Review
Jul 4, 2018, 12:12pm

Besarkan Payudara Paling Berkesan Dengan Pinklady Suplement


  •  
  •  
  •  
  •  

Aset tak berapa nak mantap memang betul-betul merunsingkan kepala kan? Lebih runsing kalau sebelah mantap, tapi sebelah lagi tak. Tambah pula yang dah beranak 3-4 orang tu, memang confirm dah kendur semacam je.

masalah payudara tak besar

7 Tips Besarkan Payudara Secara Semulajadi, Tanpa Pembedahan!

Praktikkan 7 tips besarkan payudara secara semulajadi dengan konsisten, mudah-mudahan anda akan dapat melihat kesannya.

1. Pakai Bra Ikut Saiz Payu Dara

tips besarkan payudara paling berkesan

Ada wanita yang pakai bra lebih besar daripada saiz payu dara kerana fikirkan akan beri lebih penampilan pada payu dara. Sedangkan, cara ini sebenarnya menenggelamkan saiz payu dara sehingga kelihatan kecil. Dengan memakai bra yang betul, sesuai dengan ukuran badan sebenarnya akan lebih menyokong dan ‘up’kan payu dara.

2. Tonjolkan Payu Dara Dengan Padded Atau Push Up Bra

tonjolkan payudara dengan push up bra

Salah satu tips besarkan payudara paling cepat adalah dengan bantuan bra yang khusus. Bagi yang punya payu dara kecil, digalakkan memakai padded atau push up bra kerana ia akan menampakkan payu dara yang lebih berisi dan besar.

3. Selalu Urut Payu Dara

urutan payudara

Lakukan selama 30 minit setiap hari boleh membesarkan payu dara. Ini kerana urutan membantu meningkatkan pengaliran darah bersama hormon phytoestrogens dan menambah stimulasi pada prolactin. Kedua-dua hormon ini fungsinya membesarkan payu dara.

4. Ambil Herba Yang Memang Dikhaskan Untuk Pembesaran Payu Dara

herba besarkan payudara

Antara herba yang disarankan adalah keladi liar, jintan manis, kava, halba, chaste tree berry dan black cohosh. Anda juga boleh meminum halia, kunyit, madu, manjakani, kacip fatimah dan sebagainya. Herba ini terkenal untuk kesihatan wanita. Sebelum mengambilnya, disarankan juga merujuk pada doktor untuk mengelakkan terjadinya alahan dan sebagainya.

5. Sapu Krim Atau Losen Yang Boleh Merangsang Pembesaran

krim besarkan payudara

Selain makan herba, boleh juga sapu losen atau krim yang dikhaskan untuk merangsang pembesaran payu dara.

6. Lakukan Exercise Yang Menggalakkan Pembesaran Payu Dara

senaman besarkan payudara

Pumping iron, chest presses dan push-ups adalah antara exercise yang jika diamalkan selalu boleh menambah keanjalan pada tisu-tisu sekitar payu dara. Tips besarkan payudara ini adalah antara yang paling berkesan menjadikannya lebih tegang, lebih besar dan lebih lembut.

7. Elak Terlalu Kurus

elakkan badan terlalu kurus

Apabila kurus, tisu sekitar payu dara menjadi kurang menyebabkan ia kelihatan kecil. Sebab itu, bagus untuk dapatkan berat badan yang ideal kerana payudara juga lebih kelihatan berisi dan nampak cantik.

Pink Lady Body Perfection!! Dietary Supplement No.1 Malaysia

Pink Lady Body Perfection adalah supplement khas untuk membantu wanita yang ingin mencantikkan bentuk badan, kulit cerah dan gebu, membesarkan payudara, punggung dan miss ‘ V ‘ ketat menggigit seperti malam pertama.

pinklady perfection

Bukan itu saja, Pink Lady juga membantu wanita memiliki bentuk badan yang ideal. Contohnya wanita kurus memiliki aset yang kurang mantap seperti payudara kecil dan punggung leper. Pink Lady membantu merubah saiz aset anda menjadi besar, anjal, gebu dan montok. Manakala wanita yang berbadan besar, ia membantu anda menurunkan berat badan di samping memantapkan lagi aset anda agar kelihatan lebih menawan.

Pink Lady Body Perfection Khusus Untuk Wanita

pinklady besarkan payudara dengan berkesan

Khusus untuk wanita yang mementingkan penampilan yang cantik & menawan. Dengan hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan dan anda akan lihat. Selain itu, produk supplement ini dihasilkan daripada 100% Bahan yang selamat dan tiada kesan sampingan serta ia memperolehi Sijil Halal oleh JAKIM dan melalui proses pengeluaran yang teliti.

Bahan Selamat Terkandung Dalam Pink Lady Body Perfection

bahan selamat dalam pinklady

Bahan-bahan yang digunakan dalam Pink Lady Body Perfection terdiri daripada 100% herba terpilih yang khusus untuk membantu wanita mendapatkan bentuk badan yang mantap! Khasiat setiap bahan-bahan ini seperti berikut :

Fenugreek (Halba)

halba besarkan payudara dengan berkesan

Mengurangkan kolestrol agar tidak terkena serangan jantung dan stroke. Ia juga membantu untuk mengurangkan penyakit kulit seperti ruam, bisul, luka, dan lain-lain. Menurunkan kadar gula dalam darah. Melegakan dari anemia, insomnia. Membersihkan kulit wajah agar terlihat lebih segar dan sihat dan bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

Mexican Wild Yam

mexican wild yem

Bahan ini melegakan senggugut, PMS (premenstrual syndrome) serta meningkatkan tenaga dan rangsangan seksual. Selain itu ia membesarkan payudara, melegakan sakit otot dan saraf dari kesakitan.

Oat Grass

oat grass

Membantu untuk mengurangkan risiko dari penyakit ‘Arthritis’ iaitu penyakit sendi selain melegakan tekanan, kemurungan, keletihan, jantung berdebar-debar, sakit kepala dan simptom-simptom menopause. Oat grass bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

Pacific Kelp

pacifi kelp besarkan payudara

Dengan campuran ramuan ini ia dapat membakar lemak dalam badan, menyihatkan rambut dan kulit, meningkatkan tenaga, menenangkan fikiran dan membantu untuk tidur lena. Malah ia juga bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

Fennel

fennel besarkan payudara

Ia dapat menguatkan tulang, mengurangkan tekanan darah tinggi, kadar kolesterol, risiko kanser, tingkatkan imunisasi, metabolisme dan estrogren dalam badan. Fennel juga berfungsi untuk mencegah sembelit dan membantu mengurangkan sakit dari cirit-birit.

Peuraria Mirifica

puereria mirifica

Peuraria Mirifica turut berfungsi untuk membantu untuk mengurangkan risiko menopause, menguatkan rangsangan seksual dan menambahkan cecair di faraj dan membantu untuk mengurangkan dari risiko penyakit osteoporosis. Ia juga mampu melawan penuaan agar awet muda, membesarkan payudara serta melindungi kulit dari kedutan.

Aleppo Oak (Manjakani)

aleppo oak manjakani

Manjakani memang terkenal dengan pelbagai khasiat untuk dalaman wanita. Antara khasiat manjakani ialah dapat mengurangkan keputihan, mengetatkan otot faraj, merawat kulit kering dan berminyak serta menyihatkan mata dan awet muda.

Siapa Yang Perlu Dapatkan Pink Lady Body Perfection Ni?

besarkan payudara montok
  • Wanita berusia antara 18 hingga 45 tahun yang nak besarkan payudara.
  • Wanita yang kurang keyakinan diri disebabkan mempunyai payudara yang kecil.
  • Ibu yang baru lepas bersalin dan inginkan payudara kembali ke bentuk asal.
  • Ibu yang ada masalah payudara kendur sebab kerap menyusu anak.
  • Isteri yang nak pikat/goda semula suami walaupun anak dah 3.
  • Isteri yang pentingkan keintiman hubungan seksual bersama suami.

Apa Manfaat Pink Lady Body Perfection Untuk Payudara?

manfaat payudara besar
  • Menambah Saiz Cup
  • Menegangkan Kembali Payudar Kendur
  • Menjadikan Payudara Lebih Gebu
  • Menambah Kandungan Susu Ibu

Apa Manfaat Pink Lady Body Perfection Untuk Miss V?

ketatkan miss v
  • Merapatkan Kembali Miss V Longgar
  • Mengurangkan Keputihan Kronik
  • Mengurangkan Senggugut
  • Melambatkan Menopause
  • Menstabilkan Hormon – Period Lebih Sekata
  • Menghilangkan ‘Mood Swing’

Apa Manfaat Pink Lady Body Perfection Untuk Kulit, Wajah Dan Rambut?

segarkan rambut
  • Menjadikan Kulit Lebih Halus & Licin
  • Mengurangkan Jerawat & Jeragat
  • Menghilangkan Kulit Muka Kusam
  • Mengurangkan Keguguran Rambut
  • Melebatkan Kembali Rambut

Testimoni Pengguna Pink Lady Body Perfection

testimoni pinklady besarkan payudara dengan cepat testimoni pinklady besarkan payudara dengan cepat testimoni pinklady besarkan payudara dengan cepat testimoni pinklady besarkan payudara dengan cepat testimoni pinklady besarkan payudara dengan cepat

Jom Jimat Dengan Mengamal Kapsul Pink Lady Body Perfection

Dah lihat dan baca testimoni – testimoni panas pengguna Pink Lady Body Perfection? Mesti anda tak sabar nak memilikinya kan? Nak tunggu apa lagi, terus whatsapp info di bawah sekarang juga.

promosi pinklady murah

PINK LADY BODY PERFECTION | SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA Hotline 1: Tekan untuk telefon (019-3615484) | Tekan untuk WhatsApp Facebook: Pink Lady Instagram: @pinklady_direct_ Web: https://kedaion9laku.blogspot.com/

Jom Jimat Dengan Mengamal Kapsul Pink Lady Body Perfection SEKARANG!

Call Whatsapp Layari Website

Jom Jimat Dengan Mengamal Kapsul Pink Lady Body Perfection SEKARANG!