Review
Jul 20, 2018, 10:51pm

Beli Penapis Air Coway Murah Di Rawang Dengan Ejen Cantik


Shares129

penapis air coway rawang

Coway adalah jenama dan syarikat penapis air daripada Korea yang diiktiraf sebagai “Drinking Water Quality Inspection Agency”. Dengan tagline “We Bring Wellness”, Coway terkenal di seluruh negara terutamanya di Amerika Syarikat, China, Jepun dan lain-lain lagi. Penapis air Coway sangat mesra alam dan semulajadi kerana ia mementingkan kesihatan penduduk seluruh negara dan airnya lebih berkhasiat berbanding air minuman lain.

Kenapa Air Dari Penapis Air Coway Wajib Diminum?

#1 – Air Penapis Coway HALAL

sijil halal penapis air coway

Penapis air Coway adalah penapis air pertama yang diiktiraf halal oleh Kementerian Agama Islam (JAKIM). Kandungan bahan dan produk yang digunakan dalam penapis air Coway seperti UV Filter, Ceramic Filter, Post Carbon Filter dan lain-lain lagi adalah halal dan selamat serta tiada kesan terhadap pengguna.

#2 – Penapis Air Coway Kaya Dengan Mineral Dan Alkali Rendah

air bersih coway

Penapis air Coway wajib diminum oleh semua lapisan masyarakat untuk kesihatan yang lebih terjamin dan bagi mendapatkan khasiat serta nutrien yang diperlukan. Penapis air Coway yang membekalkan mineral dan alkali ini menyalurkan nutrien kepada tubuh badan anda untuk lebih sihat dan dapat menguatkan daya tahan badan.

#3 – Molecule Air Ditapis Sangat Halus (6 Proses Tapisan)

cara penapis air coway

Penapis air Coway ditapis sebanyak 6 tapisan iaitu sediment filter yang menghalang bahan kasar, Pre-Carbon Filter, RO Membrane Filter, Fine Post Carbon Filter, Fine Dust Filter dan juga Ceramic Filter. Kesemua tapisan ini menjadikan air penapis Coway bebas daripada 99.99% bakteria dan juga virus, malah boleh diminum oleh bayi dan sesiapa sahaja yang berpenyakit.

#4 – Penapis Air Coway Lengkap 4 Jenis Suhu

penapir air coway murah di rawang

Suhu air yang boleh diminum dari penapis air coway adalah suhu suam, sejuk, panas dan juga suhu biasa. Keempat-empat suhu ini memudahkan anda supaya tidak perlu menjerang atau menyejukkan air lagi. Ia memudahkan proses membancuh susu bayi, makan ubat, membancuh teh dan sebagainya.

Jenis Penapis Air Coway Terbaik Dan Murah

promosi coway murah terbaru

Penapis air Coway terbaik dari segi kualiti dan kesannya, harganya juga berpatutan dan murah untuk dibayar setiap bulan secara ansuran. Setiap jenis penapis air coway berbeza kadar harganya. Mari kita lihat semua jenis penapis air coway yang murah di Rawang.

1. Petit Model Penapis Air Coway

coway petit murah

Penapis air coway Petit yang memenangi award Design Penapis terbaik ini berbentuk tinggi dan elegen dimana ia boleh digunakan di pantry syarikat anda ataupun dirumah anda. Hanya tekankan butang sahaja mengikut sukatan air sama ada 120ml, 200ml or 300ml yang anda mahukan, air akan turun tanpa ditekan dengan banyak. Kadar kapasiti tangki bagi model Petit adalah 6.5 Liter.

2. NEO Model Penapis Air Coway

promosi coway neo murah

NEO adalah penapis air coway pertama yang menggunakan Nanotrap dalam proses penapisan air. Nanotrap mengandungi nanofiber yang memastikan kadar kapasiti penapisan tinggi justeru menjadikan air lebih bersih, jelas dan halus. Kapasiti tangki sebanyak 5.8I bagi penapis air ini juga ditapis dengan cepat berbanding penapis air coway yang lain.

3. CORE Model Penapis Air Coway

promosi coway core murah

Penapis air coway model Core ini adalah penapis air floor stand yang mempunyai kapasiti tangki terbesar dan sesuai untuk mereka yang mempunyai pengguna air yang ramai. Ia bersifat anti bakteria dan telah ditapis secara sempurna dengan Reverse Osmosis Membrane.

4. Villaem Model Penapis Air Coway

promosi coway villaem murah rawang

Villaem adalah penapis air coway yang dikatakan ‘best selling’ dan sangat terkenal di Malaysia. Dengan kapasiti tangki 11.3I dan boleh diletakkan berdiri di atas meja, ia sesuai digunakan dirumah anda untuk kegunaan memasak, membawa minuman ke sekolah anak dan sebagainya. Ia lengkap dengan 4 suhu air yang terkawal dan boleh anda pilih secara selamat dan senang.

Kelebihan Menggunakan Penapis Air Coway

kelebihan penapis air coway murah

Ejen memainkan peranan penting dalam memastikan pemasangan dan pembelian penapis air Coway anda berjalan lancar bagi mendapatkan kesan dan manfaat dari penapis air yang sihat dan selamat ini. Anda boleh mendapatkan penapis air Coway daripada ajen cantik di Rawang dan pastinya ejen cantik ini akan membantu memastikan penapis air anda boleh digunakan setiap masa.

Percuma Servis

servis air coway murah

Servis atau menambahbaik serta mencuci dalaman penapis air anda akan dilakukan oleh Coway lady iaitu wakil servis bergerak Coway  secara percuma selama 2 bulan sekali.

Anda juga boleh belajar untuk cara mencucinya daripadaCoway Lady di kawasan anda.

Tukaran Alat Gantian Penapis

Penapis air Coway anda juga akan diberikan 100% alat gantian untuk pertukaran pada tiba masanya. Anda akan dibantu oleh Coway lady anda dalam pemasangan penapis air Coway supaya proses pemasangan lebih mudah dan cepat.

Percuma Pertukaran Filter

pertukaran filter coway

Anda juga akan menerima filter yang baru untuk ditukar secara percuma selama 6 bulan. Sudah pastilah ejen cantik di Rawang akan memaklumkan kepada anda untuk pertukaran filter tersebut.

Percuma Penghantaran Seluruh Malaysia

penghantaran penapis air coway murah

Bagi anda yang menetap di Rawang dan juga selain daripada Rawang, iaitu di seluruh Malaysia, anda akan menerima penghantaran secara percuma. Jimat kan?

Sebab Anda Harus Mendapatkan Penapis Air Coway

1) Jenama Yang Diyakini

penapis air coway dipercayai

Penapis air Coway telah digunakan oleh lebih 6 juta pengguna diseluruh negara dan lebih 60 buah negara telah menggunakan penapis air Coway. Ia telah diiktiraf sebagai penapis air yang dipercayai ramai.

2) Penapis Air Coway Diuji 1 Juta Kali

penapis air coway diuji

Sebelum dikeluarkan ke dalam pasaran, penapis air Coway telah diuji lebih dari 1 juta kali oleh 370 penyelidik. Ia adalah jenama yang sangat diyakini dan berkualiti.

3) Penapis Air Coway Mudah Dan Jimat

penapis air coway mudahkan isteri di rumah

Penapis air Coway mudah dan jimat untuk didapatkan kerana lebih daripada 1K wakil Coway akan membantu anda. Anda tidak perlu mencari pekerja Coway atau sesiapa untuk servis penapis anda, tetapi ejen cantik dan juga technician di Rawang atau berdekatan anda akan terus ke rumah.

Jom Dapatkan Penapis Air Coway Murah Di Rawang Dengan Ejen Cantik Sekarang!

Anda boleh membuat bayaran ansuran bulanan dengan hanya membayar jumlah penapis air yang ditetapkan pada setiap bulan. Servis dan perkhidmatan pemasangan juga adalah percuma oleh ejen cantik anda di Rawang. Apa tunggu lagi? Jom dapatkan penapis air Coway di Rawang dengan ejen cantik!

ejen cantik penapis air coway murah di rawang

CIK SERI ARABIAH | EJEN COWAY RAWANG 
Hotline: Tekan untuk telefon (011-70396738) | Tekan untuk WhatsApp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: