Review
Sep 21, 2019, 9:00am

Cara Buit Duit Online Dengan Handphone Bersama Doit Apps


Berhenti mencuba pelbagai program internet yang menipu dan merugikan. Ketahui program terbaik Internet yang boleh anda sertai tanpa was-was. Program ini sahaja mampu memberikan anda pendapatan berterusan setiap bulan. Inilah cara paling berkesan dengan hanya melakukan beberapa klik mudah, dalam masa 5 minit sahaja anda akan melihat duit mengalir masuk dalam akaun anda.

Cara Buat Duit Online Malaysia

Cara Buat Duit Online Dengan Handphone Bersama Doit Apps

Cara Buat Duit Online Gombak

Dengan keadaan ekonomi yang semakin mencabar sekarang ni, sudah pasti anda sedang mencari-cari peluang untuk kerja part time atau cari kerja tambahan di rumah kan? Yelah, boleh juga nak gunakan duit dari kerja part time tadi tu untuk tampung mana yang kurang, lagi-lagi harga barang hampir semua naik. Nak tak nak, kena buat kerja lebih sikit. Pada anda yang risau tak cukup masa dan tenaga nak cari duit sampingan jangan risau, boleh join buat duit online dengan Doit Apps.

Bagaimana Doit Apps Berfungsi?

Cara Buat Duit Online Dengan Handphone

Aplikasi DOIT adalah marketing tool yang menggunakan referral system. Anda akan dapat referral code korang masing-masing dalam aplikasi DOIT. Anda tidak perlu promote,jual barang,jual service dan sebagainya hanya klik button referral sahaja segala kerja-kerja promosi di sertakan referral code anda akan dilakukan oleh aplikasi DOIT ke media social. Aplikasi Doit ini disokong oleh fungsi Booster yang menggunakan email-email daripada database SmartMath sebagai input dan akan menghebahkan pemasaran aplikasi Doit beserta referral code.

Siapa Yang Sesuai Dengan Cara Buat Duit Online Dengan Doit Apps Ini?

Kebiasaannya orang kalau dia nak tambah pendapatan, dia akan cuba buat kerja yang tak perlu keluar rumah, kalau boleh buat depan handphone sambil rileks-rileks kat rumah. Sebab tu ramai yang mula bergiat cari dan buat duit melalui Doit Apps. Dipendekkan cerita, ramai telah mula sedar dan join Doit Apps dan rata-rata mereka adalah dari golongan :

Cara Buat Duit Online Doit Apps

  • Pelajar
  • Suri rumah
  • Anda yang ingin mencari duit poket
  • Gemar bermain handphone sambil jana duit online
  • Duduk-duduk pun boleh jana duit online

Setiap Referral Yang Berjaya Anda Akan Dibayar RM100! WOW!!

Cara Buat Duit Online Power

Setiap pendaftaran baru yang menggunakan referral code anda, anda akan menerima bayaran RM 100 daripada SmartMath. Baru seorang referral dah dapat RM100,bayangkan jika 5 orang menggunakan referral code anda? Senang-senang je dapat RM500. Dalam tempoh sebulan jika anda kerja keras sikit tak mustahil boleh dapat duit beribu-ribu. Inilah dinamakan duduk goyang kaki pun boleh dapat duit. Selain daripada dapat RM100 per referral registration, dalam aplikasi DOIT juga anda boleh kumpul points sebanyak 1000 points dan tebus RM10,000 dengan SmartMath. Redemption boleh pilih by hand/western union/paypal dan wire transfer.

Jangan Risau, Aplikasi Doit Adalah Berdaftar

Cara Buat Duit Online Hebat

Aplikasi DOIT akan didaftarkan dengan Ads Network, anda boleh pilih sama ada nak Google Admob atau Leadbolt. Ads Network ni membolehkan anda jana pendapatan hasil daripada iklan-iklan yang ada dalam aplikasi DOIT. Cara nak buka akaun Ads Network boleh PM SmartMath mereka akan guidekan cara buka akaun Ads Network. Payment Ads Network pula adalah 100% daripada Ads Network. Jadi ada perbezaan dekat sini dimana RM 100 hasil daripada pendaftaran baru yang guna referral code korang tu adalah daripada SmartMath dan payment hasil daripada iklan dalam app adalah daripada Ads Network.

DOIT Apps adalah jenis product digital yang hanya boleh digunakan oleh peranti elektronik yang menggunakan operating sistem android.

Marketing yang digunakan aplikasi DOIT ini adalah referral system + email marketing + social media marketing. Untuk lebih detail lihat di bawah ini

Cara Buat Duit Online Selangor

  1. Modal (bergantung kepada komisyen yang anda pilih)
  2. Product (digital product yang hanya boleh digunakan dengan menggunakan peranti elektronik yang beroperating sistem android)
  3. Marketing (aplikasi DOIT menggunakan pemasaran referral system + social media marketing + email marketing)
  4. Urusan jual beli (100% Smart Math yang uruskan. Payment commission akan dibayar pada hari yang sama bila ada pembeli baru yang menggunakan refferal code awak ini adalah bagi memudahkan peserta app DOIT daripada deal dengan customer dan sebagainya jadi jimat masa)

Kelebihan business DOIT Apps ni adalah:

Cara Buat Duit Online Padu

  • Pembayaran komisyen menggunakan referral system. Jadi memudahkan kerja bila ada pembeli baru, akan direct bayar terus ke akaun bank anda
  • Ada Auto Ads Generator. Aplikasi DOIT boleh buatkan iklan aplikasi ini dengan sendirinya beserta referral code anda.
  • Jangan salah faham ye kat sini, Auto Ads Generator bukan Auto Ads Placement. Kalau Auto Ads Placement dikira SPAM so tak boleh buat Auto Ads Placement
  • Kelebihan aplikasi Doit ini adalah “Booster Reach” dimana Booster Reach ni bila anda klik, referral code anda akan di hantar kepada email orang lain di seluruh negara
  • Ada iklan tambahan bagi meningkatkan lagi jualan aplikasi DOIT daripada Smart Math!

Tak faham konsep perniagaan DOIT Apps? Boleh tengok contoh dekat bawah ni:

CONTOH 1

Kita amik contoh perniagaan product pencerah kulit. Perniagaan ini kita assume kebanyakan peniaga atau founder guna system agent/dropship sebagai tools pemasaran diorang untuk luaskan perniagaan. Basic perniagaan jenis ini adalah

Cara Buat Duit Online 2020

  1. Modal(RM100-RM5000 atau lebih bergantung kepada founder. Bila bayar modal ni anda akan dapatlah product daripada founder
  2. Product(product jenis ni adalah FIZIKAL PRODUCT produk yang kita boleh sentuh dan lihat)
  3. Marketing(marketing/pemasaran yang digunakan business seperti ini adalah system agent dan dropshipper. Pemasaran penting sebab kalau takda pemasaran orang tak tahu awak jual apa)
  4. Urusan jual beli (diuruskan oleh founder/awak sendiri)
  5. Untung rugi (adat perniagaan kalau ada jualan adalah untung, takda jualan tiadalah untung

CONTOH 2

Perniagaan penjualan kursus seperti Udemy buat. Perniagaan ini adalah 100% penjualan product digital. Mereka jual kursus dalam bentuk video atau ebook. Sistem pemasaran jenis ini adalah pay per commission atau referral system. Kita tengok dengan lebih detail tentang basic perniagaan kursus ni

Cara Buat Duit Online KL

  1. Modal (bergantung kepada founder)
  2. Product (product jenis ini adalah product digital yang hanya boleh digunakan dengan menggunakan peranti electronic sahaja)
  3. Marketing (referral system dan pay per commission)
  4. Urusan jual beli (secara automatik yang menggunakan sistem gateway payment)
  5. Untung rugi (sama seperti contoh 1)

Perniagaan aplikasi DOIT adalah sama sahaja dengan perniagaan lain yang menggunakan sistem agent atau dropshipper

Cara Buat Duit Online Terbaik

Bila sebut tentang perniagaan, ini adalah basic yang anda perlu tahu :

  1. Modal
  2. Product
  3. Marketing
  4. Urusan jual beli

Jadi, Dengan Adanya Doit Apps, Urusan Marketing Anda Lebih Lancar Dan Mudah

Cara Buat Duit Online Terhebat Sekali

Dengan perniagaan aplikasi DOIT, ianya lebih mudahkan anda dari segi marketing dan urusan jual beli app. Jadi anda tidak perlu menanggung kos marketing atau tak perlu susah-susah nak fikir cara nak buat marketing dan sebagainya kerana aplikasi DOIT boleh buat iklan secara automatik beserta referral code anda (bukan auto placement ye, auto placement dikira spam). Jadi anda tidak perlu mencari customer dan sebagainya, kerana Aplikasi Doit sendiri yang akan handlekan urusan jual beli app untuk anda. Bila ada pembeli baru yang register menggunakan refferal code anda, dari situ komisyen akan dibayar kepada anda pada hari yang sama jugak. 100% NO SCAM!

Mereka Telah Jana Beribu Duit Dengan Doit Apps. Anda Bila Lagi? :

Cara Buat Duit Online Dengan Mudah

Cara Buat Duit Online 2019

Cara Buat Duit Online 2019 2020 KL

Dapatkan DOIT Apps Anda Disini SEKARANG! 

Jom dapatkan teknik untuk buat duit online dengan handphone bersama Doit Apps SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom dapatkan teknik untuk buat duit online dengan handphone bersama Doit Apps SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan teknik untuk buat duit online dengan handphone bersama Doit Apps SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: