Review
Aug 29, 2018, 1:50pm

Beli Smartphone dan Handphone Terkini Secara Ansuran Dan Murah


Sekarang ini, telefon merupakan satu keperluan penting dalam dunia masa kini. Sukar untuk menjalani kehidupan tanpa sebuah telefon. Disebabkan oleh perkembangan teknologi yang pesat dan persaingan di antara pengeluar-pengeluar telefon seperti Asus, Xiaomi, Samsung dan lain-lain menyebabkan harga telefon menjadi semakin murah dan amat mudah untuk didapati.

beli smartphone dan handphone terkini secara ansurans

Beli Smartphone dan Handphone Terkini Secara Ansuran dan Murah Di Perlis

Disebabkan oleh perkembangan teknologi yang semakin pesat sekarang ini, selain daripada anda pergi ke kedai telefon yang mungkin mengambil masa 1 jam untuk ke sana dan ditambah dengan kesesakan lalu lintas dan lain-lain lagi. Antara pilihan yang terbaik adalah untuk mencari telefon yang anda inginkan secara online. Mudah dan berbaloi serta tidak perlu membazir masa anda untuk mendapatkan telefon yang anda inginkan, semua di hujung jari sahaja.

beli smartphone dan handphone terkini secara ansurans online

Kalau dahulu, memang akan ke kedai hanphone untuk tawar menawar harga telefon. Sekarang ini, alternatif online sudah lebih murah dan mudah serta ramai penjual yang menjual dengan harga yang sangat kompetatif dan terbaik. Harga barangan terutamanya telefon yang dijual secara online ini juga tidak jauh beza dengan harga yang ditawarkan di kedai-kedai terkemuka. Sejagat Indah merupakan sebuah kedai yang menjual Telefon dan Smartphone murah yang terletak di Taman Simpang Tiga, Jalan Kangar arau Kangar, Perlis

Sejagat Indah Menawarkan Skim Bayaran Ansuran Dan Murah Pada Pelanggan

Memang ramai juga yang mencari jalan untuk membeli telefon secara ansuran ini. Memang tidak dinafikan yang membeli secara ansuran lebih mudah terutama kalau anda tidak mempunyai bajet yang besar. Di mana hendak beli smartphone dan bayar secara ansuran? Kalau anda berminat membeli di kedai kedai, anda boleh pergi ke Sejagat Indah. Dengan membayar ansuran, memang anda dapat memiliki telefon yang bagus pada harga yang perlu dibayar setiap bulan. Harga tersebut tidaklah terlalu besar jika dibayar mengikut bulan.

beli smartphone dan handphone terkini secara ansurans dengan kad kredit

Beli iPhone 6 Serendah RM8 Hanya Di Sejagat Indah

Sama ada smartphone atau iphone, kedua-duanya mempunyai peminatnya tersendiri. Salah satu produk iPhone yang masih kerap diburu para penggemar dan pecinta iPhone adalah iPhone 6 Plus. Spesifikasi yang unggul ditambah lagi dengan nama brand iPhone yang sudah terkenal sebagai brand produk teknologi mewah membuat banyak orang suka menggunakan produk iPhone. Sejagat Indah menawarkan harga skim ansuran untuk pembeli iPhone serendah RM8 sahaja! Inilah masanya untuk anda merasa pakai iPhone 6 plus. Branding yang cukup dikenali seluruh dunia.

beli iphone terkini secara ansurans

Dan Pelbagai Jenis Pilihan Telefon Lain Ada Di Sejagat Indah

Sekarang ini memang sudah ada banyak pilihan untuk telefon murah dan berkualti. Sama ada Apple ataupun Android, memang sudah ada banyak pilihan untuk telefon pintar. Jadi, sebagai pengguna, memang anda boleh membuat pilihan yang baik kerana memang sudah terlalu banyak telefon pintar yang ada di pasaran.

beli smartphone dan handphone terkini secara ansurans koleksi

Senarai Harga Telefon Dan Brand Ansuran Yang Ditawarkan Adalah :

  • iPhone 6 ansuran RM 8
  • Oppo f7 ansuran rm59
  • Vivo v9 ansuran rm57
  • Nova 3i ansuran rm54
  • Huawei p20 ansuran rm112
  • Huawei p20 pro ansuran rm141
  • iPhone 8 256gb ansuran rm104
  • iPhone 8 PLUS 64gb rm128

beli smartphone dan handphone terkini murah

Beli Smartphone dan Handphone Melalui Pakej Telco

Nak beli telefon secara ansuran dengan zero interest di Sejagat Indah lebih menjimatkan wang. anda boleh membeli mana-mana telefon pintar smartphone melalui pakej telco seperti Maxis, Celcom mahupun Digi. Ini adalah cara bagaimana anda boleh memiliki smartphone idaman anda walaupun anda tiada bajet yang besar.

tips beli smartphone dan handphone terkini secara ansurans

Tips Cara Nak Beli Handphone Ansuran

Sebelum tu, nak berikan beberapa tips untuk dapatkan handphone murah dan berkualiti secara ansuran. Harap anda boleh manfaatkan semua tips ini untuk digunakan dalam pembelian handphone yang akan datang.

#1. Pilih Dulu Model Yang Anda Mahukan

Untuk pilihan yang lebih berkualiti dan bagus, berikut adalah antara beberapa pilihan yang bagus yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang. Boleh tengok banyak sebenarnya pilihan yang anda anda untuk peranti berkuali dan bagus. Pilih berdasarkan kepada harga dan speasifikasi yang anda inginkan.

pilih beli smartphone dan handphone terkini secara ansurans

#2. Cari Pakej Ansuran Bulanan di Kedai

Cara kedua adalah dengan pergi ke kedai-kedai telefon untuk mendapatkan pakej telefon yang anda inginkan. Ianya tidak susah kerana memang syarikat telekomunikasi seperti umobile, maxis, celcom dan lain-lain ada menawarkan pakej seperti ini. Memang anda boleh membuat bayaran secara ansuran untuk telefon terbaru jenama iPhone ataupun Samsung juga pelbagai jenama lain.

beli smartphone dan handphone terkini secara ansurans pakej telco

#3. Dapatkan Tawaran Istimewa Ketika Membeli Handphone

Sekarang ini pun syarikat telekomunikasi memang berlumba-lumba untuk dapatkan pakej terbaik untuk telefon mereka. Jadi, memang banyak deal atau tawaran menarik dan istimewa untuk anda beli hanphone secara ansuran pada harga dan pakej yang murah. Itu baru syarikat telekomunikasi, belum lagi pakej-pakej lain yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat penjual gadjet seperti Senheng, Courts dan lain-lain.

tawaran beli smartphone dan handphone terkini secara ansurans

#4. Pilih Handphone Yang Memudahkan Anda

Pilih syarikat yang mudah untuk anda gunakan. Pada yang tinggal di Arau, Perlis bolehlah berkunjung ke Sejagat Indah untuk pembelian telefon. Boleh pilih dan lihat sendiri pakej yang ditawarkan mereka di sana. Apapun, pilihan di tangan anda untuk membuat keputusan.

beli smartphone dan handphone terkini secara ansuran terbaik

Beli Smartphone Dan Handphone Secara Ansuran Sekarang!

Dapatkan pakej handphone menarik pada harga terbaik dan mampu milik. Sebagai pengguna, memang anda boleh membeli telefon pintar secara ansuran.

SEJAGAT INDAH | BELI SMARTPHONE SECARA ANSURAN
Hotline: Tekan untuk telefon (019-4181900) | Tekan untuk WhatsApp

Alamat Kedai:
Sejagat Indah
No 11,  Taman Simpang Tiga, Jalan Kangar Arau Kangar, Perlis

Jom beli smartphone secara ansurans SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom beli smartphone secara ansurans SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom beli smartphone secara ansurans SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: