Review
Aug 31, 2019, 11:00am

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong Serendah RM17 Untuk Mulakan Perniagaan


Setiap orang pasti sukakan bau yang wangi dan enak. Anda mahukan imej yang sempurna ketika anda berjumpa dengan klien yang penting, bau badan yang sentiasa segar ketika anda berada di luar rumah dan anda juga mahu memiliki bau badan yang wangi ketika anda membeli – belah. Anda mahu kekal wangi tidak kira di mana sahaja anda berada. Jadi, anda perlu menggunakan minyak wangi agar badan anda sentiasa mempunyai bau yang wangi dan segar walaupun anda berpeluh dan terdedah kepada bau – bauan yang tidak enak.

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong Power

Setiap wangian akan mempunyai tempoh ketahanan yang berbeza dan kadangkala sesetengah wangian tidak tahan lama dan ia akan menyebabkan anda terpaksa menyembur dengan lebih banyak. Jadi, salah satu cara untuk memastikan minyak wangi anda tahan lama adalah dengan menggunakan minyak wangi yang berkualiti. Meskipun harga minyak wangi tersebut murah, namun tidak bermakna ia tidak berkualiti.

Tips Minyak Wangi Tahan Lebih Lama

#1. Menggunakan lotion / moisturizer

Anda boleh mengenakan pelembab ataupun lotion terlebih dahulu kepada tempat yang anda mahu semburkan minyak wangi. Hal ini kerana, sifat pelembab yang cepat resap ke dalam kulit dapat membantu wangian anda tahan lebih lama. Jadi, jangan lupa calitkan sedikit pelembab ke atas kulit anda agar anda tidak perlu menyembur minyak wangi anda berkali – kali!

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong 2020

#2. Kenali Cara yang Meratakan Minyak Wangi Dengan Betul

Seringkali anda gosokkan pergelangan anda setelah anda menyembut minyak wangi. Tahukah anda bahawa ini ada cara yang salah? Ia membuatkan minyak wangi anda melepaskan baunya dengan lebih cepat dan baunya akan cepat hilang. Apa yang anda perlu lakukan adalah dab secara perlahan – lahan supaya baunya tahan lebih lama dan anda kekal segar sepanjang hari.

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong Terhebat

#3. Jangan Sembur Pada Baju

Ya! Ini adalah benar. Jika anda rasa bahawa minyak wangi anda akan lebih tahan sekiranya anda menyembur dengan kuantiti yang banyak pada baju anda, anda adalah salah. Minyak wangi akan mengeluarkan baunya dengan lebih baik sekiranya ia disembur ke atas kulit badan anda. Jadi, berhenti sembur ke atas baju ya!

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong 2019 dan 2020

#4. Pulse Point

Jika tadi anda telah mengetahui bahwa anda perlu menyembur minyak wangi ke atas kulit, sekarang anda perlu tahu tentang tempat – tempat yang betul untuk mengenakan minyak wangi. Pulse point ataupun titik nadi adalah tempat yang sangat efektif untuk anda semburkan minyak wangi supaya ianya tahan lebih lama. Antara pulse point yang anda boleh semburkan minyak wangi adalah pergelangan tangan, tengkuk, dan juga di bahagian belakang lutut.

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong Wangsa Maju

#5. Gunakan Wangian Selepas Mandian

Seperti yang diperkatakan sebelum ini, wangian akan lebih tahan lama sekiranya anda kulit anda lembap, jadi anda boleh mengenakan wangian setelah anda keluar dari kamar mandi anda dan terus menyembur minyak wangi tersebut di badan anda. Ia akan menyebabkan minyak wangi tersebut resap bersama lebihan lembapan di badan anda dan anda akan berbau segar untuk jangka masa yang lebih lama.

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong di Malaysia

Perfume Bandung Inspired/Gombak – Perfume Dijamin Wangi Dengan Harga Borong

Anda nak tak perfume inspired yang dijamin tahan lama dengan harga serendah RM17 sebotol? Perfume Bandung Inspired/Gombak adalah perfume yang anda sedang cari – cari. Ia adalah perfume yang terbaik sekiranya anda sedang mencari peluang perniagaan kerana mereka menyediakan harga borong buat para peniaga yang ingin menjual perfume berkualiti yang tahan lama dan tak perlu spray berkali – kali.

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong di KL

Harga Perfume Bandung Inspired/Gombak

Harga yang ditawarkan untuk anda adalah harga borong, jadi ia adalah amat sesuai bagi peniaga – peniaga yang ingin mulakan perniagaan, malah anda juga boleh membeli 1 botol sahaja jika anda ingin mencuba bau dan kualiti perfume ini. Berikut adalah harga untuk perfume inspired;

  • 1-9 RM25 sebotol
  • 10-19 RM23 sebotol
  • 20-39 RM21 sebotol
  • 40- 79 RM20 sebotol
  • 80- 149 RM19 sebotol
  • 150-249 RM18 sebotol
  • 250 keatas RM17 sebotol

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong 2019

Kelebihan Perfume Bandung Inspired/Gombak

Anda akan mendapat pelbagai kelebihan sekiranya anda ingin menggunakan perfume ini sebagai pilihan harian atau sebagai salah satu punca pendapatan anda. Berikut adalah kelebihan perfume bandung inspired/gombak

Halal

Perfume ini adalah dijamin halal dan selamat untuk digunakan kerana alkohol yang digunakan adalah dari tumbuhan iaitu tebu. Anda boleh menggunakan perfume ini tanpa rasa ragu – ragu dan semua orang tidak kira peringkat umur juga boleh menggunakannya.

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong Terpadu

Mesra Solat

Anda boleh menggunakan perfume ini untuk solat kerana alkohol tumbuhan yang digunakan tidak akan membatalkan solat anda. Jadi, anda tidak perlu risau kerana solat anda masih sah ketika anda menggunakan perfume ini.

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong KL

500 Jenis Wangian Antarabangsa

Semua jenis wangian antarabangsa yang dijual di pasaran boleh didapati dengan perfume bandung inspired. Semua wangian ini pula dijual dengan harga yang murah. Anda tak perlu berhabis duit untuk membeli wangian yang sama dengan harga yang mahal.

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong Kuala Lumpur

99% Original

Bau dan tekstur minyak wangi ini adalah 99% sama jadi anda boleh menikmati wangian yang sama seperti minyak wangi original dan juga tahan dengan lebih lama. Ia juga diperbuat menggunakan 70% pati dan sangat berkualiti.

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong Malaysia

Testimoni Perfume Bandung Inspired/Gombak

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong Lejen

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong Hebat

Beli Perfume Murah Pada Harga Borong 2019 2020

Dapatkan Perfume Bandung Inspired/Gombak Sekarang

Jom Beli Perfume Murah Pada Harga Borong Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Beli Perfume Murah Pada Harga Borong Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Beli Perfume Murah Pada Harga Borong Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: