Review
May 21, 2012, 1:29pm

Cara Melepasi Sekatan Websense


  •  
  •  
  •  
  •  

Cara Melepasi Sekatan Websense. Apa itu websense ? Websense sebuah syarikat yang mengeluarkan perisian penapisan laman web yang dipanggil dengan nama yang sama РWebsense. Perisian ini direka untuk menyekat akses pengguna ke laman web tertentu di Internet. Antaranya, Youtube, Facebook, Dan segala laman sosial dan hiburan bagi meningkatkan produktiviti.

Organisasi yang menggunakan websense kebiasaanya di sekolah, universiti dan syarikat-syarikat besar. Mengapa mereka menggunakan websense ? Kerana websense mampu menyekat laman dewasa (18sx) laman sosial, laman hiburan, laman permainan, laman video streaming dan sebagainya. Terkadang jika di universiti websense terlampau annoying nak mencari maklumat pun susah. Ye tak?

Cara Melepasi Sekatan Websense

Cara untuk melepasi sekatan websense adalah mudah jika anda sanggup melabur RM15 untuk 2bulan. Berapa lama? 2bulan iaitu 60hari. Jika anda berminat untuk melepasi sekatan websense di universiti, sekolah dan pejabat anda. Anda boleh menggunakan menghubungi saya di profhariz@mytunnel.us

Anda tidak percaya? Saya boleh memberi anda servis percubaan selama 2 hari. Apakah ia benar atau tidak. Anda yang menentukan. Saya cuma memberi kaedah, anda yang bertindak.

Kini saya bebas melayari laman web yang disekat oleh websense antaranya ialah facebook, youtube. Malah saya juga boleh download movie di makmal saya.