Review
Nov 25, 2014, 12:21pm

Cabaran Menyimpan Dalam Masa 5 Bulan RM20,000


Sejak kebelakangan ini, kesedaran pengurusan kewangan dalam diri saya semakin menebal. Dengan melihat dunia luar, tekanan dalam perbelanjaan, inflasi dalam keperluan harian semakin meningkat dan kehendak diri semakin membesar seperti peningkatan usia semakin hari semakin bertambah.

Ilmu suluh hidup

Saya bertambah tertekan apabila bulan September yang lalu Loan Rumah RM200,000 saya tidak lepas. Maka saya terus berfikir bagaimana untuk aku menjana wang sampingan tanpa menggangu Duit Gaji saya.

Umur semakin meningkat, Harga rumah semakin mahal, Waktu semakin cepat berlalu, Duit masih kekal di takuk yang lama dan yang lebih teruk hutang semakin bertambah.

Alhamdulillah berkat blogging semenjak 2010 dan berkat bercampur serta menyertai pelbagai jenis acara, seminar, untuk membesarkan networking saya jumpa 1 kaedah untuk buat duit online dengan menggunakan saluran Blog dan Laman Sosial (Facebook, Twitter, Instagram).

Susah?
Sudah tentulah susah jika anda tiada ilmu.

Senang?
Ini sudah pasti jika anda mempunyai ilmu dan berguru dengan orang yang tepat !

Mencari Ilmu 2 Tahun

Ya. Saya mencari ilmu berkaitan dengan 1 kaedah untuk buat duit online X hampir 2 tahun. Siap duduk dan bersembang dengan sifu saya lagi di event-event yang besar.

Prof Hariz : Cikgu, macam mana nak mula  1 kaedah untuk buat duit online X itu? Susah ke?

Cikgu : Hang mula saja. Terus buat sekarang pasti boleh.

Prof Hariz : Tapi, saya takut kalau tak cukup ilmu dan bla bla bla

Cikgu : Kalau tak buat sekarang bila nak buat?

Selain itu, saya selalu baca blog A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, sampai Z. Saya follow blog mereka rapat-rapat. Saya hadir seminar buat duit dengan Blog, Saya beli Ebook, Saya belajar di youtube dan saya lihat rakan blogger makin hari makin berjaya. Duit makin hari makin bertambah.

Potensi Diri Semakin Tinggi

Bila melihat rakan blogger saya boleh jana duit setiap hari dengan 1 kaedah untuk buat duit online X saya mula bercakap dengan diri saya

Prof Hariz : Cikgu boleh buat, Mamat itu boleh buat, Pakcik ini boleh buat. KENAPA TIDAK AKU BOLEH BUAT? Meraka dah boleh jana income melebih RM10,000 dengan blog yang aku RM100 pun belum berjaya. Hmm

Blogging dah lama, Seminar itu dah masuk, seminar ini dan sertai. Ebook dah beli Tetapi TINDAKAN TIADA.

AKU PERLU BUAT SESUATU INI !

Langkah Pertama Dah Bermula Dan Ini Resultnya

Setelah panas dengan hasil income orang. Maka saya pun mulakan langkah dan berikut adalah hasilnya setelah sembilan bulan saya mula terjebak dengan 1 kaedah untuk buat duit online X.

Bukti Affiliate

Alhamdulillah, Alhamdulillah. Rezeki Milik Allah dan Insan Yang Berusaha Tanpa Berputus Asa. Sehingga hari ini masih konsisten dengan 4 angka bulanan dengan komitmen. Pasti anda tertanya-tanya kan apakah 1 kaedah untuk buat duit online X ? 

Jika tanya saja tiada guna kan?

Dan jika saya nak berkongsi dengan anda macam mana saya boleh jana income 5 angka setahun dalam satu seminar. Adakah anda berminat?

Jika YA !

Jom jumpa saya di Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog saya janji saya akan kongsikan 1 Kaedah untuk buat duit online X bersama-sama sifu-sifu saya yang telah berjaya menjana lebih 6 angka dalam masa 1 tahun.

Waktu tidak pernah menunggu, Tetapi kita yang perlu mengejar waktu

InshaAllah, untuk dapatkan ilmu yang mahal, pengorbanan juga perlu ! Ayuh ajak adik beradik, sanak saudara dan rakan taulan anda untuk sama-sama mulakan langkah pada tahun 2015 dengan menjana duit sampingan dengan Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog.

Korbankan masa, wang dan tenaga untuk seminar yang amat bernilai ini. Saya yakin anda tidak akan dapat peluang macam ini selain di Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog.

InshaAllah doakan saya dilimpahkan Rahmat dan Limpah KurniaanNYA untuk berkahwin buktikan kepada anda semua bahawa saya mampu mencipta rekod peribadi saya sendiri iaitu bermula 1 Disember 2014 sehingga 30 April 2015 untuk menyimpan RM20,000 dengan kaedah Affiliate dan Blog.

Siapa berani sahut cabaran ini ?

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: