Review
Apr 30, 2019, 9:57pm

Beli Set Pakej Haji dan Umrah Muslimah Terbaik Dari Purdah, Ridak, Kurta Serendah RM8


Pada masa sekarang peluang mengerjakan umrah sangat terbuka luas, lebih ramai individu berkunjung ke Tanah Suci disebabkan kemampuan semakin meningkat. Oleh itu keperluan jemaah juga harus ditingkatkan agar mereka tidak sukar mendapatkan keperluan ibadat dengan mencari di lokasi berbeza secara berulang kali.

Set Pakej Haji di Penang

Pemilihan Pakaian Yang Sesuai Penting Untuk Memudahkan Ibadah

Set Pakej Haji di Perlis

Kepada yang baru pertama kali menerima panggilan dan jemputan ke tanah suci, kadangkala pemilihan pakaian ataupun outfit planning bukan di antara kebimbangan pertama yang ditekankan. Tetapi khusus untuk perempuan, sebenarnya pemilihan pakaian sesuai adalah amat penting untuk memudahkan pergerakan dan keselesaan untuk beribadah di sana.

Atyrah Exclusive Menawarkan Set Pakej Haji Dan Umrah

Set Pakej Haji

Atyrah Exclusive menyediakan semua kelengkapan diperlukan untuk ibadat umrah dan haji seperti jubah wanita dan lelaki, jubah kanak-kanak, kurta, telekung, kain ihram, kopiah, kain pelikat, stoking, sarung tangan, tudung labuh, serban, tali pinggang dan banyak lagi. Dengan set-set ini kini segala urusan persiapan haji umrah anda menjadi lebih mudah. Anda tidak perlu mencari barangan keperluan umrah anda di merata tempat lagi, dengan melalui portal ini sahaja lengkap segala keperluan penting yang perlu anda bawa.

Atyrah Exclusive Menawarkan Set Pakej Haji Dan Umrah Pada Harga Termurah

Set Pakej Haji Memudahkan

Bukan itu sahaja, dengan membeli set-set Haji dan Umrah dari Atyrah Exclusive ini anda akan dapat harga yang jauh lebih murah berbanding tampat lain. Anda tidak perlu bersusah payah berjalan jauh untuk mencari barangan umrah/haji lagi. Jimat duit tol dan minyak anda. Bagi yang ingin membeli untuk ibu bapa pula tidak perlu risau, anda hanya perlu order, pastikan saiz dan barangan lain yang ibu bapa anda perlukan dan kami akan terus pos ke rumah ibu bapa anda.

Semua Kelengkapan Untuk Mengerjakan Haji Dan Umrah Ada Di Atyrah Exclusive

Set Pakej Haji Mesra Pelanggan

Tidak perlu membazir masa dan tenaga untuk mendapatkan setiap keperluan dan kelengkapan mengerjakan ibadat umrah dan haji kerana segalanya tersedia di bawah satu bumbung. Bermula daripada jubah lelaki dan wanita, kain ihram, telekung dan pelbagai lagi keperluan lain, semuanya lengkap tersedia di Atyrah Exclusive. Semua koleksi Atyrah Exclusive  berkualiti tinggi dan sesuai dengan iklim panas di Makkah dan Madinah. Selain itu, busana mereka tidak mudah berkedut , tidak panas, mudah digosok dan tahan lasak.

Pakaian Mesra Wudhu Sesuai untuk Jemaah Haji Dan Umrah

Set Pakej Haji di Kedah

Agak sukar untuk mengambil wudhu kerana lokasi tandas dan tempat ambil wudhu yang terletak jauh di luar masjid. Sebaiknya, pilih baju yang sedia wudhu-friendly supaya kita boleh mengambil wudhu dengan mudah. Di Atyrah Exclusive menampilkan pelbagai pakaian mesra wudhu untuk anda.

Koleksi Atyrah Exclusive Mudah Cepat Dan Pantas

Set Pakej Haji Termurah

Masa yang terluang semestinya kita ingin mengisinya dengan beribadah, bukannya dengan seterika dan tudung dan baju yang sukar di-iron! Pakaian dari koleksi Atyrah Exclusive adalah anti kedut. Anda tidak perlu lagi membazirkan tenaga dan masa anda untuk menggosok baju. Secara umum, pemilihan kain sangat penting sebelum anda pakaian untuk umrah atau haji. Bila pakaian selesa baru mudah untuk anda beribadat.

Kualiti Busana Dari Atyrah Exclusive Berkualiti Tinggi

Terdapat kes-kes dimana para pembeli tertipu dengan gambar model yang diiklankan. Bila baju yang di order melalui talian “indah khabar dari rupa”  Ini merupakan masalah yang sering kali kita hadapi apabila mahu membeli pakaian yang menjadi fesyen terkini. Dan ramai yang tidak mahu untuk memakai baju yang nampak mengelebeh atau fabrik yang kasar dan tidak selesa.

Set Pakej Haji 2019

Istimewanya pada anda yang beli di Atyrah Exclusive, busana dari mereka dijamin berkualiti tinggi. Kainnya sangat selesa, menyerap peluh dan mempunyai pengudaraan yang baik. Boleh dikatakan hampir semua koleksi Atyrah Exclusive tidak melekap pada tubuh. Pilihlah yang mana suka, asalkan ianya menutup aurat.

Atyrah Exclusive Ada Koleksi Kurta Sedondon Untuk Ayah Dan Anak

Set Pakej Haji 2020

Bukan saja koleksi umrah dan haji, Atyrah Exclusive juga mempunyai pelbagai pilihan busana lelaki, wanita dan kanak-kanak. Antara busana yang paling mendapat permintaan adalah dari koleksi sedondon ayah dan anak. Sebagai contoh kurta untuk ayah dan anak ini sentiasa mendapat permintaan pelanggan terutama pada musim perayaan. Mengenai saiz pula, bermula dari saiz newborn hingga 6XL

Atyrah Exclusive Ada Koleksi  Jubah Yang Dibawa Selesa Dipakai, Tidak Meleret Dan Tidak Terlalu Nipis Atau Tebal.

Penang Set Pakej Haji

Koleksi jubah Atyrah Exclusive dewasa ini amat popular bukan sahaja di kalangan wanita dewasa bergelar ibu malah turut mendapat tempat di hati anak-anak gadis remaja. Antara sebab ramai yang meminati jubah ini kerana ia ringkas dan cepat untuk disarungkan. Dan ia sesuai untuk pelbagai majlis. Sama ada rasmi atau tak rasmi.

Atyrah Exclusive Ada Koleksi Pelbagai Jenis Tudung

Set Pakej Haji di Kelantan

  1. Tidak jarang dan labuh 60 inci
  2. Pilihan tudung kain kosong berbagai warna dan berbeza corak
  3. Jahitan tudung kemas dan rapi.
  4. Kain yang selesa dan sedap di pakai
  5. Tudung bidang 60 siap awning juga ada untuk menjimatkan masa
  6. Selendang Labuh atau Wide Shawl
  7. Selendang Bulat atau Halfmoon labuh
  8. Tempahan tudung dengan Awning dan berdagu

Atyrah Exclusive Menerima Tempahan Pakaian Untuk Apa Jua Majlis

Set Pakej Haji KL

Menariknya lagi, Atyrah Exclusive menawarkan khidmat tempahan untuk pelanggan yang ingin menempah pakaian untuk apa jua majlis seperti akikah, korporat, sekolah, Qasidah dan banyak lagi. Untuk tempahan anda boleh tempah dalam kuantiti sedikit mahupun banyak. Nak buat tempahan baju boleh terus menghubungi team Atyrah Exclusive untuk berbincang mengenai material, saiz, jenis pakaian dan sebagainya.

Blouse Wanita Labuh Dan Selesa Juga Ada Di Atyrah Exclusive

Set Pakej Haji Untuk Seisi Keluarga

  • Blouse Muslimah yang diperbuat dari fabrik ‘HIGH – QUALITY’ Sakura Cotton Jepun yang tidak panas dan cotton yang ringan & selesa.
  • Tekstur blouse ni paling ‘WIN’ nampak macam glossy sikit kan.Tapi tak licin tau . Yang bestnya sangat minimal iron & kalau nak menggosok tu mudah sesangat tak ada berkedut seribu pun.
  • Design yang menjadi kesukaan ramai blouse kosong , ‘tunic-style’. BF FRIENDLY .Labuh menutupi pinggul dengan padanan 6 warna yang tampak mewah. Cantikkan warna-warna yang ada
  • Siap berpoket kiri dan kanan. Memang best lah boleh letak fon . Jimat masa nak buka tutup beg tu.
  • Saiz dari saiz S sehingga XXL.
  • Premium Quality 100% Satisfaction
  • Jaminan (High Gred Quality) material dengan kualiti mutu jahitan yang terbaik.
  • YANG PALING BEST-  semua baju READY STOCK. Wajib grab sekarang tau kalau tak nak gigit jari je nanti bila dah habis nanti. STOK TERHAD!.

Mereka Cantik Bergaya Dengan Koleksi Dari Atyrah Exclusive :

Set Pakej Haji Terbaik

Set Pakej Haji Dijamin Berbaloi

Set Pakej Haji di Malaysia

Dapatkan Koleksi Atyrah Exclusive Hari Ini!

ATYRAH EXCLUSIVE | MEMBEKALKAN SET PAKEJ HAJI UMRAH TERBAIK
Hotline :
Tekan untuk telefon (018-4665604) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook : AtyrahExclusive_

Jom dapatkan set haji dan umrah terbaik SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom dapatkan set haji dan umrah terbaik SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan set haji dan umrah terbaik SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: