Review
Dec 17, 2017, 11:36am

Beli Tudung Bawal Online & Instant Shawl Murah


Tudung bawal? Tudung Sarung? Instant Shawl? dan bermacam-macam jenis nama tudung ada di pasaran sekarang. Dahulunya, wanita muslimah tidak mempunyai banyak pilihan dalam menggayakan tudung meraka kerana tidak mendapat pendedahan yang meluas tentang fesyen tudung. Sekiranya ada sekalipun sangat terhad kepada satu fesyen sahaja.

tudung-shawl-online-dan-murah

Lain pula fenomena yang berlaku didalam dunia fesyen tudung pada masa kini. Terdapat pelbagai jenis fesyen tudung yang semakin berkembang pesat membolehkan wanita muslimah kini tampil lebih cantik bergaya dengan fesyen yang up-to-date. Dalam masa yang sama masih mengutamakan syariah menutup aurat.

Jika anda lihat dan perhatikan, walau banyak mana sekali pun fesyen tudung yang ada, wanita di luar sana pasti akan tetap memilih fesyen tudung yang lebih mudah dan selesa untuk dipakai. Salah satunya adalah tudung bawal yang sentiasa menjadi pilihan hati mereka dalam berfesyen kerana tudung bawal di anggap tudung yang tidak pernah lapuk di telan zaman dan mudah di pakai.

tudung-wanita-muslimah

Bagi wanita muslimah yang ingin tampil lebih bergaya up-to-date dengan memakai shawl, instant shawl adalah pilihan utama mereka kerana lebih mudah untuk memakainya dan lebih cepat bersiap tanpa perlu membuat lilitan atau memakai pin untuk nampak kemas berbanding dengan shawl biasa yang leceh untuk digayakan.  

Perniagaan tudung semakin menguntungkan kerana sentiasa mendapat permintaan ramai wanita di luar sana yang suka mengenakan gaya fesyen tudung yang berbeza mengikut aliran fesyen terkini. Disebabkan itu, ramai peniaga yang mula berniaga secara online kerana wanita sememangnya lebih gemar beli online dengan harga yang murah.

Beli Tudung Bawal Online dan Instant Shawl Murah Dengan Haneeya Scarf

logo-haneeya-scarf

Haneeya Scarf adalah satu jenama koleksi tudung premium yang popular di pasaran kerana kualitinya dan pakar dalam membantu wanita muslimah untuk bergaya mengikut syariah menutup aurat dengan betul. Haneeya Scarf juga menyediakan pelbagai jenis pilihan tudung bawal dan shawl mengikut trend fesyen tudung terkini.

Antara jenis koleksi pilihan tudung yang dikeluarkan oleh Haneeya Scarf ialah tudung bawal bidang besar, shawl yang ekslusif, shawl dual loop, shawl potongan oblong, shawl flowy dan diengkai inner sebagai pelengkap memakai tudung dengan kemas serta memelihara rambut daripada terkeluar.

Tudung bawal dan instant shawl yang dijual oleh Haneeya Scarf adalah antara yang termurah dipasaran. Anda boleh beli secara online dengan kualiti kain premium yang terbaik dan  tidak akan anda dapat dimana-mana butik lain  samada butik online atau butik di luar sana.

Jenis-jenis Tudung Bawal dan Instant Shawl Haneeya Scarf

1. Lubna Basic ( Bawal)

Lubna Basic ( Bawal)

Lubna Basic Bawal (square scarves) adalah jenis tudung bawal yang mempunyai bidang besar (bidang 50) iaitu 150cm x 150cm membolehkan anda menutup aurat dengan lebih sempurna pada bahagian depan dan belakang. Jenis kain yang digunakan adalah sakura crepe yang mudah dibentuk dan memberi keselesaan kepada si pemakai. Terdapat rose gold metal plate pada bucu dan jahitan tepi menggunakan kemasan jahitan baby seam.

2. Lubna Basic ( Shawl)

Lubna Basic ( Shawl)

Lubna Basic Shawl pula adalah selendang (shawl) yang bersaiz panjang 2meter dan lebar 75cm untuk anda gayakan dengan pelbagai jenis gaya shawl dan dalam masa yang sama aurat anda terjaga. Didatangkan dengan charm rose gold metal place sebagai penyeri dan dijahit kemas menggunakan jahitan baby seam juga. Lubna basic shawl ini diperbuat daripada kain chempaka crepe yang tidak jarang dan istimewanya  tidak perlu digosok.

3. Tudung Bawal Crepe Dan Shawl Crepe

Tudung Bawal Crepe Dan Shawl Crepe

Kain jenis crepe banyak digunakan dalam fesyen tudung terkini kerana memberi keselesaan kepada si pemakai. Haneeya Scarf menawarkan 2 koleksi tudung daripada jenis kain crepe ini yang berkualiti tinggi iaitu tudung bawal bidang 46 (117cm x 117cm) dan shawl bidang 50 bersaiz 2 meter panjang.

4. Finayra Premium

Finayra Premium

Finayra premium pula adalah jenis tudung instant shawl dua muka yang dihiasi dengan rhinestone pada bahagian kepala dan batu swarovski pada bahagian hujung shawl. Innernya diperbuat daripada kain kapas lembut (soft cotton) dan shawl pula diperbuat daripada kain italian crepe panora chiffon. Saiz instant shawl dua muka adalah 2.1m x 0.78m.

5. Zahraa Executive

Zahraa Executive

Shawl Executive keluaran Haneeya Scarf ini adalah instant shawl yang dijahit sekali dengan inner yang mudah dibentuk untuk memberikan kesan muka nampak runcing semasa anda memakainya. Menggunakan jahitan baby seam yang sangat kemas setanding butik. Kain jenis lembut yang mudah digosok, tidak jarang dan tidak panas. Panjang saiz 2meter dan lebar 0.8 m membolehkan anda boleh ubah labuh mengikut kesesuaian.

Keistimewaan Tudung Bawal dan Instant Shawl Haneeya Scarf

1. Tudung Premium Yang Berkualiti

logo-premium-quality-tudung

Kesemua keluaran koleksi tudung Haneeya Scarf menggunakan jenis kain yang berkualiti tinggi untuk memberikan keselesaan semasa memakainya. Disebabkan itu, tudung Haneeya Scarf sangat terkenal dengan tudung premium yang menjadi rebutan ramai wanita di luar sana yang mementingkan kualiti.

2. Banyak Pilihan Tudung Bawal dan Instant Shawl

banyak-pilihan-tudung

Terdapat pelbagai jenis pilihan tudung dari segi saiz, warna, corak, fesyen yang boleh dipilih mengikut citarasa anda. Ada yang suka memakai tudung bawal untuk kelihatan lebih muda dan ada yang lebih gemar memakai instant shawl untuk nampak lebih bergaya seperti remaja.

3. Trendy

corak-tudung-trendy

Wanita muslimah juga tidak mahu ketinggalan dalam menggayakan fesyen tudung terkini. Oleh sebab itu, Setiap keluaran koleksi tudung Haneeya Scarf adalah mengikut trend terkini untuk nampak lebih trendy  dan dalam masa yang sama mengekalkan imej wanita muslimah.

4. Menepati Syariah Menutup Aurat

tudung-menepati-syarak

Haneeya Scarf mengeluarkan tudung yang labuh, tidak jarang serta labuh bagi memelihara aurat anda semasa menggayakan tudung tersebut. Malah, hiasan yang digunakan tidak terlalu sarat dan bersederhana sesuai dengan gaya wanita muslimah yang mementingkan kesederhanaan.

5. Murah

jaminan-harga-murah

Walaupun koleksi tudung Haneeya Scarf menggunakan kain jenis premium yang berkualiti tinggi, tetapi ia dijual dalam harga yang murah serta berpatutan. Ini bagi membolehkan ramai wanita diluar sana mendapatkan koleksi tudung yang cantik serta menggalakkan anda menjadi seorang wanita muslimah.

6. Cepat Bersiap

tudung-cepat-bersiap

Instant shawl daripada Haneeya Scarf memudahkan anda untuk bersiap dengan cepat tanpa perlu menggunakan sebarang pin atau ambil masa untuk melilit shawl. Anda hanya perlu sarung dan kemaskan mengikut kesuaian gaya yang anda inginkan. Sangat menjimatkan masa untuk anda bersiap dan ada juga shawl yang tidak perlu digosok.

Testimoni Pelanggan Haneeya Scarf Yang Beli Tudung Bawal Online & Instant Shawl

Ramai pelanggan Haneeya Scarf mengatakan bahawa instant shawl keluaran Haneeya Scarf sangat mudah dipakai, Selesa di pakai, kain berkualiti, patuh syariah dan banyak lagi yang boleh anda baca dalam testimoni di bawah ini. Paling penting, pelanggan nampak cantik memakainya.

testimoni-pengguna-tudung-haneeya (1) testimoni-pengguna-tudung-haneeya (2) testimoni-pengguna-tudung-haneeya (3) testimoni-pengguna-tudung-haneeya (4) testimoni-pengguna-tudung-haneeya (5)

Jom Beli Tudung Bawal Online & Instant Shawl Murah Dengan Haneeya Scarf Sekarang!!!

beli-satu-percuma-satu-tudung

Terdapat banyak lagi koleksi tudung daripada Haneeya Scarf yang patut anda dapatkan segera kerana setiap koleksi yang dikeluarkan adalah terhad. Hubungi Haneeya Scarf sekarang untuk dapatkan TUDUNG PERCUMA dengan setiap pembelian sementara PROMOSI masih ada. Layari website dan facebook untuk maklumat lanjut.

Jom Order Tudung Haneeya Scraft SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Order Tudung Haneeya Scraft SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Order Tudung Haneeya Scraft SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: