Review
Jun 3, 2018, 5:22am

Beli Madu Kelulut Asli Murah, Sedap Dan Berkhasiat Secara Online


Pada masa sekarang, orang semakin menjaga pemakanan mereka. Pemakanan sihat adalah sesuatu yang baik dan selalu digalakkan oleh kerajaan kepada orang ramai. Hal ini kerana, obesiti menjadi satu masalah yang perlu dihadapi oleh orang Malaysia. Malaysia mempunyai kedudukan yang agak tinggi dalam peratusan penduduk obesiti di dunia. Pemakanan sihat mampu membantu menangani sedikit sebanyak masalah ini.

madu kelulut asli murah

Bila kita sebut pemakanan sihat, tidak semestinya kita perlu meninggalkan semua benda yang manis dan lazat. Masih ada beberapa jenis makanan yang ada di pasaran yang sudah dikawal dan dikeluarkan sebagai produk kesihatan yang lazat. Antaranya adalah seperti madu. Anda boleh menggunakan madu sebagai pengganti kepada gula dan penampah perisa makanan seperti roti. Pernahkah anda membacuh air susu bersama madu? Rasanya sangat sedap berbanding dibancuh dengan gula biasa. Tetapi, semakin susah untuk kita mendapatkan madu yang asli di pasaran kini yang sering mempunyai produk palsu hasil campuran kimia yang langsung tidak dapat dibezakan dengan yang original.

promosi madu kelulut asli murah

Madu Kelulut Terbaik Di Pasaran Malaysia

Untuk mendapatkan madu yang terbaik dan dijamin kualitinya, D’Royal Syifa Kelulut adalah pilihan terbaik anda. Dengan rasa yang lazat dan terbaik di pasaran, D’Royal Syifa Kelulut mempunyai rangkaian pengguna yang agak besar di Malaysia. D’Royal Syifa Kelulut mempunyai ramai pengguna setia yang terus menggunakan produk madu kelulut ini selama beberapa tahun. Tidak putus orang yang ingin mencuba D’Royal Syifa Kelulut setelah direkomenkan oleh sahabat dan saudara terdekat. Jadi, bila anda pula?

madu kelulut d'royal honey

Madu lebah dan madu kelulut sebenarnya tidak mempunyai perbezaan yang ketara. Keduanya hampir sama sahaja. Orang yang tidak kerap memakan madu tidak akan dapat membezakan antara keduanya langsung. Apa yang sedikit berbeza ialah madu kelulut lebih mudah untuk dikomersialkan berbanding madu lebah yang mempunyai pengeluaran yang kurang dari madu kelulut. Antara kesemua madu kelulut di pasaran, D’Royal Syifa Kelulut adalah yang terbaik antara yang terbaik. Tiada lagi yang mampu menandinginya dari segi kualiti, kesedapan dan harga yang murah.

pameran madu kelulut asli murah

D’Royal Syifa Kelulut Menerima Agen

Kepada anda yang sudah atau akan mencuba D’Royal Syifa Kelulut, anda pasti akan cuba merekomenkan madu ini kepada sahabat atau saudara terdekat anda. Jadi, apa kata anda bertindak bijak dan menyertai D’Royal Syifa Kelulut sebagai agen mereka. Di samping dapat melihat sahabat dan saudara anda menikmati makanan berkhasiat ini, anda juga boleh menerima beberapa manfaat dari D’Royal Syifa Kelulut. Antara manfaat yang akan diterima anda adalah seperti:

  • Mendapat produk berkualiti 100% asli dari lading.
  • Komisyen setiap agen baru adalah RM12
  • Berpeluang mendapatkan wang tunai sehingga RM400 000
  • Berpeluang melancong dan menunaikan umrah
  • Untung runcit sehingga 30%
  • Mendapat reward dari company sekiranya mempunyai sales yang baik

jana pendapatan dengan madu

Sekiranya anda rajin mencari pelanggan di tempat kerja atau sebagainya, anda berpeluang untuk mendapatkan pelbagai manfaat yang saya rasa cukup menarik. Walaupun anda tidak bercadang untuk mencari pendapatan lebih dengan menjadi agen, anda boleh menggunakan status anda sebagai agen untuk mendapatkan harga yang lebih murah dari pasaran. Tidak rugi sekiranya anda boleh berjimat bukan?

Bagaimana Untuk Mendaftar Sebagai Agen

Mudah sahaja. Anda boleh menggunakan maklumat yang saya akan berikan kemudian untuk menghubungi pihak D’Royal Syifa Kelulut. Anda boleh berdaftar sebagai agen di situ. Anda perlu tahu bahawa anda perlu membayar sebanyak RM50 seumur hidup pada awal pendaftaran. Setelah itu, anda akan diberikan 2 benda:

1. Referral link

buat duit raya

Link ini akan digunakan apabila ada orang ingin membeli madu D’Royal Syifa Kelulut secara online. Apabila mereka menggunakan link yang anda beri, anda akan menerima komisyen secara automatik dan rekod jualan anda akan diupdate.

2. Sebotol Madu Kelulut 115G Pada Harga Ejen

madu kelulut asli terbaik

Seperti yang saya katakan, tidak semestinya anda perlu giat mencari pelanggan untuk D’Royal Syifa Kelulut setelah mencari agen. Anda boleh menggunakan kuasa sebagai agen untuk mendapatkan harga yang lebih rendah di pasaran. Bayangkan setelah anda menggunakan D’Royal Syifa Kelulut selama beberapa tahun, berapa banyak wang yang telah anda berjaya jimatkan sebagai agen. Sebagai agen, harga bagi madu kelulut adalah berlainan dan seperti berikut:

  • RM35 – botol 115g
  • RM50 – botol 250g

Untuk pembelian berterusan pula, repeat order 20 kuantiti produk akan diberi komisyen tambahan dari HQ sebanyak RM 3.00. Agen juga berpeluang mendapatkan group komisyen sebanyak RM2 (Unilevel).

Ayuh Beli Madu Kelulut Asli Murah Dari D’Royal Syifa Kelulut

Dengan makanan yang baik, kesihatan anda juga akan menjadi baik. Madu adalah salah satu makanan yang disebut dalam Islam kerana khasiatnya yang tinggi untuk orang ramai. D’royal Syifa Kelulut bersedia menyediakan hanya yang terbaik untuk setiap pelanggannya tidak kira pelanggan biasa atau agen mereka.

madu online

Namun demikian, anda masih boleh mengambil manfaat yang diberi sekiranya anda berdaftar sebagai agen. Terutama jika anda dan seluruh keluarga anda memakan D’Royal Syifa Kelulut di mana anda akan membeli banyak botol madu setiap bulan. Kelebihan menjadi agen akan menjadi semakin ketara semakin banyak botol madu D’Royal Syifa Kelulut yang anda beli. Jadi, apa lagi yang anda tunggu? Mari beli madu D’Royal Syifa Kelulut dan berdaftar sebagai agen mereka sekarang juga dan ikutlah langkah ramai orang sebelum ini yang telah berjaya menjadi agen dan menjadikan ini sebagai sumber pendapatan mereka. Anda boleh menghubungi pihak D’Royal Syifa Kelulut menggunakan maklumat di bawah.

D’ROYAL SYIFA KELULUT | PEMBEKAL MADU KELULUT ASLI ONLINE
Hotline : Tekan untuk telefon (010-4581573)
WhatsApp 1: Tekan untuk WhatsApp (011-19282114)
WhatsApp 2: Tekan untuk WhatsApp (019-3117686)
No. Pejabat: 03-33960478
Instagram: @dkeluluthoney
Website: www.dsk2u.com.my

Alamat:
No 01-28 Blok Kasih, Astana Alam 3, 42300, Bandar Puncak Alam, Selangor

 

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: