Review
Aug 30, 2018, 3:49am

Cara Atasi Gangguan Jin dan Merapatkan Hubungan Suami Isteri


Adakah masalah hubungan suami isteri mempunyai kaitan dengan gangguan jin? Sememangnya makhluk ghaib ini adalah gangguan terbesar rumah tangga yang nyata dan jelas datang daripada sihir, saka, akibat kekerapan pulang lewat malam tanpa bersihkan diri, gagal kawal emosi, tidak menunaikan solat dan lain-lain faktor lagi.  Gangguan jin menyebabkan ramai suami isteri sering bergaduh tanpa punca yang logik. Pendek kata, sikit-sikit nak bergaduh!

Antara Cara Atasi Gangguan Jin

Cara Atasi Gangguan Jin dan Merapatkan Hubungan Suami Isteri

Antaranya Cara Atasi Gangguan Jin

Merapatkan hubungan suami isteri bukanlah mudah sekiranya sudah terkena sihir pemisah. Ramai suami isteri yang gagal mengatasi gangguan jin akhirnya berakhir dengan perceraian.  Oleh itu, segeralah kita berikhtiar sekiranya asyik menghadapi perbalahan bersama pasangan, selalu berasa tiada nafsu terhadap pasangan dan paling teruk lagi jika para isteri mengalami haid berpanjangan atau keluar darah dari faraj lebih 15 hari dalam sebulan. Jom kita lihat cara atasi gangguan jin dan merapatkan hubungan suami isteri.

1. Rawatan Ruqyah

Cara Cara Atasi Gangguan Jin

Suami isteri bolehlah datang ke Pusat Rawatan Islam bagi melakukan sesi ruqyah. Rawatan ruqyah dilakukan dengan bacaan ayat Al-Quran tertentu bagi menghalau jin yang menjadi pendamping selama ini.

2. Minum Air Ruqyah

Selain Cara Atasi Gangguan Jin

Air Ruqyah adalah air yang dibacakan ayat Al-Quran khas untuk menghilangkan gangguan jin terhadap suami isteri. Anda boleh dapatkan air Ruqyah dari mana-mana ustaz atau pusat rawatan Islam.

3. Sembur Air Ruqyah Dalam Rumah

Selain itu Cara Atasi Gangguan Jin

Anda boleh semburkan air Ruqyah di dalam rumah sama ada di katil, sofa, karpet, langsir dan sekitar dalam ruang rumah anda.  Jika perlu, anda boleh dapatkan khidmat ustaz atau mereka yang pakar untuk pagarkan rumah anda dengan ayat Al-Quran.

4. Mandian Gel Bidara

Ada Cara Atasi Gangguan Jin

Mandian Gel Bidara boleh dilakukan oleh suami isteri di rumah dengan menggunakan Gel Bidara untuk mandi tanpa ke Pusat Rawatan Islam. Mandian Gel Bidara adalah cara ikhtiar yang berkesan untuk menghilangkan gangguan jin kerana gel bidara telah diruqyah dan diperbuat daripada daun bidara yang ditakuti oleh jin.

Gel Mandian Bidara Brand Heqmah

Terdapat Cara Atasi Gangguan Jin

Gel Mandian Bidara Heqmah adalah gel mandian bidara yang terdiri daripada kandungan ekstrak premium dan aroma yang kuat bergelombang bagi menghindari gangguan jin.  Terdapat 2 jenis Gel Mandian Bidara iaitu Gel Mandian Bidara dan Gel Mandian Bidara Premium. Untuk pengetahuan anda, benih pokok bidara ini diimport daripada Yemen. Kedua-dua gel mandian bidara ini telah siap diruqyah..

Gel Mandian Bidara – Diperbuat daripada 100% ekstrak bidara. Khasiat daun bidara sangat terkenal dalam perawatan Islam.

Adanya Cara Atasi Gangguan Jin

Gel Mandian Bidara Premium – Terdiri dari Ekstrak Bidara, Kayu Gaharu, Limau Purut, Pati Bunga dan Garam Bukit. Semua bahan kandungan gel ini mempunyai khasiat yang terlalu kuat dalam mengatasi gangguan jin dimana garam dan daun bidara boleh merawat sihir, jin, saka dan gangguan halus.

Antaranya Cara Atasi Gangguan Jin

Fungsi Gel Mandian Bidara

Terdapatnya Cara Atasi Gangguan Jin

 • Bertindak sebagai anti-mikribo atau anti virus untuk tubuh badan
 • Bersifat anti oksida sesuai merawat masalah kulit tubuh badan
 • Boleh digunakan sebagai rawatan kulit dan ramjet
 • Membantu merawat masalah rohani, malas beribadat
 • Mengatasi gangguan sihir, saka dan santau sekiranya ada
 • Membantu memulihkan masalah hubungan suami isteri
 • Memudahkan tidur malam
 • Melegakan sakit kepala yang sering dialami
 • Mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan terlalu lama
 • Melegakan anak kecil yang sering menangis
 • Mengatasi masalah penyakit misteri yang tidak diketahui puncanya

Keberkesanan Gel Mandian Bidara Terhadap Gangguan Jin

Berkesan Untuk Semua Orang

Terdapatnya Cara Atasi Gangguan Jin

Gel Mandian Bidara sangat berkesan untuk semua terutamanya mereka yang menghidap penyakit misteri atau gangguan jin, sama ada wanita, lelaki, kanak-kanak, remaja, penghidap sihir dan juga Islam atau bukan Islam seluruh negara.

Bukti Keberkesanan Bidara Di Dalam Al-Quran

Mencari Cara Atasi Gangguan Jin

Daun Bidara telah disebut di dalam Al-Quran sebagai Pohon Bidara (Sidr) iaitu pada Surah Saba, Ayat 16.

Maksud Ayat:  Maka mereka berpaling ingkar, lalu Kami hantarkan kepada mereka banjir yang membinasakan, dan Kami gantikan dua kumpulan kebun mereka (yang subur) itu dengan dua kumpulan kebun yang berisi dengan pohon-pohon yang pahit buahnya, dan pohon-pohon yang jarang berbuah, serta sedikit pohon-pohon bidara.

Cara Penggunaan Gel Mandian Bidara

Terdapat 2 jenis mandian yang boleh anda lakukan iaitu mandian biasa dan mandian rawatan.

Ciri Cara Atasi Gangguan Jin

 • Mandian Biasa – Baca Bismillah dan niatkan mandi kerana Allah
 • Mandian Rawatan – Mulakan dengan Bismillah, niat mandi kerana Allah. Membaca surah Al-Fatihah, Surah Al-Ikhlas dan Selawat sebelum memulakan mandian.
 • Disyorkan Penggunaan Gel Bidara 2 kali sehari
 • Buihkan Gel Mandian Bidara dengan menggunakan span dan ratakan ke seluruh badan selama 3-5 minit dan bilas sehingga bersih

Jom Dapatkan Gel Mandian Bidara

Seterusnya Cara Atasi Gangguan Jin

Gel Mandian Bidara terbukti dapat mengatasi gangguan jin dan merapatkan hubungan suami isteri yang telah lama bermasalah.  Dengan harga serendah RM50 bagi Gel Mandian Bidara dan RM55 bagi Gel Mandian Bidara Premium pada 300ML keadaan anda akan bertambah baik dengan mengamalkan mandian gel ini.  Ramai yang telah berjaya mengatasi gangguan jin dan merapatkan hubungan suami isteri.

Testimoni Dari Pengguna Gel Mandian Bidara

Ciri dan Cara Atasi Gangguan Jin

“Asyik keluar masuk hospital. Doktor dah buat banyak test tapi still tak tahu sakit apa. Masuk darah 2 pain. Tak tahu darah hilang ke mana. Keluar je rasa pening melayang. Makin lama badan makin susut. Semangat hilang. Tiba-tiba rasa sedih. Finally pegi la jugak jumpa ustaz sbb tak percaya pada gangguan mahkluk halus.. 2 3 ustaz saya jumpa tak ada effect cuma muntah-muntah. Pendekkan cerita jumpa la seorang ustaz ni..bila berubat badan gerak sendiri walau dalam keadaan sedar.. Allah ini bukan aku.. Saya menangis dan sedar ada jin dalam badan.. Still tak percaya.. Banyaklah saya ikhtiar salah satunya saya mandi daun BIDARA atas nasihat ustaz.. Alhamdulillah setelah setahun lebih saya ikhtiar dan sekarang boleh katakan saya sudah hampir pulih sepenuhnya. Dan boleh drive dan pergi ke tempat awam”.

Ada Cara Atasi Gangguan Jin

Mencari Cara Atasi Gangguan Jin

Terdapat Cara Atasi Gangguan Jin

Dapatkan Gel Mandian Bidara Ikhtiar Cara Atasi Gangguan Jin. InshaAllah Dengan IzinNya

Saya tidaklah menjamin keberkesanan 100%, tetapi inilah amalan perubatan alternatif berdasarkan ayatul Quran untuk mengatasi gangguan jin dan syaitan. Sudah pasti ianya juga perlu diiringi dengan menjaga ibadah wajib dan sunat seperti solat dan juga berzikir. Nak cuba Gel Mandian Bidara? Hubungi nombor berikut. Picit untuk telefon mahupun WhatsApp untuk respon pantas.

GEL MANDIAN BIDARA | CARA ATASI GANGGUAN JIN
Hotline: Tekan untuk telefon (016-6714535) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: PEARL CROWN HEQMAH
Instagram:  @heqmah_

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: