Review
Sep 20, 2019, 9:00am

Bio Sleep Mate Membantu Anda Tidur Malam Dengan Senang


Tidur yang cukup dan lena adalah sangat penting untuk memberi kesegaran kepada tubuh badan dan memelihara kesejahteraan mental manusia. Sejarah telah menunjukkan betapa dahsyatnya kemalangan yang berlaku akibat kurang tidur. Namun begitu, kadang-kadang kita bukan sengaja untuk tidak tidur pada jam yang sepatutnya. Memang ada orang yang susah tidur malam antaranya mereka yang mengalami insomnia, jetlag dan mereka yang bekerja mengikut shif.

Bio Sleep Mate Padu

Kesan Masalah Sukar Tidur Akan Menjadikan Anda :

  • Letih dan mengantuk pada siang hari
  • Cepat menjadi marah
  • Sukar mengawal emosi
  • Sukar memberi tumpuan/perhatian
  • Kerap membuat kesilapan
  • Berisiko terlibat dalam kemalangan dan kecederaan

Bio Sleep Mate 2020

Nampak tak betapa pentingnya tidur yang nyenyak dan berkualiti kepada kita? Jadi macam mana kita yang ada masalah tidur seperti insomnia yang nak kena makan ubat tidur baru boleh tidur, kalau dah tidur pula asyik terbangun sebab tak dapat deep sleep asyik terdengar bunyi bising dan bangun nak terkencing. Belum lagi gangguan tidur akibat penggunaan telefon dan radiasi daripada peralatan elektronik dan gelombang wifi yang kita tak nampak.

Jadi Bio Velocity Sleep Mate Adalah Penyelesaian Kepada Masalah Tidur Anda

Bio Sleep Mate Terbaik

Masalah ini sebenarnya boleh diatasi dengan memakai Bio Velocity Sleep Mate. Mungkin ada yang tertanya-tanya, apa itu BV Sleep Mate ini bukan? Ok, untuk pengetahuan semua, Bio Velocity ini adalah sejenis pelapik tilam bersaiz queen, yang mempunyai teknologi Bio Velocity di mana, bila kita tidur atas pelapik tilam ini, ia sangat membantu untuk kita dapatkan tidur yang lebih nyenyak dan energy badan kita akan di recharge ketika tidur. BV Sleep Mate bertindak menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma.

Bagaimana Pula Bio Velocity dapat mengelakkan kita daripada terkena radiasi di sekeliling kita?

Bio Sleep Mate Power

Tenaga Bio Velocity dalam pelapik tilam ini akan mengurangkan radiasi yang masuk ke dalam tubuh kita, dengan menghaluskan gelombang-gelombang radiasi. Jadi, apabila gelombang radiasi menjadi halus, radiasi masuk ke dalam badan kita, akan lebih senang keluar daripada badan kita. Yang balance tidak mahu keluar itu, kita minum banyak air supaya boleh disingkirkan melalui membuang air kecil.

Teknologi Bio Velocity Bertindak Mempengaruhi Pengaliran Tenaga

Bio Sleep Mate Senang Tidur

Teknologi Bio Velocity ini telah dijalankan oleh sekumpulan para saintis Korea selama lebih 30 tahun. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

Teknologi Dalam BV Sleep Mate Terbaik Dalam Memulihkan Serta Mengimbangkan Kesihatan Diri

Bio Sleep Mate Pantas

Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, badan kita secara tidak langsung dapat mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

Bukan Sekadar Pelapik Tilam, BV Sleep Mate Juga Terbaik Untuk :

Bio Sleep Mate 2019

  • Melancarkan peredaran darah
  • Memperkuatkan fungsi jantung
  • Meningkatkan kadar metabolisme & imun dalam badan
  • Meningkatkan aura tubuh badan
  • Menstabilkan emosi dan tekanan
  • Mengurangkan kesan radioaktif
  • Betulkan sistem dalaman badan untuk melawan penyakit

Bio Velocity Sleep Mate Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur

Bio Sleep Mate 2019

Ciri-ciri pelapik tilam ini sangat ringan, lembut, gebu dan sesuai untuk semua peringkat umur dari bayi hinggalah warga emas. Di datangkan khas dalam ukuran queen size, semua ahli keluarga anda boleh menggunakannya dengan selesa. Boleh digunakan sebagai selimut, alas cadar tilam, dilipat kecil menjadi bantal, dan sebagainya. Pelapik tilam ini juga sangat mudah untuk dibawa kemana sahaja kerana tidak terlalu berat malah mudah untuk dibawa.

Tidur Lebih Berkualiti Dan Lebih Bertenaga Dengan BV Sleep Mate

Bio Sleep Mate 2019 2020

Apabila anda bangun daripada tidur, anda akan berasa lebih cergas, dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan dimana ianya boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang lebih berkualiti

7 Sebab kenapa anda perlu memiliki BV Sleep Mate

Bio Sleep Mate Hebat

  1. Hanya tengok sahaja pada BVSM selama 10 saat sudah dapat rasa tenaganya.
  2. Selamat! Tidak perlukan elektrik semasa digunakan atau untuk charge. Jika perlu recharge, hanya perlu jemur di bawah cahaya matahari pagi pukul 7-10 pagi.
  3. Dengan tidur sahaja, Insya Allah, sakit-sakit akan beransur pulih. Mudah kan?
  4. Senang dan mudah dibawa ke mana-mana sebab ianya ringan.
  5. Mengurangkan kesan radiasi dalam badan.
  6. Hilangkan stress, menstabilkan emosi.
  7. Sesuai untuk kebanyakan orang susah hendak tidur ataupun mengalami masalah insomnia.

Selain BV Sleep Mate, Terdapat Juga Mineral Coffee Yang Mempunyai Banyak Khasiat Kepada Tubuh Badan

Bio Sleep Mate

BV Sleep Mate Merawat Sambil Membantu Masalah Tidur Anda. Lihat Testimoni Pengguna :

Bio Sleep Mate Tidur Malam

Bio Sleep Mate Cepat

Tunggu Apa Lagi, Dapatkan Tidur Berkualiti Dengan BV Sleep Mate Sekarang!

Dapatkan Tidur Berkualiti Dengan BV Sleep Mate Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Dapatkan Tidur Berkualiti Dengan BV Sleep Mate Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Tidur Berkualiti Dengan BV Sleep Mate Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: