Review
Jun 26, 2018, 2:21pm

Beli Keropok Lekor Murah Dan Sedap Di Pahang


keropok lekor sedap

Adakah anda peminat keropok lekor? Sudah semestinya bukan! Anda sendiri tahu yang keropok lekor adalah makanan sampingan atau makanan ringan – ringan pada waktu petang. Namun keropok lekor menjadi makanan pilihan yang dimakan pada bila – bila masa sahaja. Keropok lekor mempunyai beberapa jenis diantaranya yang boleh terus dimakan ataupun digoreng terlebih dahulu mengikut saiz. Selalunya keropok lekor terdapat di Negeri Terengganu, namun kini tidak lagi. Kerana apa, kerana di Keropok Lekor Power Ori Pahang menyediakan keropok lekor yang murah dan sedap. Jadi anda tidak perlu pergi ke tempat yang jauh hanya semata nak makan keropok lekor.

Jenis Produk Yang Dihasilkan Oleh Keropok Lekor Power Ori Pahang

keropok lekor murah power ori

Selalunya kita hanyalah dengan yang keropok lekor ini cuma ada keropok lekor mentah dan keropok kering yang dihiris nipis dan dikeringkan. Namun Keropok Lekor Power Ori Pahang telah menaiktarafkan daya penciptaan keropok lekor daripada pihak mereka lebih daripada dua jenis sahaja. Pihak Keropok Lekor Power Ori Pahang telah menyediakan pelbagai jenis keropok lekor diantaranya keropok lekor yang berperisa seperti black paper, original dan bawang, keropok lekor cheese, keropok kering dan juga sata goreng. Demi menjana kepada inovasi Keropok Lekor Power Ori Pahang mengeluarkan pelbagai jenis keropok untuk menarik minat pelanggan. Jadi, jika anda terasa teringin untuk merasa kenikmatan dan kesedapan akan produk Keropok Lekor Power Ori Pahang, jadi tunggu apa lagi! Cari dan hubungi lah segera!

Harga Yang Ditawarkan Kepada Pelanggan Dari Keropok Lekor Power Ori Pahang Mengikut Bungkusan

keropok lekor sedap murah

Tiap kali kalau jalan mesti nak bawa balik ole – ole kan? Selalunya orang panggil buah tangan atau cenderamata. Tapi kita sendiri nak kelainan bukan? Apa kata kita beli keropok lekor sebagai ole – ole, tak salah tu. Malah menjadikan sebagai aneka juadah untuk mereka yang lain. Lagi satu, kalau nak beli sesuatu mesti kena tengok harga dia kan? Tetapi di Keropok Lekor Power Ori Pahang harga yang mereka berikan kepada pelanggan sangat berpatutan malahan ada pelagai jenis keropok lekor.

keropok lekor ori sedap

Ini adalah harga keropok lekor yang ditawarkan kepada pelanggan:

  1. Keropok lekor berperisa RM 7.50/ sepaket
  2. Keropok lekor cheese RM8/sepaket
  3. Keropok keping 500gram RM 14
  4. Satar goreng RM 7/sepaket

Agent, Pemborong Dan Dropship Mendapat Harga Yang Lebih Murah Daripada Keropok Lekor Power Ori Pahang

pemborong keropok lekor pahang

Mendapatkan peluang untuk menjadi agent ataupun dropship adalah suatu perkara yang menjana ekonomi malahan menambahkan pendapatan kepada anda. Semakin banyak anda menerima tempahan, semakin banyak anda memperolehi pendapatan tambahan. Menjadi agent samaada di laman sesawang mahupun menjadi pengedar keropok lekor adalah sesuatu pekerjaan yang amat mudah, dimana anda cuma perlu sentiasa menarik lebih ramai pelanggan untuk meminati produk yang anda jual. Harga bagi setiap agent dan pelanggan adalah berbeza.

keropok lekor power ori pahang

Disini adalah harga yang ditawarkan kepada mereka yang menginginkan untuk menjadi agent, dropship mahupun pemborong.

  1. Keropok lekor berperisa RM 6/sepaket
  2. Keropok lekor cheese RM 7
  3. Keropok keping  500gram 13.50 ( min 5kg)
  4. Satar goreng RM 6/sepaket

Cara Pemprosesan  Pembuatan Keropok Lekor Oleh Pihak Keropok Lekor Power Ori Pahang

kilang keropok lekor murah

Proses untuk membuat keropok lekor bukan mudah sebenarnya. Pada ketika dahulu, tiada mesin ataupun cara yang lebih mudah untuk membuat keropok lekor menjadi doh yang cantik. Malah tenaga tangan digunakan untuk menguli doh yang banyak untuk membuat keropok lekor. Namun dengan peredaran zaman, segalanya telah berubah. Dengan terhasilnya mesin penggolek doh keropok lekor. Mesin ini dapat menanggung kapasiti keropok lekor sebanyak 10 hingga 20 batang dalam beberapa minit. Di perusahaaan ini menggunakan cara seperti ini. Anda tidak perlu risau akan kebersihannya, kerana mereka amat menjaga segala keperluan dan kebersihan perusahaan.

Pembungkusan Keropok Lekor Power Ori Pahang Terbaik Dan Tahan Lama

pembungkusan keropok lekor kedap udara

Pembungkusan sesuatu produk amatlah dititikberatkan oleh perusahaan ini. Ini kerana, mereka ingin mengekalkan kualiti produk makanan daripada masalah yang tidak diingini seperti rosak sebelum tarikh tamat tempohnya. Keropok Lekor Power Ori Pahang menggunakan teknik vacum yang seal supaya ia tahan lama dan mengelakkan pembiakan bacteria daripada rosak. Teknik vacum ini menggekalkan rasa dan juga kualitinya.

Cara Pengeluaran Keropok Lekor Power Ori Pahang

tempah keropok lekor online

Perusahaan Keropok Lekor Power Ori Pahang mengeluarkan sebanyak 2000 ribu batang keropok lekor untuk diedarkan kepada pemborong, agent dah ahli dropship yang lain dalam setiap minggu. Jumlah ini dapat menampung permintaan pelanggan yang semakin meningkat oleh kerana para pemborong dah juga agent melakukan kerja mereka dengan menarik hati pelanggan dengan lebih ramai dengan tawaran harga yang diberikan. Tidak mustahil lah pelanggan semakin ramai, kerana Keropok Lekor Power Ori Pahang mengeluarkan produk yang berbeza berbanding perusahaan lain. Pelbagai keropok lekor, pelbagai rasa! Tidakkah anda terasa hendak makan keropok lekor sekarang?

Jangka Hayat Yang Lama Atau Masa Tamat Tempoh Produk Keropok Lekor Power Ori Pahang

bungkus keropok lekor murah

Setiap produk tidak kiralah kosmetik, bahan makanan, malahan makanan sejuk beku juga mempunyai jangka hayat mereka. Kenapa perlu ada jangka hayat? Ini kerana untuk memastikan pelanggan yang membeli keropok lekor dari perusahaan mereka tidak mengalami sebarang masalah. Mereka amat menitikberatkan produk makanan yang hendak keluarkan. Selalunya produk keropok lekor yang dikeluarkan diberi jangka masa selama sebulan dengan cara disimpan didalam peti sejuk beku ataupun freezer. Jika hendak makan, barulah dikeluarkan dan digoreng.

Keropok Lekor Power Ori Pahang Menyediakan Pelbagai Jenis Penghantaran

penghantara keropok lekor

Disebabkan permintaan untuk menjadi pemborong, agent dan juga dropship, Keropok Lekor Power Ori Pahang telah menyediakan servis penghantaran seperti perkhidmatan poslaju, bas dan juga COD (charge on delivery). Bagi agent – agent yang jaoh, perkhidmatan poslaju dan bas digunakan bagi memudahkan mereka mendapat barang tepat pada waktunya. Mereka juga menggunakan kotak dan juga bungkusan poslaju yang sesuai dimana ia dibungkus rapi dan tidak akan rosak. Bagi COD pula, pemborong haruslah menyediakan wang yang secukupnya dan upah juga disediakan. Penghantaran sekitar Kuantan adalah percuma kerana mereka mempunyai pengedar atau supplier seperti restoran dan cafe yang menjadi agent penghantaran barang.

Lihat Testimoni Daripada Perusahaan Keropok Lekor Power Ori Pahang Murah Dan Sedap

Maklum balas (feedback) daripada pelanggan Keropok Lekor Power Ori Pahang, tidak kiralah pemborong, agent dan juga dropship amatlah penting bagi mereka. Ini kerana, Keropok Lekor Power Ori Pahang ingin mengekalkan kualiti produk agar sentiasa menjadi bualan ramai dan juga yang meminati keropok lekor hasil pembuatan. Maklum balas daripada pelanggan adalah seperti batu lonjatan untuk mereka terus mengeluarkan produk – produk yang baru.

testimoni keropok lekor pahang testimoni keropok lekor pahang testimoni keropok lekor pahang

Beli Keropok Lekor Murah Dan Sedap Sekarang!

Sebarang pertanyaan mahupun soalan, anda boleh menghubungi nombor yang tertera, hubungi Keropok Lekor Power Ori Pahang melalui email, facebook Keropok Lekor Power Ori Pahang, instagram dan lokasi kilang yang tertera.

keropok lekor lazada

KEROPOK LEKOR POWER ORI PAHANG | KEROPOK LEKOR SEDAP DI PAHANG
Hotline: Tekan untuk telefon (017-9734191) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Keropok Lekor Power Ori Pahang
Instagram: @keropok _lekor_pahang

Lokasi: Indera Mahkota, Kuantan Pahang.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: