Review
May 21, 2017, 11:54am

Biskut Raya 2017


Tak sedar-sedar Hari Raya dah semakin dekat. Mesti sekarang ni ramai yang dah mula atau tengah membuat persiapan untuk menyambut hari yang paling ditunggu-tunggu oleh umat Islam sedunia, dan lagi-lagi di negara kita Malaysia yang mana sambutan pada Hari Raya Aidilfitri cukup meriah.

Biskut Raya

Ada yang sedang sibuk menempah atau menyiapkan baju raya… ada juga yang sedang bersiap-siap untuk mencantikkan rumah dengan memasang langsir baru, karpet baru, kusyen baru dan sebagainya… amboi ini memang betul-betul nak raya ni! Dan, tak kurang juga ada yang sedang sibuk untuk mencari kuih-kuih atau biskut raya yang boleh dibeli untuk sambutan Hari Raya pada tahun 2017 ini.

aneka biskut raya 2017

Raya dah dekat ni. Biskut apa yang sedap ye?

Zaman sekarang makin ramai yang gemar membeli biskut raya daripada membuatnya sendiri, maklumlah zaman sekarang ini ramai yang begitu sibuk sehingga tiada masa untuk membuat biskut raya lagi. Jadi, pilihan yang seterusnya adalah untuk membeli biskut-biskut raya sempena persediaan untuk menyambut Hari Raya pada tahun 2017.

Pelbagai Biskut Raya 2017 Yang Ada Di Pasaran

Macam-macam biskut raya yang anda boleh didapati semasa Hari Raya… seperti samperit, batang buruk, jem tart, kuih makmur, biskut nestle, london almond, ladam kuda, buttercup, dan macam-macam lagi… dan semakin ramai orang yang menjual biskut-biskut raya sejak dua menjak ni. Asyik-asyik benda yang sama sahaja… Cuma, bagaimana anda nak tau sekiranya biskut raya yang dibeli itu semestinya sedap, berkualiti tinggi, dan tidak rasa macam rasa tepung saja?

Bosan dengan biskut yang sama

Bentuk yang cantik belum tentu rasanya sedap kan ? – gambar sekadar hiasan

Pernah tak anda tengok biskut raya yang nampak cantik sangat tapi bila makan rasanya tawar atau kurang sedap? Bentuk lain, rupa lain, warna lain tapi rasanya sama sahaja. Nak makan sebiji-dua dah tak lalu, tak sedap rasanya. Kalau kes yang extreme sampaikan tetamu siap sembunyikan biskut raya bawah kerusi atau kusyen sebab tak larat nak makan? Haha, itu dah agak keterlaluan. Tapi memang kita tidak nafikan ada biskut raya yang dijual tu sekadar indah khabar dari rupa, dan ada kes yang indah rupa dari rasa… kalaulah ada perumpamaan sebegitu.

Jadi persoalannya di sini adalah, di manakan anda nak mencari biskut raya untuk tahun 2017 ini dengan boleh membuatkan rumah anda yang dikunjungi sahabat handai, saudara mara, dan sesiapa sahaja merasakan, “wow! Sedapnya biskut raya ni! Special gila!” apabila mereka menjamah juadah yang anda sediakan?

Jangan risau, jangan ragu-ragu dan jangan putus asa, jangan pening-pening! Ada satu link di sini yang menjamin bahawa anda boleh mengorder atau membeli biskut raya yang gerenti special, sedap sehingga makan tidak henti-henti, sesuai dengan nama yang diberikan iaitu “Day and Night Cookies”…

Memperkenalkan Priceless Touch – Day and Night Cookies!

day-and-night-cookies biskut raya 2017

Fuh dahsyatnya nama, Day and Night Cookies. Apa benda tu?

Biskut Raya 2017 Day and Night Cookies dari Priceless Touch merupakan biskut double chocolate chips yang diadun dan dibuat dengan sentuhan yang unik dan berbeza dari biskut-biskut lain yang mungkin anda telah rasa sebelum ini. Nampak rupa biskut ni sahaja pun cukup menggiurkan!!! (Hmm penulis blog ini pun tak tahan lapar nak cuba menjamah biskut raya 2017 yang special ini! Haha!)

biskut raya 2017 day and night

Tak sabar nak orderlah… sila ke xxxxxxxxx ya, link tersebut akan terus membawa anda ke Whatsapp yang mana anda boleh terus order biskut ini. Tak perlu lagi ingat nombor telefon, tak perlu lagi nak pening-pening nak dapatkan biskut raya ini, boleh terus sahaja click di link xxxxxxxxxxx

Biskut Day and Night Cookies ini juga telah juga menyumbang dan diberi penghargaan dalam TV Al-Hijrah. Siap dijadikan salah satu ramuan untuk satu resipi kek lagi! Tahukah anda yang biskut raya ni sudah menjadi rebutan ramai sehingga dah masuk TV, artis-artis pun dah merasa biskut raya ni? Apa yang special mengenai biskut ni?

Biskut Raya 2017 bersiaran di TV Al Hijrah

Biskut Raya 2017 Day and Night Cookies merupakan sejenis anti-stress cookies yang mana ia diperbuat daripada bahan-bahan terpilih dan tepung yang digunakan bebas daripada bahan peluntur benzoyl peroxide. Tahukah anda tepung yang mengandungi benzoyl peroxide boleh mengakibatkan kanser?

Dapatkan Biskut Raya 2017

Jadi anda tidak perlu ragu-ragu kerana biskut ini menggunakan bahan-bahan yang bebas dari bahan peluntur tersebut. Tambahan pula, ia dikatakan sebagai Anti Stress Cookies kerana ia mengandungi sejenis bahan daripada koko yang membantu untuk menenangkan atau menjadikan anda lebih relax. Gabungan original dan dark chocolate chips dalam adunan Day and Night Cookies ini juga adalah salah satu sebab mengapa ia begitu sedap dan lazat…

Biskut Raya 2017 Day and Night Cookies – Smile With Fabulicious Treats

Biskut Raya 2017 Sedap dan Murah

Sekiranya anda tidak tahan lagi untuk membendung kemahuan anda untuk mendapatkan biskut raya 2017 Day and Night Cookies yang lazat dan sedap ini… silalah hubungi mereka menerusi 

Artikel Ini Untuk Sewa Review
Hubungi Profhariz.com Sekarang!

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: