Umum
Dec 30, 2010, 4:19pm

Bibir Merah VS Abang Body: Yang Suka Memaksa ?


  •  
  •  
  •  
  •  

Definisi Memaksa berdasarkan kamus dewan edisi keempat menyuruh melakukan sesuatu perkara dengan secara paksa untuk menurut perintah.. U all faham tak maksudnya disitu? Bagi u all kan, kan, Antara perempuan *bunyi sengau-sengau sikit okeyh* PEREMMMPUANNNNN dan lelaki *bukan nyah okeh* yang manakahhhh lebih suka paksa! alaaaa apa yang dia cakap, mesti kita kena buat! Haaa…

Macam nyah.. macam nyah.. cuba tengok… *smbl pozing depan pintu bilik air* kena touch up sana, kena touch up sini kadang-kadang cucok tang tuhhh cucok tang nie… Haaaa nak bagi gebu ala-alaaa Miss Lolly’s yang gila sangat kat fahrin Ahmad tuh! Nyahhh pun tak tahu nak cakap hape… Eeeeeeiiiii Menyampah tau *smbl terkediang-kediang sana sini*

Adalahhh kannn *ehh nak gosip la plak* si bibir merah nie.. Dia selaluuuuuu nak si abang body tuh ikut perintahnyer… Sampai nyah dengar pun gugur bulu dada nyah! Eeeeiii benci benci benci nyah!! Dia je yang betul! Kesian abang body yang macho tuh.. Push Up Sana! Push Up Sini.. Depan Belakang pun ada kadang-kadang! Ghrrrrr! X shuke.. Xshuke… *smbl hentak2 kaki*

Kalaulah si bibir merah tuh tak suka kat abang body! Kasi je kat nyah nie haaa… Buat jadi anak ikan.. Ingat nyahhh tak mampu hape! Kalau setakat abang body sorang tuhhh.. Nyah bukan jenis pemaksa tau! Haa… Meh-meh nyah nak kasi motivasi sikit! Kepada u all kan.. Yang bibir merah dan juga abang-abang body! Jangan Suka paksa-paksa pasangan u All okeyh! Nanti dari ada sayang-sayang terus melayang uuuuuu! Haaa.. Sape nak jawab? U all jawablah sendiri! Nyah tak bertanggungjawab!

What u think tentang Bibir merah vs Abang Body Yang Suka Memaksa? Nyah ting-ting tongggg! *AAhhhhh.. Malaslah layan u Alll, nyah nak g pasar nnak masak untuk abang body! Tak pasal-pasal kebulur abang body nyah! tata titi tuutu..