Review
Sep 19, 2019, 8:07am

Butik Menjual Pakaian Wanita Murah Dan Trendy Di Johor


Setiap hari, pasti yang menjadi kerunsingan kaum wanita adalah mencari pakaian yang bersesuaian untuk dipakai. Samada mengikut tema satu keluarga atau gaya tersendiri, haruslah lebih menonjol. Bukankah inilah masanya untuk bergaya lebih sedikit dari biasa?

butik menjual pakaian wanita murah johor

Tambahan pula, bergaya untuk ke tempat kerja atau apa jua majlis itulah untuk ‘fashion show’ baju-baju dari pelbagai bentuk, corak, jenis kain dan gaya. Bagi anda yang simple, mungkin tidak mahu membazir dan gunakan sahaja baju yang ada. Tetapi bagi anda yang setiap bulan harus menukar pakaian baru, mesti kena rajin cari baju trendy up to date bukan?

Butik Menjual Pakaian Wanita Murah Dan Trendy Di Johor Dari Aisy Soffea Exclusive

butik aisy soffea johor bahru

Di Johor ni mencari baju yang trendy dan up to date sebenarnya tidaklah sukar mana pun. Banyak butik-butik diluar sana yang menawarkan pelbagai jenis pakaian wanita mengikut peredaran zaman. Tinggal cari dan cuba sahaja. Nak tahu butik pilihan ramai di Johor ni? Inilah dia Aisy Soffea Exclusive yang ditubuhkan bagi membantu muslimah Malaysia mendapatkan baju-baju yang sopan dan trendy mengikut citarasa masa kini. Produk-produk yang mereka bawakan adalah yang berkualiti dan selesa dipakai untuk sebarang aktiviti. 

Hanya Pakaian Yang Berkualiti Tinggi Sahaja Di Jual

pakaian wanita murah di johor

Produk-produk yang Aisy Soffea Exclusive sediakan adalah lebih memfokuskan konsep santai , selesa, cantik. Semua produk Aisy Soffea Exclusive begitu menepati piawaian kualiti yang ditetapkan. Hanya produk terbaik dipasaran akan mereka kongsikan kepada muslimah di Malaysia. Aisy Soffea Exclusive juga menyediakan Baju//Busana/Jubah kepada seluruh muslimah di Malaysia dan menggalakkan berbelanja secara online yang nyata menjimatkan.

Jom Lihat Antara Koleksi Baju Dari Aisy Soffea Exclusive Di Bawah :

Aisy Soffea Exclusive terapkan sentuhan moden kontemporari dengan perincian ringkas dalam setiap helaian pakaian. Jom lihat koleksi busana dari Aisy Soffea Exclusive di bawah :

1. Jubah Arfa

koleksi jubah arfa

Jubah Arfa dengan rekaan yang moden ini sangat menawan untuk si pemakai. Gayanya jenis langsing menjadikan ianya sangat sesuai bagi yang berbadan kurus dan tinggi. Jubah Arfa yang ringkas dan menarik ini juga dikemasi dengan jahitan mesin berkualiti tinggi. Diperbuat daripada material kain yang lembut, tidak panas dan mudah di seterika, memudahkan anda untuk memakainya bila-bila masa sahaja.

2. Baju Kurung Rania

baju kurung murah butik johor

Adakah baju kurung ini yang anda cari? Ia sesuai untuk si pemakai yang ingin kelihatan langsing dan gemar dengan warna hijau. Baju yang sangat cantik dengan peplum di bahagian bawah baju menampakkan elegant dan moden kepada si pemakai. Selain itu, ia menggunakan jenis kain yang tidak panas dan sangat mudah untuk di seterika. Sesuai untuk cucian tangan sahaja dan perlu di seterika atau stim dengan haba paling rendah. Ia kurung jenis mesra wudhu kerana mempunyai zip pada lengan bagi memudahkan anda dan juga sesuai untuk penyusuan kerana mempunyai zip di bahagian hadapan

3. Baju Kurung Danella

baju kurung moden johor

Kurung Danella, ia kurung jenis mesra wudhu kerana mempunyai zip pada lengan bagi memudahkan anda dan juga sesuai untuk penyusuan kerana mempunyai zip di bahagian hadapan. Kurung ini diperbuat dari kain jenis krepe lembut dan sangat selesa dipakai. Ianya direka dengan renda pada bahagian lengan dan bawah baju untuk anda yang gemar tampil dengan gaya ringkas. Kurung ini juga memudahkan pergerakan si ibu ketika menyusu dan yang paling penting sangat selesa dipakai. Jadi jika anda lebih suka baju nursing yang tidak memiliki corak padat tetapi masih tampil lembut dan ayu, baju kurung Danella ini sesuai untuk anda. 

4. Baju Kurung Tyra

baju kurung cantik dan terkini

Kurung Tyra direka bagi anda yang inginkan warna yang lebih santai atau sedap mata memandang. Ia menampakkan kelangsingan dengan kain jenis duyung. Kurung ini diperbuat dari kain jenis krepe lembut dan sangat selesa dipakai. Selain itu, ia kurung jenis mesra wudhu kerana mempunyai zip pada lengan bagi memudahkan anda dan juga sesuai untuk penyusuan kerana mempunyai zip di hadapan. Diperbuat dari kain jenis como crepe lembut dan tidak panas apabila dipakai. Anda akan berasa selesa walau berada di bawah cuaca apa sekalipun. 

5. Laura Suit 2.0

baju pejabat anggun

Baju kurung dengan warna terang dan reka moden ini sangat sesuai digayakan untuk menghadiri majlis tertentu ataupun di hari raya. Ia mempunyai hiasan manik pada bahagian lengan menambahkan lagi kecantikkan pada baju jenis suit ini. Laura Suit 2.0 adalah penambah baik dari koleksi lama mereka iaitu Laura Suit. Untuk anda yang suka lasak dan gemar mengenakan seluar sesuailah memakai koleksi Laura Suit 2.0 ini.

Si Ibu Tampil Cantik Dan Sopan Menggayakan Koleksi Dari Aisy Soffea Exclusive Walaupun Masih Menyusukan Anak

tampil ayu walaupun masih menyusu

Kerap kali ibu menyusu mengeluh kerana sukar mencari pilihan blaus ringkas yang bukan saja mudah untuk penyusuan bayi, tetapi selesa biarpun terpaksa melayan kerenah si manja di khalayak umum. Meskipun banyak potongan fesyen untuk ibu menyusu di pasaran, namun tidak semuanya praktikal digayakan ke pejabat atau ketika keluar bersantai bersama keluarga serta teman. Berbeza dengan baju dari Aisy Soffea Exclusive. Jenama hangat di pasaran ini menawarkan pelbagai pilihan koleksi baju menyusu antaranya kurung Danella, Tyra, Laura Suit, Laura Suit 2.0 dan sebagainya. Jika dilihat pada setiap koleksi, semua potongan yang disediakan cukup sopan, menutup aurat dan mampu menyembunyikan bentuk tubuh. Malah, rekaannya tidak kelihatan seperti baju menyusu.

Koleksi Busana Aisy Soffea Exclusive Sesuai Dipakai Untuk Semua Acara Majlis

koleksi pakaian wanita terbaik dan murah

Koleksi busana dari Aisy Soffea Exclusive kelihatan manis untuk dipakai bukan sahaja untuk Hari Raya tetapi pada bila-bila masa sahaja, tidak kira majlis atau acara. Dengan reka bentuk potongan yang unik, menjadikan anda tampil lebih cantik. Semua koleksi Aisy Soffea Exclusive mempunyai keistimewaan tersendiri. Ia dilengkapi pelapik lembut di bahagian dada yang berfungsi menutup bahagian mudah terdedah ketika menyusukan bayi. Secara tidak langsung, ibu boleh menyusukan bayi dengan pantas tanpa memikirkan soal membuka butang dan bahaya zip yang mudah terdedah luas ketika proses penyusuan. Ini sekali gus memberi kelebihan kepada pemakai ketika menyusukan bayi secara sembunyi mahupun di kawasan umum.

Inilah Sebab Mengapa Anda Perlu Dapatkan Koleksi Dari Aisy Soffea Exclusive

butik pakaian wanita terbaik di johor

  • Harga Berpatutan
  • Baju tidak perlu digosok
  • Koleksi Baju Aisy Soffea Exclusive menutup aurat dengan sempurna.
  • Koleksi baju menyusu yang berzip 
  • Mesra wuduk. 
  • Tidak jarang. 
  • Kain sejuk dan tidak mudah tertanggal benang
  • Baju yang trendy dan bergaya.
  • Baju yang boleh dipakai sewaktu mengandung juga

Produk Baru Keluaran Aisy Soffea Exclusive, Baju Kurung Starla Menarik Ramai Peminat Baju Kurung Di Luar Sana

Baju Kurung dengan warna yang menarik ini baru sahaja dikeluarkan di pasaran oleh Aisy Soffea Exclusive yang sangat menitikberatkan corak dan rupa bentuk yang menawan oleh sesiapa sahaja yang memakainya. Untuk anda yang gemar akan pakaian bercorakkan kontemporari, Baju Kurung Starla ini adalah sangat patut dimiliki oleh semua penggemar baju kurung di luar sana.

Butik Menjual Pakaian Wanita Murah Power

Mereka Dah Cantik Bergaya Dengan Koleksi Dari Aisy Soffea Exclusive! Anda Bila Lagi? Lihat Testimoni :

testimoni butik aisy soffea testimoni butik aisy soffea testimoni butik aisy soffea

Nampak Trendy Dengan Koleksi Aisy Soffea. Dapatkan Hari Ini Juga!

Pencarian anda berakhir di sini. Kami pasti anda pasti suka dengan pelbagai variasi koleksi yang ditawarkan di Aisy Soffea. Pembelian secara online dan dapatkan pelbagai promosi menarik menerusi FB dan Instagram Aisy Soffea. Jom la cuci mata sambil membeli di sini.

Dapatkan Koleksi Busana Trendy Terkini Dari Aisy Soffea Exclusive Sekarang!

WhatsApp atau buat belian terus di website Aisy Soffea SEKARANG!

Aisy Soffea

Koleksi Busana Trendy Terkini

Beli Sekarang
Waze / Google Map

30 Jalan Niaga 14, Kota Tinggi, Johor, Malaysia

   
Dapatkan Koleksi Busana Trendy Terkini Dari Aisy Soffea Exclusive Sekarang!

WhatsApp atau buat belian terus di website Aisy Soffea SEKARANG!

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Koleksi Busana Trendy Terkini Dari Aisy Soffea Exclusive Sekarang!

WhatsApp atau buat belian terus di website Aisy Soffea SEKARANG!