Review
Sep 25, 2018, 1:03pm

Cara Mudah Dapatkan Bentuk Badan Menawan Dengan Premium Beautiful Korset


Korset adalah antara pakaian khas untuk mereka yang ingin kurus dan mendapatkan bentuk badan yang cantik. Pakai korset berikan bentuk badan yang cantik. Bayangkan bagaimana penampilan anda apabila tengok cermin nampak lebih ramping, seksi, slim pasti terasa terangkat konfiden bila nak berdepan dengan orang. Bentuk badan yang cantik akan buatkan kita rasa lebih disayangi oleh lelaki. Nak tahu Korset yang menjadi kegilaan wanita masa kini? Teruskan pembacaan.

cara mudah dapatkan bentuk badan menawan

Premium Beautiful Korset

Premium Beautiful atau nama manjanya “PB” ini terdiri daripada LONG BRA, WAIST NIPPER dan LONG GIRDLE. PB merupakan Korset No. 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita-wanita di Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.

korset cara mudah dapatkan bentuk badan menawan

Mendapat Pengiktirafan Antarabangsa

Mendapat pengiktirafan antarabangsa iaitu dari American Chiropratic Association (ACA) dan juga diiktiraf Persatuan Pakar Tulang Belakang dari Amerika Syarikat, Quebec dan Kanada. Premium Beautiful direka khas untuk menjaga kesihatan tulang belakang dan sebagai rawatan alternatif untuk pesakit tulang belakang, slip disc, lumbar spine dan scoliosis (tulang belakang bengkok).

premium beautiful diiktiraf agensi tulang belakang

Pemakaian Korset Membentuk Tubuh Lebih Ramping Dan Seksi

Pakai korset akan membentuk pinggang agar kelihatan ramping dengan pantas. Kompresi di bahagian perut yang kosong akan buatkan anda tak rasa nak makan dan badan terasa ringan. Bukan sahaja dapat mengelakkan masalah angin dalam badan malah ia akan dapat bantu untuk kempiskan perut dengan lebih cepat.

kebaikan memakai korset premium beautiful

Keistimewaan Beautiful Korset

1. Korset Untuk Kesihatan Dalaman Dan Luaran Wanita

Satu korset untuk semua masalah wanita. Hanya sarung korset Premium Beautiful (PB) ni dan pakai selama 8 jam sehari. Pakai setiap hari, inshaAllah bentuk badan idaman dpt kembali. Korset PB ni bukan sekadar korset biasa, akan tetapi sangat-sangat luar biasa. Fokus 70% untuk kesihatan dalam dan luaran 30% untuk pembentukan badan dan 100% keyakinan kepada wanita. Membantu melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan metabolisma dalam badan anda.

korset untuk kesihatan dalaman

2. Ada Teknologi Far Infrared Rays (FIR)

Material serta benang pada korset PB ni disulami dengan FIR. FIR ni sangat baik untuk kesihatan. Sebab tu kalau korang yang ada sakit-sakit migrain ke, period pain ke, period tak regular ke, ada cyst or sel cancer ke… PB dapat rawat semua sakit-sakit ni. Macam tu juga kalau korang nak burn lemak degil pada badan korang dan nak lost weight, just sarung korset PB ni and make sure material PB direct contact dengan kulit badan korang. Maka, semua lemak tu dapat cair dan proses lost weight dapat dilakukan.

korset dengan kesan IR

3. Design Yang Kemas

Antara pakar yang mereka PB ialah Pakar ergonomik. Sebab itu bila pakai PB, badan terus jadi kemas, bentuk badan cantik, tiada terbonjol sana-sini, aset yang jatuh pun dinaikkan pada position yang sepatutnya ia membantu membentuk badan untuk hasil yang berpanjangan. Bukan untuk ‘fake result’. Tahu tak ‘Fake Result’? Bila buka korset or girdle jenama biasa, lemak anda bersepah balik. Ini kira temporary punya hasil.

korset yang menghasilkan bentuk badan yang kekal

4. Menyokong Tulang Belakang

Menyokong Tulang Belakang, jadi anda tiada masalah lenguh-lenguh badan yang amat sangat ketika waktu kerja.

korset yang menyokong tulang belakang

5. Sesuai Dipakai Dengan Iklim Malaysia

Ciri-ciri fabrik dari jenis Akwatek dan Akwadyne iaitu sama fabrik yang digunakan untuk angkasawan dan perenang professional. Sesuai dipakai sama ada cuaca panas atau sejuk, sama ada anda bekerja ataupun dalam aktiviti lasak ataupun ke luar negara yang beriklim sejuk Premium Beautiful tetap selesa dipakai.

kebaikan korset premium beautiful kepada wanita

Kenapa Anda Perlu Pakai Premium Beautiful Korset

#1. Praktikal, Mudah Dipakai

Amat penting untuk memilih korset yang memudahkan pergerakan bagi menjalani rutin menjaga si kecil saban hari. Premium Beautiful Korset yang mempunyai cara pemakaian yang praktikal. Premium Beautiful Korset pantas disarung dan lebih mudah dipakai.

korset yang sesuai untuk wanita

#2. Material Yang Selesa

Memandangkan bengkung perlu dipakai sepanjang siang hari, Premium Beautiful Korset diperbuat daripada material yang selesa dan menyerap peluh. Adalah penting juga untuk memilih bengkung yang tidak menyebabkan melecet dan kegatalan pada kulit.

premium beautiful corset mencantikkan badan dengan pantas

Jangan pula pakai bengkung 24 jam. Berikan rehat pada bahagian perut. Jangan pakai pada waktu malam. Untuk mendapatkan rehat yang cukup, badan perlu berada dalam keadaan yang selesa. Cukup sekadar pakai Premium Beautiful Korset selama 8 jam sehari.

#3. Pilihan Saiz

pilihan saiz korset memberi keselesaan kepada pemakai

Semua wanita dikurniakan dengan bentuk badan yang berbeza. Oleh itu, memilih bengkung Premium Beautiful Korset pilihan terbaik. Jika terlalu ketat, tidak selesa dan sukar untuk bernafas pula. Jika terlalu longgar, tiada guna memakai kerana tidak berkesan dan terlalu nampak di bawah pakaian. Premium Beautiful Korset ada 2 jenis saiz iaitu kecil dan besar yang boleh anda pilih mengikut jenis badan anda

#4. Jenama / Kualiti Yang Diyakini

korset jenama yang dipercayai

Aspek kualiti dan keberkesanan bengkung adalah yang paling penting supaya kesan dapat dirasai oleh si pemakai. Fabrik Premium Beautiful Korset bersifat Egronomik. Material dari Akwatek & Akwadnye membuatkan uolls selesa sangat2 memakainya. You all kena tahu PB ni ada Far Infrared Rays (FIR) yang disulam pada benang2 fabriknya bukan seperti korset biasa yang kebiasaannya dilengkapi dengan magnetic metal yang dijahit di antara lapisan untuk meningkatkan metabolisme.

Cara Mudah Dapatkan Bentuk Badan Menawan Dengan Premium Beautiful Korset

korset terbaik untuk cara mudah dapatkan bentuk badan menawan

Pemakaian korset amat digalakkan bagi mendapatkan kembali bentuk badan asal. Tekanan yang diberikan pada bahagian perut, pinggul dan paha dapat membantu menguatkan rahim, otot serta mengurangkan ruang mengumpul lemak. Selain itu, penggunaan korset juga dapat membantu mempercepat proses pemulihan sama ada bersalin secara normal atau pembedahan.

Premium Beautiful Korset Juga Sesuai Dipakai Semasa Berpantang

sihat cantik dan selamat dengan premium korset

Rutin memakai Premium Beautiful Korset semasa berpantang juga dapat memberi kesan baik lain pada kesihatan seperti memberi sokongan kepada tulang belakang yang mengalami tekanan semasa mengandung.

Badan Kekal Ramping Menawan Dengan Memakai Premium Beautiful Korset, Lihat Testimoni

hasil pengguna korset premium beautiful hasil pengguna korset premium beautiful hasil pengguna korset premium beautiful

Inilah Cara Pantas Dapatkan Bentuk Badan Menawan. Dapatkan Premium Beautiful Korset Sekarang!

Jom dapatkan Premium Beautiful Korset untuk mendapatkan bentuk badan kembali cantik seperti anak dara. Hanya tekan sahaja nombor di bawah untuk telefon @ whatsApp. Jangan lambat, nanti rugi masa berlalu!

dapatkan premium beautiful korset hari ini

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET | CARA MUDAH DAPATKAN BENTUK BADAN MENAWAN
Hubungi: Tekan untuk telefon(019-4411398) | Tekan untuk WhatsApp

Dapatkan Premium Beautiful Korset Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Dapatkan Premium Beautiful Korset Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Premium Beautiful Korset Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: