Review
Jul 6, 2019, 9:39pm

Cara Memulakan Perniagaan Waffle Kiosk Sendiri Dengan Modal Yang Rendah


Kepesatan ekonomi negara yang semakin berkembang, memberi impak yang sangat positif kepada usahawan kecil dan besar. Banyak peluang perniagaan boleh diceburi, dan masyarakat juga tidak terlalu berkira untuk berbelanja. Memiliki perniagaan sendiri dilihat sebagai salah satu cara yang paling mudah untuk menaikkan taraf hidup seseorang itu. Bagi mereka yang tiada pengalaman dalam perniagaan namun berminat membuka perniagaan sendiri seperti waffle, tahukah anda boleh memulakan perniagaan tersebut dengan modal yang rendah?

Perniagaan Waffle Kiosk Berkualiti

Sebelum Itu, Tahukah Anda Boleh Jana Pendapatan Sehingga 4 Angka Sebulan Hanya Menjual Waffle?

Perniagaan Waffle Kiosk Hebat

Tahukah Anda? Anda boleh menjana pendapatan sampingan sehingga empat angka sebulan dengan hanya berniaga waffle? Sangat mudah tanpa perlu jadi pakar masakan , itupun jika ketahui bagaimana caranya. Yang penting, pastikan penyediaan waffle adalah unik dan berbeza dengan pesaing perniagaan waffle yang lain. Amat penting supaya para pelanggan dapat melihat proses penyediaaan waffle dan menikmati aromanya terlebih dahulu sebagai dorongan kepada mereka untuk membeli!

Cari Kawasan Perniagaan Yang Strategik Untuk Melakukan Jualan Waffle

Perniagaan Waffle Kiosk Padu

Oleh itu pastikan anda mengkaji pemilihan lokasi yang baik. Antara lokasi yang sesuai untuk memulakan perniagaan ini adalah seperti berikut : Pusat Beli-Belah, Pasar Malam, Karnival dan Bazar Hadapan Sekolah, Majlis Katering, Gerai Makanan, Pusat Peranginan, Majlis Keramaian, Kafeteria, Medan Selera, Restoran & Kantin Sekolah

Mencari Pembekal Pakej Perniagaan Waffle Terbaik Dan Murah? Gunakan Khidmat dari HanaQueen Station

Perniagaan Waffle Kiosk Murah

Kenapa saya cadangkan HanaQueen Station? Kepakaran utama HanaQueen Station adalah membekalkan pakej terbaik seperti Perniagaan waffle, ice blended, jagung dan ubi goncang murah pada para usahawan. Ribuan usahawan telah HanaQueen Station bantu. HanaQueen Station juga ada membekalkan storage system untuk usahawan baru berniaga yang memerlukan kelengkapan untuk kedai. Peniaga pula Bebas menggunakan jenama sendiri atau pun jenama Hanaqueen Station.

Perniagaan Ini Sesuai Untuk Anda Yang Baru Nak Berjinak Dalam Perniagaan

Perniagaan Waffle Kiosk Terbaik

Ramai orang menyangka, jika seseorang itu ingin memulakan perniagaan, dia haruslah memiliki sebuah kedai, barangan yang cukup, pekerja yang ramai dan pengangkutan yang berpatutan dan akhirnya ia dijangkakan paling kurang mestilah memiliki modal sekurang-kurangnya enam angka ke atas untuk memulakan sesuatu perniagaan. Peralatan perniagaan semua HanaQueen Station akan bekalkan kepada anda. Nak lagi jimat? Ambil pakej yang ditawarkan.

Selain itu, Terdapat Beberapa Perniagaan Lain Yang Boleh Anda Lakukan Pada Modal Yang Rendah Dengan HanaQueen Station

1. Perniagaan Ice Blended

Kala cuaca terik, perniagaan ice blended memang akan laris bak goreng pisang panas. Untuk memulakan perniagaan ice blended ini, perkara pertama yang perlu diambil kira adalah peralatan yang akan digunakan seperti mesin pengisar, payung, meja kerja, serbuk perasa, bekas untuk mengisi serbuk perasa dan juga keperluan lain. Terdapat juga pakej dengan harga yang menarik ditawarkan oleh HanaQueen Station untuk mereka yang berminat.

Perniagaan Waffle Kiosk 2020

Terdapat beberapa keistimewaan perniagaan ice blended ini, antaranya ialah perniagaan ini sangat mudah. Kurang risiko pembaziran kerana serbuk yang digunakan tidak mudah rosak atau basi. Ice blended juga sangat mudah dijual. Kebanyakan usahawan akan menjalankan operasi perniagaan di tempat tumpuan orang ramai seperti di sekitar kawasan sekolah, kawasan perumahan, tapak ekspo dan karnival, pasar tani dan juga pasar malam. Dibantu dengan cuaca Malaysia yang agak panas, tidak hairan jika ada usahawan ice blended yang mendapat keuntungan melebihi RM5,000 sebulan.

2. Perniagaan Jagung Cawan

Jagung cawan merupakan satu jenama produk jagung manis yang popular di Malaysia (Cup Corn). Ia mudah di beli daripada banyak lokasi strategik terutama dikawasan RnR dan Pasaraya di seluruh Malaysia. Perniagaan jagung cawan juga ada dalam Pakej Perniagaan yang ditawarkan oleh HanaQueen Station. Selain bertujuan untuk memasyarakatkan jagung manis sebagai “Makanan Sihat” untuk setiap golongan, baik tua mahupun muda, yang enak dinikmati di mana sahaja dan bila-bila masa. Mesin Steamer ( 2 tingkat), Dapur Elektrik, Plastic Burger (200pcs),Fryer pan, Cup jagung 1 set (200pcs) disediakan untuk anda.

Perniagaan Waffle Kiosk Modal Rendah

HanaQueen Station juga mengajak anda menerokai peluang perniagaan untuk menjadi pengusaha jagung cawan yang berpotensi besar untuk menambah pendapatan. Perniagaan jagung cawan bukanlah perniagaan bermusim, bukan perniagaan sembarangan, yang tidak punya Nilai Profit (Keuntungan). Saat ini Jagung cawan turut dijual di Shoppin Mall atau lebih dikenali dengan nama Sweet Corn Cup telah menjadi salah satu makanan kesukaan ramai di seluruh Malaysia.

Senarai detail apa yang anda akan dapat dalam pakej perniagaan Ice Blended ini yang berharga RM900.

Perniagaan Waffle Kiosk 2019 dan 2020

a) Ice Blended Powder – 15 KG
b) Canister/Balang Powder & Sticker – 15 Unit
c) Whipped Cream 395g – 2 Botol
d) Rainbow Coconut Q-Jelly Mix – 3.8kg
f) Titanium Blade Ice Blender – 1 unit (Warranty 1 tahun)
g) Cup with Dome 9oz – 100 pcs
h) Cup with Dome 12oz – 100 pcs
i) Straw – 250 pcs
j) Measuring Set – 1 set
k) Pearl Ice Blended – 3 kg

Harga tidak termasuk penghantaran ke semenanjung Malaysia.

Anda boleh memilih 15 perisa powder ice blended yang diinginkan daripada 16 perisa powder ice blended yang ditawarkan oleh pihak HanaQueen Station.

Anda hanya perlu maklumkan perisa powder yang anda inginkan semasa membuat order dan pihak HanaQueen Station akan sahkan dengan anda.

Antara senarai perisa yang disediakan oleh pihak HanaQueen Station adalah:

 • Chocolate
 • Vanilla
 • Cappuccino
 • Mocha
 • Latte
 • White Coffee
 • Tiramisu
 • Honeydew
 • Green Apple
 • Blueberry
 • Peppermint
 • Strawberry
 • Blue Ice
 • Yam
 • Mango
 • Hazelnut

Berikut adalah detail apa yang anda akan dapat dalam pakej perniagaan Waffle ini yang berharga RM1200

Perniagaan Waffle Kiosk 2019 2020

a) Machine waffle double electric (China)
b) Tepung waffle 21kg
c) chocolate jam 3kg
d) Peanut jam 1kg
e) Strawberry jam 1kg
f) blueberry 1 jam kg
g) home made Kaya 1kg

Tiada pengalaman membuat waffle?

HanaQueen Station ADA FREE CONSULTATION DAN TRAINING cara-cara berniaga dan membuat waffle untuk setiap pembelian. Jadi anda tidak perlu risau sekiranya tiada pengalaman dalam berniaga.

Antara barang-barang yang anda akan dapat di dalam Pakej Cup Corn Dan Hot Dog Bun RM1200 ini adalah:

Perniagaan Waffle Kiosk Dikenali Ramai

Mesin Steamer ( 2 tingkat)
Dapur Elektrik
Plastic Burger (200pcs)
Fryer pan
Cup jagung 1 set (200pcs)

Berikut adalah detail apa yang anda akan dapat dalam pakej perniagaan Ubi Goncang ini yang berharga RM1200

Perniagaan Waffle Kiosk Sendirian

Pakej ubi goncang ini adalah kentang goreng yang ditaburkan perisa seperti Cheese, BBQ, Hot Spicy dan juga perisa Ayam. Pakej ini dapat menarik minat ramai terutamanya kanak-kanak. Perisa ini juga boleh digunakan untuk ayam goreng, kentang wedges, cendawan goreng dan macam-macam lagi.

a) Deep Fryer

b) 10kg perisa Ubi Goncang

HanaQueen Bantu Ramai Peniaga Memulakan Perniagaan Pada Modal Yang Rendah. Lihat Gambar di Bawah :

Perniagaan Waffle Kiosk Sedap

Perniagaan Waffle Kiosk Mudah

Perniagaan Waffle Kiosk Dengan Modal Yang Rendah

Ingin memulakan Perniagaan Makanan yang MUDAH Dan Murah? Jom ambil pakej murah dari HanaQueen Station Sekarang!

Perniagaan Waffle Kiosk 2019

HanaQueen Station menyediakan pakej perniagaan yang mudah, murah dan sangat menguntungkan. Pakej perniagaan ini baik untuk anda yang ingin mencari pendapatan sambilan atau tetap. Pilih bisnes yang sesuai dengan diri anda. Jadilah seorang yang komited agar permulaan yang kecil ini boleh menjadikan anda seorang usahawan yang berjaya.

Hai , jom mulakan perniagaan waffle kiosk anda SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

HANAQUEEN

PEMBEKAL ALATAN PEMBUATAN WAFFLE DENGAN MURAH

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Hai , jom mulakan perniagaan waffle kiosk anda SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Hai , jom mulakan perniagaan waffle kiosk anda SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: