Review
Jul 26, 2019, 1:32pm

Cara Pasang PVC Booth Counter Dan Tips Gandakan Sales Offline


Booth Counter merupakan sebuah stand yang digunakan sebagai tempat untuk meletakkan barangan pameran atau promosi produk anda. Kegunaan booth counter ini dalam sebuah pameran sangat penting sebagai tempat promosi untuk menarik ramai pelanggan dan menjadi penghubung diantara penjual dengan pembeli. Maka dari itu, design booth stand pameran anda harus nampak menarik supaya booth pameran anda nampak lebih kreatif serta mampu membuat pelanggan tertarik untuk mengunjungi booth anda.

Pvc Promotion Counter & Design Selangor 2019 2020

Beli Portable Booth Counter Murah di Selangor

Pvc Promotion Counter & Design Selangor Malaysia

Kepada para usahawan yang ingin mencari portable booth murah dengan tapi berkualiti tinggi boleh dapatkan perkhidmatan dari PVC Promotion Counter. PVC Promotion Counter merupakan salah satu pembekal barangan Portable Booth Counter terbaik dan terkemuka di Malaysia. Mereka menyediakan banyak variasi model, spesifikasi dan kualiti yang terjamin.

Pelbagai Pilihan PVC Booth Counter Boleh Di Pilih

Pvc Promotion Counter & Design Selangor Murah

Sangat penting untuk anda bekerja sama dengan kontraktor counter booth agar design dan reka bentuk yang anda mahukan menepati permintaan. Sebagai alternatif bagi pemilik perusahaan yang ingin membuat booth counter dengan design stand pameran lebih menarik anda haruslah membuat penyelidikan lebih awal tentang booth counter yang anda inginkan tidak kira dari segi bentuk, hiasan dan juga besar booth counter tersebut. Anda kena ingat, setiap kali ada pameran atau karnival jualan di shopping mall, pastinya ramai orang akan ambil peluang untuk menerjah booth yang paling menarik dilihat. Oleh itu, pastikan anda memilih design booth counter yang menarik menepati dengan produk jualan anda.

PVC Booth Counter Mudah Di Pasang, Ringan Dan Kukuh

Pvc Promotion Counter & Design Selangor 2020

PVC Booth Counter adalah display yang dibuat dari PVC Plastik, biasanya digunakan di dalam mall atau pameran-pameran yang menjual produk makanan ataupun produk lainnya dengan cara mempromosikan produk yang mereka jual. Kebiasaanya, PVC Booth Counter jenis ini bersifat ringan tapi sangat kukuh. Ramai usahawan membeli booth jenis ini kerana lebih murah harganya jika nak di bandingkan dengan jenis counter yang lebih besar. Selain itu, PVC Booth Counter ini mudah dibawa kemana sahaja. Jadi, senang untuk anda angkat PVC Booth Counter ini tanpa perlu kekuatan orang yang ramai membawanya.

Siapa yang Perlu Beli PVC Booth Counter ini?

Anda pasti memerlukan pvc booth counter kerana mudah dipasang dan mudah dibawa. Dengan adanya pvc counter, pasti booth atau kiosk anda nampak lebih menarik untuk mempromosikan produk anda. Sesuai untuk usahawan seperti :

Pvc Promotion Counter & Design Selangor Hebat

  • Produk penapis air
  • Produk kecantikan
  • Produk kesihatan
  • Produk makanan
  • Simcard
  • Insurans
  • Aiskrim
  • Perfume
  • Dan lain lain

Cara Pasang PVC Booth Counter

Pvc Promotion Counter & Design Selangor Padu

PVC Booth Counter paling sesuai untuk acara indoor dan event. Cara pasang pun mudah. Gambar rajah di atas menunjukkan cara pemasangan PVC Booth Counter. Anggaran masa untuk pemasangan PVC Booth Counter ini tidak mengambil masa yang lama hanya 5 ke 10 minit sahaja. Sekiranya anda menghadapi kesukaran semasa pemasangan, anda boleh hubungi PVC Promotion Counter, mereka akan berikan tunjuk ajar cara yang betul untuk pasang counter tersebut.

Tips Gandakan 5x Sales Offline Dengan PVC Booth Counter

Dengan menggunakan PVC Booth Counter ini, perusahaan anda secara tidak langsung nampak lebih elegan. Bentuknya yang slim dan ditambah pula dengan banner yang terdapat di hadapan counter pasti membuatkan ramai tertarik untuk singgah ke booth anda. Nak tahu tips gandakan 5x sales offline hanya menggunakan PVC Booth Counter tak? Di bawah merupakan tips mudah untuk anda gandakan 5x jualan hanya menggunakan PVC Booth Counter :

Letakkan branding produk anda

Pvc Promotion Counter & Design Selangor RIngan

Pada bahagian hadapan booth stand adalah salah satu posisi terbaik untuk menampilkan brand, nama, dan gambar agar pengunjung tahu produk yang anda dijual. Buat design dan tulisan yang menarik dan pada masa yang sama mudah untuk dibaca. Sebagai contoh, berikan produk anda nama yang unik ala-ala hipster untuk menarik perhati ramai seperti pop-corn gorilla, aiskrim dangdut dan sebagainya.

Gunakan hiasan lampu pada booth counter

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Selangor

Booth counter tidak boleh terlihat kosong nanti nampak kosong dan muram. Booth yang menarik pasti dapat menarik perhatian pengunjung. Oleh itu, hidupkan keceriaan booth anda dengan hiasan lampu warna-warni sama ada di atas mahupun di bahagian bawah booth counter anda.

Sikap ramah dan mesra

Pvc Promotion Counter & Design Selangor Ohsem

Seterusnya, anda sebagai peniaga booth perlu lebih mesra dan ramah. Sikap ini melambangkan peribadi yang baik dengan masyarakat. Sekaligus, akan membuatkan pembeli merasa selesa dan mudah untuk membeli produk anda. Selain mempunyai mulut yang manis, peniaga booth juga perlu bertolak ansur dalam soal penawaran harga barang yang dijual. Mereka akan membuatkan pengguna mencari mereka lagi jika mengunjungi booth anda pada masa hadapan. Kerana tawaran yang diberikan akan mencetuskan kepuasan dalam diri pembeli. Budaya tawar-menawar apabila berbelanja di booth merupakan satu kemestian. Sentiasa memberikan yang terbaik kepada pelanggan anda

Kedudukan gerai yang strategik

Pvc Promotion Counter & design Selangor Terbaik

Seterusnya cara melariskan produk juga bergantung kepada kedudukan gerai. Kedudukan yang sesuai juga mempengaruhi jumlah pembeli. Jika kita sedar, peniaga air akan berada pada kedudukan pintu keluar dan masuk ke pasar malam. Strategi ini memang sangat berkesan. Serendah RM1.00, kepenatan sepanjang berjalan di booth dapat diredakan. Terdapat pelbagai pilihan minuman yang dapat membasahkan tekak. Daripada jus buah-buahan, minuman tenaga atau minuman berkarbonat. Kedudukan gerai ini membuatkan pembeli tidak perlu berpatah balik jika haus disamping tangan yang penuh dengan barangan yang dibeli.

Ramai Usahawan Memulakan Perniagaan Menggunakan Booth Counter, gambar di bawah adalah buktinya :

Pvc Promotion Counter & Design Selangor 2019

Pvc Promotion Counter & Design Selangor Cantik

Pvc Promotion Counter & Design Selangor Lejen

Tempah PVC Booth Counter Anda Sekarang Dengan Pvc Promotion Counter & Design Selangor!

Jom dapatkan Booth Counter SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Kuala Lumpur , Malaysia

   
Jom dapatkan Booth Counter SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan Booth Counter SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: