Umum
May 25, 2012, 5:45pm

Blog Hariz Berwajah Baru


  •  
  •  
  •  
  •  

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Esok PH akan berada di Han Chiang High School Penang sepanjang hari. Untuk melihat aksi yang lebih hebat iaitu Celcom SOX Drum & Bass. Kepada rakan blogger yang berada di Penang jangan lepaskan peluang ok. Bawa anak bersama ye kita melihat aksi yang hebat sempena permulaan cuti sekolah ni.

Blog Hariz

Ce korang cuba tengok laman blog hariz. Apa yang bertukar? Jika anda adalah pembaca blog hariz pasti anda perasan perubahan yang besar dari segi warna background. Ya, semalam hariz cuba untuk menghasilkan wajah baru bagi keselesaan pembaca blog ni. Lebih kurang dalam masa 3jam juga godek-godek css. Lagipun dah lama tak godek-godek coding.

Selain daripada tukar warna background PH juga menukar jenis font Microsoft Sans Serif. Bagi PH font ni menarik dan memudahkan anda membaca. Ini adalah tanggapan PH saja. PH nak minta pandangan pembaca dan juga rakan blogger untuk kritik laman blog hariz berwajah baru ni bukan pujian ok. Boleh kan? Pastikan kritik itu adalah membina dan memudahkan anda.