Review
Jan 31, 2020, 8:45am

Cara Membuat Duit Dengan Lazada


Pada zaman sekarang, sudah sering kali kita melihat bahawa sesuatu perkara akan famous jika diberikan kuasa viral oleh netizen. Bayangkan sekarang, hendak jadi famous hanya menggunakan kuasa viral, hendak menjadi jutawan juga menggunakan kuasa viral.  Hebat bukan? Kuasa viral sahaja dapat mengubah nasib seseorang. Sudah menjadi adat resam dari kehidupan biasa bertukar kepada kehidupan kaya-raya hanya dengan kuasa viral di atas talian.

Zaman sekarang juga, menggunakan sesuatu perkhidmatan hanya atas talian. Sebagai contohnya, pembayaran segala bil, pembelian tambah nilai dan yang paling famous sekarang adalah shopping di atas talian. Menarik bukan? Jadi, peredaran zaman sudah berlaku dan zaman telah mengikuti era kemodenan. Sudah terang lagi bersuluh jika berlaku pemodenan pasti kos sara hidup meningkat dan semua perkara memerlukan duit. Jadi bagaimana? Jangan risau, di sini akan disertakan tips-tips menambah pendapatan.

Tips-Tips Menambah Pendapatan Anda

  • Membuat Perniagaan Kecil- Kecilan

Jika anda sudah mempunyai pekerjaan tetap tetapi masih belum mencukupi pendapatan anda untuk menampung kehidupan seharian anda. Anda masih boleh membuat perniagaan kecil-kecilan bagi menampung kos sara hidup anda. Sebagai contohnya, perniagaan nasi lemak, pelbagai jenis kerepek dan kuih muih serta lain-lain lagi. Hal ini secara tidak langsung boleh menambah pendapatan anda. Walaupun sehari sedikit tetapi lama-lama ia boleh membantu dalam pendapatan anda.

  • Mengambil Upah Menjahit

Selain itu, jika anda mempunyai kemahiran dalam bidang jahitan. Anda boleh menggunakan kemahiran anda untuk mengambil upah menjahit. Hal ini juga dapat membantu anda dalam mencari pendapatan sampingan. Tidak salah mencuba dalam pelbagai industri untuk menambah pendapatan kita. Membuat kerja sampingan seperti mengambil upah menjahit di musim-musim perayaan akan membawa pulangan yang lumayan. Jadi, anda patut memcubanya.

  • Mengambil Tempahan Memasak

Selain itu, jika anda mempunyai bakat dalam memasak, anda boleh mengambil tempahan katering atau memasak kecil-kecilan untuk tempahan majlis kecil. Ini juga akan menampung kos sara hidup anda yang semakin meninggi. Seterusnya, anda juga boleh mengambil upah untuk tempahan kek, cupcake atau hias kek. Ini juga membuka peluang untuk anda  menambah pendapatan sampingan anda.

  • Membuat Perniagaan Online

Selain itu, anda boleh membuat perniagaan online. Zaman sekarang telah terkenal dengan pelbagai aplikasi menjual produk secara online. Antaranya, Facebook, Twitter, Shoppe dan Lazada serta lain-lain lagi. Jadi, anda jangan lepaskan peluang lagi. Jom mengambil peluang keemasan ini dengan membuat perniagaan atas talian. Perniagaan atas talian juga sangat mudah, anda hanya perlu perkenalkan produk anda sahaja. Anda tidak perlu  bersusah-payah untuk menyewa tapak dan sebagainya.

Cara-Cara Membuat Duit Atas Talian

LAZADA!… Siapa yang tak tahu website Lazada? Hampir semua orang di Malaysia yang mempunyai handphone dan akses internet.. pasti akan tahu pasal Lazada! Iaitu tempat untuk membeli apa sahaja barang. Lazada telah wujud sejak tahun 2012 dan kini, merupakan sebuah platform marketplace yang terbesar di Asia! Ditambah dengan promosi-promosi yang sering dilakukan di  televisyen, surat khabar serta di media-media massa yang lain! Lazada kini menjadi sebuah website yang paling dipercayai oleh orang ramai untuk membeli-belah secara online!

Pasti anda tertanya-tanya bukan, bagaimana ingin membuat perniagaan atas talian? Jangan risau di sini kami akan mengajar anda cara-cara membuat perniagaan di Lazada dengan berkesan dan cepat. Bayangkan setiap minggu, jualan yang  perolehi oleh anda adalah sekitar RM 2,000 hingga RM 3,000 dalam seminggu. Boleh dikira-kira dalam tempoh sebulan adalah sekitar RM10,000 menerusi platform Lazada sahaja! Wah, menarik bukan? Sebulan dah RM 10, 000. Pulangan yang sangat menarik dan kerjanya tidak susah. 

Siapa Yang Boleh Membuat Perniagaan Lazada ini?

Sebenarnya, perniagaan Lazada ini boleh disertai oleh sesiapa sahaja yang berminat. Lebih digalakkan kepada pelajar yang selalu tidak mencukupi kos tanggungan dalam pelajarannya, suri rumah yang ingin menambah pendapatan isi rumahnya, penganggur yang masih belum mempunyai kerja yang tetap dan ibu tunggal yang tidak mencukupi pendapatan untuk menanggung keluarganya serta lain-lain lagi.

Jadi, jika anda berminat dalam perniagaan atas talian di Lazada anda perlu belajar dahulu teknik-teknik berniaga atas talian. Anda tidak boleh membuat perniagaan secara melulu jika tidak mempunyai ilmu. Hal ini akan membawa pulangan yang sia-sia sahaja. Jadi, anda perlu lah belajar cara-cara pemasaran terlebih dahulu supaya perniagaan menjadi lebih hebat dan menarik.Jangan anda tidak tahu, jika salah teknik pemasaran anda, perniagaan anda pasti tidak akan menjadi dan mungkin anda akan menghadapi gagal.

Jadi bagaimana? Kami telah menawarkan kelas kepada anda hanya dengan yuran RM 100.00. Kami akan mengajar anda cara-cara pemasaran terbaik, selok-belok dalam perniagaan atas talian di Lazada dan akan memberi kepada anda dari A hingga Z sehingga anda dari zero ke hero. Jangan risau, kami akan membantu anda dengan sebaik mungkin sehingga anda menjadi lebih cekap dan bijak dalam pengurusan perniagaan. Jika anda berusaha lebih, anda pasti boleh melangkah ke arah lebih maju iaitu menjadi usahawan berjaya.

Testimoni Bersama Pelanggan

Anda boleh lihat dan nilai sendiri gambar di atas. Anda bayangkan angka sebegitu yang anda miliki di akaun bank anda. Pasti seronok bukan? Jadi, jika orang lain boleh berjaya, anda juga pasti boleh. Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan!

Info Lanjut

Talian Hubungi : 016-7022276

Website : https://www.bisneslazada.com/

Alamat : No12, Jalan Harmoni 2, Taman Nusa Damai Pasir Gudang Johor 

               Map It

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No12, Jalan Harmoni 2, Taman Nusa Damai Pasir Gudang Johor 

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: