Review
Feb 19, 2018, 9:42am

Bingkai Gambar Custom Made Murah


Bingkai gambar custom made atau lebih difahami sebagai bingkai gambar rekaciptanya mengikut kemahuan kita sendiri sangat popular dan mendapat permintaan ramai. Custom made bingkai gambar selalunya dijadikan sebagai hadiah atau saguhati bagi majlis-majlis di pejabat, sekolah dan banyak lagi. Golongan VIP dan atasan juga menjadikan custom made bingkai gambar sebagai saguhati dalam penyampaian atau perhiasan untuk majlis formal. Selain itu, sudah menjadi trend bingkai gambar custom made dijadikan sebagai hadiah sambutan hari jadi, ulang tahun perkahwinan dan sebagainya.

hola lulu bingkai gambar custom made murah

Nanti dahulu, anda jangan salah faham pula.  Bingkai gambar custom made yang dimaksudnya bukannya bingkai frame itu semata-mata, tetapi ia termasuklah gambar anda beserta bingkai tersebut.  Sebenarnya, inilah hadiah yang sesuai diberi untuk sahabat, saudara mara dan sebagainya.  Ia sangat menarik dan menjadikan sesuatu gambar itu sebagai nostalgia dan kenangan terhadap pemberi dan penerima.  Bingkai gambar custom made selalunya mahal dan bergantung kepada beberapa gambar yang kita boleh letakkan sahaja.  Kadang-kadang rasa seperti tidak berbaloi pula ya?  

Siapa kata custom made bingkai gambar tidak berbaloi?  Untuk pengetahuan anda, masih ada lagi custom made bingkai gambar yang sangat-sangat murah dan berpatutan.  

Custom Made Bingkai Gambar Murah oleh Hola Lulu

Walau dimana pun anda berada, Hola Lulu memberikan penjimatan dan perkhidmatan yang berbaloi kepada anda. Hola Lulu menyediakan perkhidmatan custom made bingkai gambar yang sangat berbaloi dan murah.  Hola lulu yang bertapak di Kuala Lumpur ini telah berkhidmat sejak Februari 2016. 

bingkai gambar custom made murah hola lulu

Selain menyediakan perkhidmatan tempahan custom made bingkai gambar, mereka juga menyediakan perkhidmatan mencetak foto.  Sehingga kini, sudah lebih dari 100 set “Mini Collage Frame” telah terjual manakala mereka juga telah mencetak foto (format polaroid/4R) kepada lebih dari 500 orang client.  Pada tahun 2018 ini, Hola Lulu mengadakan promosi terhebat yang sangat berbaloi-baloi.  Pastikan anda tidak terlepas peluang mendapatkan Mini Collage Frame ini!

Pakej Berbaloi “Mini Collage Frame”

Pakej berbaloi Hola Lulu Mini Collage Frame ini memaparkan gambar-gambar mini anda secara collage style dan anda boleh memilih jenis frame atau bingkai gambar yang anda inginkan. Mini collage frame ini terdapat banyak kelebihannya dimana anda boleh meletakkan beberapa gambar yang anda mahukan bardasarkan format dan design yang diberi. 

pakej bingkai gambar custom made murah hola lulu

Anda boleh pilih sahaja design bagaimana yang anda inginkan.  Anda boleh memilih beberapa pilihan set photo collage iaitu 20 pcs, 36 pcs, 48 pcs atau 64 pcs. Untuk gambar yang lebih kecil dan banyak, 64 pcs menjadi rebutan ramai.  Sekiranya anda inginkan gambar yang kelihatan besar tetapi sedikit gambar, set photo collage 20 pcs amat sesuai untuk anda.  Anda juga akan menerima frame bersaiz 21cm x 30cm.  

Pemberian Dan Perkhidmatan Percuma Dari Mini Collage Frame

Dengarnya berbaloi dan berpatutan, rupa-rupanya memang tersangat-sangatlah berbaloi kerana Mini Collage Frame ini juga memberikan banyak pemberian percuma dan perkhidmatan free kepada anda.  Siapa yang taknak dapat beli frame gambar custom made harga pula sekali dapat pula free macam-macam kan?

pemberian dan penghantaran bingkai gambar custom made percuma hola lulu

Pakej berbaloi Mini Collage Frame menyediakan perkhidmatan dan pemberian percuma dari segi penghantaran, box dan macam-macam lagi.

Free Dari Mini Collage Frame

 • Free Postage atau penghantaran
 • Free Box
 • Free Printed Wish Card
 • Free Deco – Tali Guni
 • Free Basic Photo Editing
 • Free Wordings (Happy Birhtday, Good Luck, I Love U atau nama dan sebagainya)
 • Plus Frame (saiz 21cm x 30cm)
 • Plus 1pc Photo Collage Premium Photo Paper

mini collage frame sesuai untuk hadiah harijadi

Wah, banyaknya barang-barang percuma yang anda bakal terima. Dengan hanya satu harga sahaja, anda mampu mendapat kesemuanya percuma. Tak perlu lagi bayar harga setiap item dan perkhidmatan! Inilah pakej berbaloi Mini Collage Frame iaitu custom made bingkai gambar murah lagi berbaloi di Malaysia.

Mini Collage Frame Sesuai Untuk Anda

Mini Collage Frame sangat sesuai untuk semua jenis majlis dan keadaan. Bagi anda yang tertanya-tanya, adakah mini collage frame ini sesuai untuk tujuan anda memberi kepada seseorang atau sebagai perhiasan, anda tidak perlu risau kerana Mini Collage Frame ini sangat sesuai bagi anda semua kerana ia mempunyai keunikan dan keistimewaan yang sedapan dengan semua keadaan.

mini photo collage murah dari hola lulu

Mini Collage Frame ini sesuai untuk anda yang mengalami situasi seperti ini?

 • Mencari hadiah untuk ibu bapa, keluarga, saudara mara, kekasih, kawan, guru, majikan dan sebagainya
 • Mencari saguhati yang sesuai untuk diberikan pada majlis-majlis pejabat anda
 • Membuat surprise delivery atau kejutan harijadi atau anniversary anda dan pasangan
 • Menjadikan Mini Collage Frame ini sebagai deco untuk anda hias rumah baru anda
 • Menghias pejabat dan cafe atau kiosk anda
 • Sebagai tambahan koleksi gambar-gambar anda dibilik
 • Sebagai Kenangan bersama rakan-rakan sekerja

pilihan hadiah hari jadi yang istimewa untuk vip dan rakan sekerja

Selain itu, sekiranya anda mempunyai tujuan lain untuk mendapatkan Mini Collage Frame adalah sangat dialu-alukan.  Hola Lulu akan menyediakan bingkai gambar custom made anda mengikut kemahuan anda!  Dari segi ucapan, kata-kata di dalam gambar juga anda boleh letak apa yang anda mahukan.

Kelebihan Mini Collage Frame Dari Hola Lulu

Kenapa ramai yang sukakan custom made bingkai gambar dari Hola Lulu ni? Apa kelebihan Mini Collage Frame Hola Lulu sedangkan banyak lagi bingkai gambar custom made yang boleh dibuat di luar sana?  Anda wajib tahu apakah kelebihan mini collage frame dari Hola Lulu yang menjadi rebutan masyarakat di luar sana kini!

kelebihan tempah custom made collage frame dengan hola lulu

1. Pakej Berbaloi-baloi

Pakej Mini Collage Frame adalah single pakej yang tidak termasuk Wish card dan Wordings dan harga setiap set gambar collage juga adalah berbeza.  Namun,  pada 2018, Hola Lulu mengadakan promotion dimana semua pakej collage photo mini adalah harga yang sama walaupun set gambar yang banyak atau sedikit sekalipun.  Malah, jika dulu pelanggan terpaksa membayar harga setiap item dan barang, sekarang anda boleh dapatkan percuma semuanya sekali seperti add-on Wish card dan Wordings.  Bukan itu sahaja, tetapi banyak lagi benda-benda percuma yang diberi.  Anda tidak perlu membayar setiap satu benda lagi.

2. Sesuai Untuk Semua

Mini Collage Frame sangat sesuai untuk anda semua tidak kiralah untuk dijadikan sebagai pemberian hadiah, perhiasan rumah dan pejabat ataupun untuk dijadikan sebagai kejutan hadiah atau surprise delivery.  Mini Collage Frame yang sangat unik dan cantik ini juga menampakkannya seperti eksklusif dan mewah.  Tetapi anda boleh dapatkan dengan harga yang sangat murah dan berpatutan sahaja untuk perkhidmatan yang penuh.

3. Murah Dan Berpatutan

Kini, anda boleh dapatkan Mini Collage Frame dengan harga yang sangat rendah dan berpatutan beserta perhantaran percuma, wish card dan wording percuma dan banyak lagi pemberian yang percuma seperti kotak, decoration dan lain-lain lagi.  Dengan harga RM69 sahaja, anda boleh dapatkan kesemuanya sekali yang anda mahukan.

kelebihan buat tempahan custom collage frame dari hola lulu

4. Cepat Dan Mudah

Waktu pemprosesan mini collage frame ini mengambil masa yang tidak lama iaitu seawal dua hari atau paling lewat hanya sehingga lapan hari sahaja.  Perkhidmatan yang pantas dan cepat ini juga menyediakan kemudahan perhantaran untuk delivery suprise dimana anda yang mahukan Hola Lulu membuat kejutan kepada seseorang juga boleh dilakukan.  Namun begitu, ia tetap tertakluk kepada runner dan upah runner. Harga mini collage frame tidak termasuk caj runner sekiranya anda inginkan pihak runner membuat kejutan kepada orang yang tersayang.  

5. Pemprosesan Segera

Hola Lulu mengambil masa untuk memproses sangat pantas dan cepat.  Mini Collage Frame akan diproses segera setelah mendapat pesanan daripada anda.  Anda boleh terus menghantar gambar untuk diletakkan didalam bingkai gambar custom made dengan cara hantar melalui whatsapp atau melalui emel sahaja.  Selepas itu, anda boleh memilih design frame dan sebagainya dan pihak Holu Lala akan selesaikannya. Ia berlaku dengan segera tanpa ada kesukaran atau kerugian kedua pihak.  

6. Perkhidmatan Lain

Hola Lulu juga menyediakan perkhidmatan lain seperti explosion box dan juga photo printing.  Foto-foto yang dicetak oleh Hola Lulu amat cantik, kemas, bersih dan warnanya sangat menarik.  Disebabkan itu, maka tidak hairanlah kenapa ramai institut dan pelajar-pelajar sekolah juga menggunakan perkhidmatan Hola Lulu untuk mencetak gambar mereka.

Bingkai Gambar Custom Made Hola Lulu Termurah Di Malaysia

Jika 2 tahun yang lalu, Hola Lulu menyediakan pakej set photo yang berbeza mengikut kuantiti gambar setiap set dan juga harga yang berbeza, anda terpaksa menambah bayaran untuk add on lagi item atau hiasan yang anda perlukan.  Tetapi berbeza pula dengan tahun 2018 ini.  2018 ini merupakan tahun yang bertuah kerana adanya Hola Lulu yang menyediakan perkhidmatan custom made bingkai gambar yang sangat cantik dan menarik dengan harga yang amat murah dan berpatutan.  Bingkai gambar custom yang berkualiti ini sangat eksklusif dan nampak mewah, namun harganya yang murah amat berbaloi untuk kita semua.  Ia merupakan salah satu bingkai gambar custom made yang termurah di Malaysia.  Di mana lagi yang boleh anda dapatkan pakej sebegini dengan semua item percuma kalau bukan dengan Hola Lulu?

bingkai gambar terbaik dari hola lulu

Anda akan berpuas hati dengna Hola Lulu Mini Collage Frame ini kerana anda akan menerima bingkai gambar custom made anda yang cantik, comel dan anda tidak pernah bayangkan anda mempunyai bingkai gambar collage yang sangat cantik sebegitu.  Dengan harga yang sangat murah dan berpatutan, semestinya selepas ini anda akan setia hanya bersama Hola Lulu kerana perkhidmatan yang mudah, senang, selesa dan menarik ini!  Anda juga pastikan akan suka menggunakan perkhidmatan ini dan akan seronok untuk berkongsi dengan kawan-kawan dan saudara mara!

Testimoni Mini Collage Frame Hola Lulu

Ramai yang telah mencuba Mini Collage Frame daripada Hola Lulu.  Mereka semua berpuas hati dan amat menyukai bingkai gambar custom made yang cantik dan menarik keluaran Hola Lulu, apatah lagi mereka sangat gembira kerana mendapat harga yang murah daripada Hola Lulu.

testimoni pelanggan custom made collage frame dengan hola lulu (1) testimoni pelanggan custom made collage frame dengan hola lulu (2) testimoni pelanggan custom made collage frame dengan hola lulu (3)

Tempah Bingkai Gambar Custom Made Murah Dari Hola Lulu Sekarang!

Seronoknya mereka semua yang telah mempunyai custom made bingkai gambar sendiri.  Dengan harga yang termurah di Malaysia, anda juga boleh dapatkan bingkai custom made mini collage frame yang murah mengikut kemahuan anda sekarang!

tempah bingkai custom made murah hola lulu sekarang

 

Jom Order Custom Made Collage Frame Hola Lulu SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Order Custom Made Collage Frame Hola Lulu SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Order Custom Made Collage Frame Hola Lulu SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: