Umum
Dec 5, 2010, 11:34pm

Bowling Bersama Kembar Mengubati Semangat


Pagi tadi sempat bermain bowling bersama kembar iaitu Hafiz.. Kami bermain bowling bersama Di Ampang Superbowl, Summit Bukit Mertajam..Ada korang yang pernah main bowling di sini?

Bowling KembarMarkah yang seri, gila noob kan?

Kami pada mulanya beli 5 game je.. Pastuh geram dengan kembar masing-masing tambah lagi 2 game dan lagi 1 game.. Bermakna semua adalah 8 game untuk seorang.. Opsss harap-harap si budak pendek berkuda belang tak tahu main sampai 8 game.. Kalau tak…….

Bowling bersama kembar mengubati semangatSemangat yang hilang semalam mula ada tapi masih samar-samar Nak Hidup Segan Mati Tak Mau.. Sudah tidak fikir dengan itu semua, Tapi perasaan rasa ketidakpuas hati memang ada dan geram pun ada dengan sikap-sikap mereka di tempat kerja.. Ohh ye, ramai tanya hariz kerja ape? Boleh semak di AidilAdha : Saya Korban

Sudah slowtalk dengan boss cakap nak resign dalam masa terdekat tapi terpaksa di postpone kepada 20hb nie last sebab kekurangan staff dan sementara mencari staff baru..Jadi saya pun “BAIKLAH” huhu.. Jom layan balingan gambar dari dua orang permain handalan kampung..

BowlingAksi kuat lentang dari siapa? Hariz ke kembar 😛

Bowling BersamaAksi balingan hook ke nie?

Apakah benar Bowling bersama kembar mengubati semangat? Harap begitulah..

ProfHariz : Sila teka yang mana nama hariz dan kembar hariz dalam gambar di atas 😛 P mahupun G ?

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: