Review
Aug 7, 2018, 10:04am

Cara Menggandakan Simpanan Anda


Bekerja dengan cara makan gaji ataupun sendiri belum pasti memberikan anda simpanan yang besar dan banyak.  Simpanan anda akan mengambil masa yang lama untuk menjadi lebih banyak dan ia belum tentu berhasil sekiranya anda menggunakan cara simpanan yang salah dan tidak bersistem.  Sebagai contoh, anda menyimpan di bank dan tabung sahaja malah anda mengeluarkan simpanan anda pada bila-bila masa sahaja yang anda perlukan duit. Adakah ia dapat menggandakan simpanan anda? Jom lihat 3 cara mudah gandakan simpanan anda dengan mudah.

Antara Cara Menggandakan Simpanan

3 Cara Menggandakan Simpanan Anda Dengan Mudah

1. Tabung Haji

Ada Cara Menggandakan Simpanan

Menyimpan wang di tabung haji menjanjikan pulangan dividen kepada anda sebanyak 7% sehingga 8% setahun.  Anda berhak menyimpan seberapa banyak yang anda mahukan dan berpeluang mendapat lebih dari berapa yang anda simpan.

2. Asb Loan Pinjaman

Adanya Cara Menggandakan Simpanan

Asb loan atau pinjaman memerlukan anda menyimpan duit anda setiap bulan dan anda akan menerima divided tahunan sebanyak 7% sehingga 8% berdasarkan jumlah pinjaman yang anda ingin simpan.  Simpanan jenis ini mengambil masa yang panjang untuk mencapai tempoh matang dan untung.

3. Evbyte Matawang Digital

Mencari Cara Menggandakan Simpanan

Di Malaysia, konsep matawang digital telah diperkenalkan dan telah memasuki pasaran dagangan negara.  Konsep matawang digital adalah mata wang yang menggunakan nilai bitcoin sama seperti nilai wang tunai, tetapi ia lebih tinggi nilainya berbanding wang tunai ringgit.  Anda boleh membuat simpanan di Evbyte bagi mendapatkan nilai pulangan yang tinggi iaitu sebanyak 50% setiap bulan.

Evbyte Dan Bitcoin Simpanan Terbaik Anda

Maksud Evbyte Dan Cara Simpanan Melalui Evbyte

Terdapat Cara Menggandakan Simpanan

Evbyte adalah platform yang digunakan untuk anda menyimpan wang atau simpanan anda dan dalam proses simpanan tersebut, anda akan menukarkannya kepada bitcoin dan bitcoin akan memberi keuntungan yang berganda kepada anda. Setelah simpanan ditukarkan ke dalam bitcoin, jumlah nilai wang anda akan berganda mengikut nilai harga bitcoin di pasaran antarabangsa.  Anda boleh beranakkan duit anda dengan mudah dari segi wang tunai dan juga dalam bentuk bitcoin.

Maksud Bitcoin

Mencari Cara Menggandakan Simpanan

Bitcoin adalah mata wang digital atau crypto currency yang merupakan mata wang maya pertama yang diperkenalkan pada tahun 2008.  Ia tidak berbentuk fizikal seperti duit syiling dan duit kertas tetapi ia mempunyai ciri mata wang maya yang terdapat didalam sistem bitcoin sendiri.  Hebatnya, dengan bitcoin anda boleh menggunakannya untuk urusan pembelian barang elektronik dan lain-lain lagi di mana-mana sahaja dan pada bila-bila masa sahaja di dunia.  

Hukum Mata Wang Digital Dalam Islam

Cara Menggandakan Simpanan

Mata wang digital seperti bitcoin serta Evbyte ini halal dan tidak haram di dalam Islam. Hukum ini telah disahkan oleh Penasihat Shariah Bank Negara Malaysia.  Untuk pengetahuan anda, ramai penduduk Malaysia telah mula memperdagangkan mata wang digital ini untuk menggandakan nilai dan kemasukan pendapatan yang mereka inginkan.

Langkah Evbyte Berfungsi Dalam Menggandakan Simpanan Anda

  1. Anda perlu mendaftar melalui sistem Evbyte yang berfungsi menghasilkan bitcoin dengan mudah. Pendaftaran dilakukan  sekaligus menyimpan wang simpanan anda untuk digandakan. Ia akan mengambil masa setahun bagi lebih matang dan lebih untung.  Jumlah pelaburan pula tidak yang seperti anda fikirkan. Dengan jumlah pelaburan yang kecil, anda berpeluang mendapatkan hasil yang banyak.
    Mencari Cara Menggandakan Simpanan
  2. Setelah pendaftaran dilakukan, penghasilan bitcoin akan dilaksanakan oleh sistem matawang negara yang bergantung kepada jumlah matawang yang anda berikan.  Lebih banyak jumlah yang anda keluarkan, lebih cepat sistem menghasilkan bitcoin.
    Terdapat Cara Menggandakan Simpanan
  3. Simpanan anda digandakan dengan mudah dan murah. Anda tidak perlu menyimpan sendiri terlalu lama dan banyak untuk mengandakan duit anda. Sekurang-kurangnya ada sistem yang digunakan seluruh negara menggandakan duit anda dengan mudah dan selamat.
    Terdapatnya Cara Menggandakan Simpanan

Anda boleh menukarkan simpanan anda kepada konsep E-Share untuk mendapatkan gandaan yang lebih banyak dan bagus.  Jumlah gandaan simpanan anda pada setiap bulan adalah sebanyak 50%. Banyak kan? Lebih banyak berbanding simpanan di agensi-agensi yang menawarkan perkhidmatan simpanan kewangan yang perlu dilaburkan oleh pihak mereka dan menjanjikan divided tahunan.

Kelebihan Gandakan Simpanan Anda Dengan Evbyte

1. Mudah Dan Pasif

Cara Menggandakan Simpanan

Evbyte memudahkan kerja anda kerana tidak perlu ke bank untuk menyimpan sentiasa tetapi anda boleh menyimpan pada bila-bila masa dan tidak terikat dengan masa.  Anda juga boleh menyimpan hanya sekali sahaja seumur hidup dan menunggu hasilnya. Kemudian, anda boleh menyimpan lagi sekiranya ia amat berbaloi dan menguntungkan anda.

2. Modal Terjamin

Adanya Cara Menggandakan Simpanan

Modal yang anda keluarkan sama ada dalam jumlah yang besar ataupun kecil, ia pasti akan terjamin kerana Evbyte berkesan dalam menggandakan simpanan anda sekurang-kurangnya dalam tempoh setahun. Ada juga yang mengambil masa yang panjang berdasarkan pada kelajuan sistem yang anda dapatkan.

3. Kontrak Singkat

Selain itu Cara Menggandakan Simpanan

Membuat simpanan bersama Evbyte tidak memerlukan komitmen anda dalam tempoh yang panjang.  Hanya dengan kontrak yang singkat dan mudah sahaja, anda tidak perlu berfikir dan menunggu kontrak yang panjang.  Ia sangat mudah dan sesiapa pun mampu menggandakan simpanannya bersama Evbyte.

4. Susut Nilai Rendah

Cara Menggandakan Simpanan

Dengan penyimpanan pada jumlah yang rendah, anda masih boleh mendapat untung yang berbaloi dan lumayan sehingga 50%. Susut nilai yang rendah menguntungkan anda dan membuka peluang kepada anda untuk menggandakan simpanan anda dengan lebih sistematik dan efektif.

Jom Gandakan Simpanan Anda di Evbyte

Mencari Cara Menggandakan Simpanan

Evbyte sudah menjadi fenomena dalam masyarakat Malaysia dimana ia lebih maju berbanding anda masih melabur dan menyimpan di tempat yang tidak menjanjikan pulangan yang setimpal dengan jumlah simpanan anda. Di Evbyte, anda boleh mengeluarkan modal rendah tetapi untung yang anda terima adalah unlimited dan tidak terhad. Jom buat simpanan di Evbyte segera!

EVBYTE SIMPANAN PATUH SYARIAH | CARA MENGGANDAKAN SIMPANAN ANDA
Hubungi: Tekan untuk telefon (016-3906354) | Tekan untuk Whatsapp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: