Umum
Aug 30, 2010, 6:52pm

Berbuka Puasa Bersama Team Kedah 3



Assalamualaikum dan salam kemerdekaan..
ececehhh.. Tup Tap Tup Tap.. Kejap je kita nak sambut kemerdekaan kan. Esok dah nak masuk 31 Ogos 2010.
Maka 53 tahunlah Malaysia bebas daripada penjajah… Malaysia bebas daripada kuasa barat.. Malaysia negara
Aman dan Makmur.. Dengan Tema Kemerdekaan 1 Malaysia Menjana Transformasi… Apa yang saya harapkan..
Rakyat malaysia bersama-sama berganding bahu untuk mempertahankan kemerdekaan yang kita kecapi sekarang ni.

29 Hb Ogos 2010.. Semalam la kan? Hari Ahad.. Hariz berbuka puasa bersama dengan Team kedah 3 Di sini terdapat Website Kelab Kedah:3 dan juga Blogspot Kedah:3.. Jamuan berbuka puasa itu diadakan di Restoran D Sayang Taman Ria Sungai Petani..

Team Kedah 3 ni adalah sebuah kelab untuk pengchatter ym tegar.. ┬áHehehe.. Hariz sebenarnya mula terjebak dalam dunia chat ni sejak standart 6 lagi.. Sehinggalah sekarang… Lama kan? hehehe.. Dengan team kedah ni.. Hariz baru je sertai dengan diorang.. Banyak kali juga ada Gathering.. Tapi Hariz tiada kesempatan. Dan semalamlah kesempatan untuk berjumpa dengan rakan-rakan dalam dunia maya ini kan..

Pada permulaan agak kekok dengan diorang nie.. Yelahhh.. Yang Hariz pernah jumpa pun dengan Cik Umai, Cik Zyra, Cik Zue dan Bro Ayin…… Yang lain semua tak pernah jumpa… Tapi apa-apa pun Team-team kedah:3 nie memang sporting abislah.. Walaupun Hariz masih baru dalam kelab diorang.. Diorang layan macam geng-geng lama.. Memang puas hati sertai diorang ni… Dicatatkan hampir 50 orang dalam jamuan berbuka puasa itu.. Paling banyak kot dalam jamuan berbuka puasa dengan chatter-chatter ym… Sebelum ni Hariz pernah sertai jamuan berbuka puasa di rumah salah seorang chatter penang:1 rumah kak yung.. tak seramai ini…

Gambar di atas merupakan beberapa puak lelaki ym tegar.. hehehe… Semua di atas nie memang sporting abislahh… X caye korang meh join..

Gambar di atas hariz dengan cousin hariz.. dalam kotak karaoke.. di Park Avenue Sungai Petani.. Saja layan karaoke… Lagipun lama tak test sound.. ekeke…

Apa-apa pun terima kasih kepada Pihak Team Kedah 3 kerana sudi mengajurkan Jamuan Berbuka Puasa ini..
Andai saya “prof” terlanjur kata.. terkasar bahasa.. raya nanti “prof” minta maaf naaa.. Ampa semua memang best! itu yang ceq leh habaq…. Terima Kasih juga pada abang yang snap gambar tuh.. bhahaha.. Nama ape yeak? x taw… hahaha… Kang ada lagi ajak la ceqq naaa.. InsyaAllah ceq join ampa..

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: