Review
Nov 6, 2016, 8:46am

Butik Pengantin di Kuala Lumpur? Eksklusif, Cantik dan Murah


Banyak sangat butik pengantin di Kuala Lumpur ni kan? Tapi tak banyak butik pengantin yang mampu menyediakan servis mengikut kemahuan dan kemampuan pelanggan. Ada yang baju pengantinnya cantik tapi harganya mak ai, mahal sangat. Ada pula yang harganya murah, tapi rekaan pelamin dah ketinggalan zaman.

Butik pengantin di kuala lumpur

Realitinya, butik pengantin dengan pelbagai pilihan pakaian, pelamin dan aksesori sahaja belum mencukupi. Rekaan yang ekslusif menjadi pilihan para pengantin pada masa kini. Seperti yang kita ketahui, rekaan yang ekslusif pastinya datang bersama harga pakej yang super mahal. Kalau ada butik pengantin yang boleh menawarkan rekaan ekslusif pada harga mampu milik anda nak tak? Mestilah nak kan?

Tahukah anda terdapat satu butik pengantin di Kuala Lumpur ini yang mampu merealisasikan impian perkahwinan ekslusif anda? Nama butik tersebut ialah Butik Rizsha Bridal Collection. Rizsha Bridal Collection menyediakan pelbagai rekaan baju pengantin yang ekslusif dan terkini dengan harga mampu milik. Fuh, lega kan akhinya ada juga butik yang menyediakan pakaian pengantin yang ekslusif pada harga mampu milik di Kuala Lumpur ni.

Pakej Butik Pengantin di Kuala Lumpur

Apa yang lagi syok, di butik ini anda juga boleh mendapatkan aksesori dan rekaan pelamin yang ekslusif dan terkini juga. Nah, kini impian korang untuk menjadi pengantin yang memakai pakaian dan pelamin yang ekslusif bakal menjadi kenyataan. Sekarang, semua orang mampu untuk memakai pakaian ekslusif di majlis perkahwinan tanpa perlu berbelanja banyak.

Pakej Butik Pengantin di Kuala Lumpur dari Rizsha

Pakej Butik Pengantin Kuala Lumpur

Rizsha Bridal Collection berhasrat untuk merealisikan hasrat semua pengantin di majlis perkahwinan agar kelihatan cantik dan menawan dengan rekaan ekslusif mereka. Pakej andaman dan hiasan yang ditawarkan serendah Rm5000 merangkumi kesemua item seperti berikut:

  1. Make up sebanyak dua kali (nikah dan sanding)
  2. Baju nikah dan baju sanding (lelaki dan perempuan)
  3. Set aksesori
  4. Bunga tangan
  5. Bantal nikah
  6. Set pelamin
  7. Payung pengantin

Hanya dengan harga serendah RM5000 anda akan memiliki pakej ekslusif lengkap seperti diatas. Berbaloi kan? Mana nak dapat dik non oi pakej macam ni dengan harga super murah di Kuala Lumpur ni.

Butik Pengantin Kuala Lumpur

Sebenarnya, selain daripada pakej andaman, Rizsha Bridal Collection turut menyediakan pelbagai servis lain bagi memudahkan pihak pengantin merealisasikan impian perkahwinan mereka. Kebanyakkan pengantin akan merasa stress semasa proses pemilihan vendor untuk perkahwinan. Nak kena fikir tentang katering, pelamin, baju pengantin, photographer dan lain-lain.

Pakej Katering Murah di KL

Peningnyaaaa. Jangan pening-pening ye, Rizsha Bridal Collection menyediakan pakej untuk kesemua keperluan pengantin. Rizsha Bridal Collection merupakan one stop center bagi para pengantin. Mudahkan? Dah tak payah pening-pening nak berkomunikasi dengan pelbagai pihak. Hanya berurusan dengan satu pihak untuk kesemua keperluan majlis perkahwinan anda. Apa yang lebih penting, bila anda berurusan dengan satu pihak sahaja, kos perkahwinan anda akan menjadi lebih murah. Sekarang, baru lah tak stress nak kahwin!

Pakej Selain dari Butik Pengantin

Pakej selain daripada andaman yang ditawarkan di Rizsha Bridal Collection adalah seperti berikut:

Katering Murah bernilai dari RM9.50/pax

  1. Menu
  2. Nasi Beriyani
  3. Nasi Putih
  4. Daging dendeng hitam
  5. Jelatah
  6. Dalca
  7. Papadom
  8. Buah-buahan
  9. Air sirap/punch
  10. Bubur manis
  11. Teh tarik
  12. Dua jenis kuih-muih
  13. Makanan untuk pengantin (makan beradab)
  14. Waiter dan Waitress

PS : Silakan rujuk di Pakej Katering Murah di Kuala Lumpur

Khemah (scallop mengikut tema, kerusi, meja, kipas air dan meja potong kek) bernilai RM2500

1 khemah pelamin
1 khemah makan beradap
3 khemah tetamu

*Penambahan bagi setiap 1 khemah bernilai RM350 sahaja

Photographer bernilai RM900

Mockup sticky album
Gambar 4R 120 keping
Indoor, outdoor, nikah dan bersanding

PA System bernilai RM600

DJ
Mikrofon
Skrin Tv

Kesemua pakej ini boleh di dapati pada harga murah gile iaitu RM20/pax sahaja. Minimum pax hanya serendah 900pax. Nanti dulu! Bukan hanya kesemua pakej yang disebutkan diatas sahaja tau, anda juga bakal diberikan Kek 2 tingkat, goodies dan set kambing golek secara percuma dengan hanya RM20/pax.

Ya PERCUMA!

Jom tempah catering dengan Spicysugar Catering SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Jln Kajang Perdana 2/3, Taman Kajang Perdana, 43000, Selangor

   
Jom tempah catering dengan Spicysugar Catering SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom tempah catering dengan Spicysugar Catering SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: