miracle spray untuk kembalikan aura wajah

TAAMAARAA MIRACLE SPRAY | TAMBAHKAN AURA PADA WAJAH
Hubungi: Tekan untuk telefon (011-14180347) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: My Taamaaraa
Instagram: @mytaamaaraabeautyofficial
Web: www.taamaaraa.com

Alamat:
My Taamaaraa Beauty Sdn Bhd
3-11, 3rd Floor Plaza Bangi Perdana,Jalan Gerbang Wawasan 1, Seksyen 15,  43650 Bandar Baru Bangi, Selangor Darul Ehsan

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: