Review
Mar 13, 2018, 4:12pm

Bengkel Besi Melaka (Awning, Policarbonate, Grill, Gate, Autogate, Steel)


Anda tercari-cari siapakah yang boleh membantu anda dalam melakukan hal-hal pembaikian rumah seperti memasang grill, awning, autogate dan lain-lain lagi?  Sudah semestinya bagi anda yang baru sahaja membeli rumah ataupun ingin membaiki rumah yang sedia ada untuk kelihatan lebih elok, cantik dan lebih bagus, anda tidak terlepas daripada memerlukan bengkel besi untuk mengendalikan kerja-kerja yang melibatkan perkhidmatan besi dan pembaikian rumah.  Ada sahaja yang perlu dibaiki untuk kita pastikan rumah betul-betul lengkap dan selesa.

bengkel besi melaka

Namun, tidak semua kerja boleh kita lakukan sendiri seperti memasang pagar, autogate, awning, grill dan juga yang melibatkan steel. Mungkin anda juga ingin memasang pagar atau auto gate yang memberikan kemudahan dan keselamatan buat anda sekeluarga.  Anda tidak perlu susah memikirkan caranya, biar pakar sahaja yang melakukannya. Khas kepada anda yang menetap di Melaka, Seremban dan Muar, terdapat satu bengkel besi yang sangat arif dalam melakukan perkhidmatan besi seperti policarbonate, grill, awning dan sebagainya yang turut memberi khidmat di kawasan anda.

RN Tech Enterprise Bengkel Besi Melaka

tempah besi melaka

RN Tech Enterprise adalah bengkel besi yang terletak di Batu Berendam, Melaka.  RN Tech Enterprise dimiliki oleh Roslan Jerme yang telah lama berpengalaman dalam mengendalikan kerja-kerja besi.  Beliau amat pakar dalam membuat awning, policarbonate, grill, gate, autogate, stanly steel, repair grill dan lain-lain lagi.  Walaupun Bengkel besi RN Tech Enterprise berlokasi di Melaka, namun mereka sangat aktif dan sentiasa turun ke Seremban dan Muar juga memandangkan itu juga merupakan kawasan kerja mereka.  Anda yang tercari-cari bengkel atau perkhidmatan besi untuk penambahbaikan rumah, pejabat, sekolah dan sebagainya juga boleh mendapatkan khidmat dari Rn Tech Enterprise.

Perkhidmatan RN Tech Enterprise | Roslan Jerme

bengkel besi melaka terbaik

Terdapat pelbagai perkhidmatan yang disediakan oleh RN Tech Enterprise iaitu membuat awning, policarbonate, grill, gate, autogate, stanly steel, repair grill dan pelbagai lagi.  Kesemua perkhidmatan ini dilakukan dengan teliti dan sangat-sangat terjamin kualitinya.

 • Awning Besi

pasang awning melaka

Awning adalah bumbung teduhan atau perlindungan dihadapan bangunan untuk mengelakkan daripada cahaya matahari dan tempias hujan.  RN Tech Enterprise menyediakan perkhidmatan membuat awning tidak kira dimana-mana sahaja lokasi anda berada seperti sekolah, rumah, pejabat, masjid dan banyak lagi tempat yang mereka tawarkan.  

 • Awning Policarbonate

pasang awning policarbonate melaka

Policarbonate adalah sejenis atap plastik yang juga dijadikan sebagai atap rumah atau digunakan dalam pembinaan rumah atau bangunan.  Pihak RN Tech Enterprise juga menyediakan policarbonate dalam menepati citarasa bangunan yang anda inginkan. Mereka juga menyediakan saiz ukuran dan harga yang amat berbaloi dan memuaskan anda.

 • Grill

pasang grill melaka

Grill bukan sahaja dipasang pada pintu utama masuk rumah tetapi juga dipasang pada tingkat rumah, malah rumah anda juga akan nampak ceria dek kerana design dan rekacipta grill yang sangat cantik dan menambat hati para tetamu yang datang.  Itulah salah satu kepakaran dan perkhidmatan RN Tech Enterprise dimana mereka juga menyediakan banyak rekacipta grill terkini yang sangat menarik untuk anda serta memasangnya. Mereka menggunakan material yang sangat berkualiti dalam setiap proses pemasangan.  

 • Pagar / Gate Dan Autogate

pasang autogate melaka

RN Tech Enterprise juga menyediakan khidmat memasang pagar biasa dan juga pagar bersistem auto iaitu autogate.  Anda juga boleh memilih rekabentuk pagar yang anda suka dan boleh jadikannya sebagai autogate sistem sekiranya anda berminat.  Mereka sentiasa memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda.

 • Stainley Steel

pasang stanley steel melaka

Selain itu, RN Tech Enterprise juga menawarkan perkhidmatan stainley steel dan juga besi biasa yang mereka akan gunakan untuk pintu pagar rumah, pintu dan sebagainya.  Anda juga mendapatkan nasihat dan pendapat dari mereka berkaitan kesesuaian pemasangan dan sebagainya.

 • Repair Grill, Pagar Dan Lain-Lain

repair pagar grill melaka

Anda yang hanya berniat untuk membaiki kerosakan pintu, grill, pagar dan lain-lain bahagian rumah juga boleh menghubungi RN Tech Enterprise.  Mereka sangat mengalu-alukan anda yang memerlukan bantuan mereka dari segi membaiki grill yang rosak, pagar, sistem autogate dan sebagainya. Anda yang ingin melakukan penambahbaikan perkhidmatan atau bahagian rumah anda yang telah sedia ada juga boleh mereka lakukan.  Sebagai contoh, anda ingin menjadikan pagar anda autogate, anda ingin menambah grill bercorak dan design ditingkap rumah dan pelbagai lagi.

bengkel besi melaka buat awning dan grill

Selain itu, terdapat banyak lagi perkhidmatan yang disediakan oleh RN Tech Enterprise.  Anda boleh terus ke bengkel mereka atau terus hubungi mereka untuk bertanya soalan. Tidak semua perkhidmatan bengkel besi giat melakukan kerja diluar kawasan negeri masing-masing, tetapi tidak pula dengan RN Tech Enterprise.  Mereka sangat aktif di semenanjung Malaysia terutamanya kawasan kerja mereka iaitu di Melaka, Muar dan Seremban. Di samping merupakan bengkel yang dikenali dan diyakini perkhidmatannya, mereka telah membantu ramai orang dan organisasi dalam memberi perkhidmatan dan kerja-kerja besi.

Sebab-Sebab Anda Perlu Menggunakan Perkhidmatan RN Tech Enterprise

bengkel besi melaka murah

RN Tech Enterprise sangat disyorkan kepada anda yang mencari perkhidmatan bengkel besi di Melaka, Seremban dan Muar.  Selain daripada perkhidmatan yang dinyatakan, terdapat banyak lagi perkhidmatan yang ditawarkan oleh RN Tech Enterprise.  Bukan hanya sebab perkhidmatan yang disediakan sahaja, tetapi terdapat banyak sebab kenapa anda perlu menggunakan perkhidmatan dari RN Tech Enterprise.  

pemasangan awning di melaka

 • Perkhidmatan yang pelbagai dan banyak yang ditawarkan dan disediakan kepada anda
 • Perkhidmatan meliputi seluruh negeri Melaka, Seremban dan Muar
 • Terdapat pelbagai corak, design, rekacipta, rekabentuk dan warna pagar, grill dan pelbagai lagi seni binaan yang disediakan.
 • Merupakan bengkel yang sangat berpengalaman dan pakar dalam bidang perkhidmatan dan pemasangan besi
 • Menggunakan material dan bahan-bahan yang berkualiti, tahan lama dan terbaik dalam proses pembuatan dan pemasangan
 • Proses pembuatan dan pemasangan yang selamat dan tidak menjejaskan bangunan, rumah atau tempat anda
 • Harga yang sangat berpatutan, mampu milik dan berbaloi
 • Pihak RN Tech Enterprise sangat ramah dan profesional serta mudah dirunding dan berbincang
 • Pihak RN Tech Enterprise sentiasa menepati masa
 • Jaminan kualiti dan kepuasan hati para pelanggan dan anda

Jom Guna Perkhidmatan Bengkel Besi RN Tech Enterprise

tempah pagar besi melaka

Untuk jaminan kualiti dan perkhidmatan yang sangat efektif dan efisien, anda tidak memerlukan bengkel-bengkel besi lain lagi untuk setiap perkhidmatan yang anda perlukan.  Rn Tech Enterprise mampu merealisasikan apa sahaja perkhidmatan yang anda perlukan selain memahami kemahuan dan kehendak pelanggan seperti anda, mereka akan memastikan anda benar-benar puas hati dengan perkhidmatan dan servis yang diberikan.  Bagi anda yang berminat untuk membuat awning, policarbonate, grill, gate, autogate dan lain-lain lagi, jom gunakan perkhidmatan Rn Tech Enterprise yang sangat berbaloi ini!

Jom Pasang Awning Dan Pagar Automatic SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

RN Tech Enterprise, 19, Jln MJ 51, Taman MerdekaJaya, Batu Berendam, Melaka.

   
Jom Pasang Awning Dan Pagar Automatic SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Pasang Awning Dan Pagar Automatic SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: