Umum
Mar 18, 2014, 1:15pm

Blog Kurus, Cerita Diet Plan Mesti Badan Sado?


Blog Nak Kurus

Ada rakan bukan blogger yang baru kenal saya terima bisnes kad dan dia tegur sambil membaca bisnes kad saya ;

“Oh, Abang Blogger”
“Oooooooooooooo, Diet Plan”
“Oooooooooooooo, Motivation”
“Ohh, Review”
“Ohh, Event”
“Ohhhh, Advertorial”

Q : Badan besaq macam ni ? Cerita Diet Plan? Berapa KILOGRAM DAH HANG KURUS?
A : Err, tak banyak pun bro. 17KG dalam masa 2 Bulan
Q : Sekarang berat hang berapa?
A : Sekarang masih maintain 98KG dan aku sedang usaha untuk turun lagi 13KG
Q : Okay, macam mana hang boleh turun badan cepat macam ni?
A : Nak tau pi baca blog aku www.profhariz.com

Dalam hati, Blog Kurus, Cerita Diet Plan, Mesti Badan Sado dan ketak macam Kevin Zahri baru boleh cerita ke? Hmmm

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: