Review
Aug 30, 2017, 9:19am

Beli Kereta Perodua di Kuala Lumpur


  • 1
  •  
  •  
  •  
    1
    Share

Anda nak beli kereta tapi loan tak lepas? Anda sudah banyak kali cuba submit loan, tapi masih belum boleh beli kereta? Anda blacklisted tapi perlukan kereta untuk bergerak? Jom beli kereta Perodua di Kuala Lumpur dengan proses mudah, confirm lulus dan prosesnya sangat cepat.

blacklist

Punca Permohonan Pinjaman Kereta Tidak Lulus

Terdapat beberapa punca kenapa permohonan pinjaman kereta tidak lulus. Antaranya adalah seperti berikut:

1. Masalah Rekod CCRIS Tidak Cantik

Semestinya, rekod CCRIS anda kena cantik baru bank senang nak bagi kelulusan pinjaman. Kalau CCRIS sangkut, memang markah untuk permohonan ditolak tuh memang banyak lah. Pastikan anda jaga status CCRIS kalau nak permohonan pinjaman senang untuk lulus. Nak nak yang pernah buat pinjaman dengan bank sebelum nih, lebih baik anda semak nama dekat bank negara terlebih dahulu sebelum hantar dokumen untuk permohonan pinjaman.

kredit-score-rendah-untuk-loan 2. Debts Service Ration (Dsr) Melebihi Standard Komitmen

Debts Service Ratio (DSR) melebihi standard komitmen pun antara sebab kenapa permohonan pinjaman anda ditolak. Bila komitmen anda dah terlalu tinggi, maka bank dah tak mampu nak bagi pinjaman lagi. Takut juga kalau anda tak mampu nak bayar pinjaman seterusnya. Makanya, kena tahu limit kelayakan komitmen anda dengan pendapatan anda.

DSR-tinggi

3. Tiada Simpanan Di Dalam Bank

Simpanan dalam bank sangat perlu sebagai persediaan untuk membuat pinjaman. Bila pihak bank tanya ada tak simpanan di mana-mana akaun bank, anda terpinga-pinga nak bagitahu sebab tak ada simpanan. Takkan nak cakap korang simpan bawah bantal pulak. Ataupun dalam tabung ayam? Bank tak terima semua tuh. Kena ada bukti hitam putih di mata bank. Atleast bank statement untuk simpanan kena cantik.

tiada-saving-dalam-bank

4. Baki Akaun Gaji Setiap Bulan Mestilah Cantik

Bila anda bagi statement bank, banker pun dah separuh hati nak teruskan. Sudahlah simpanan pun tak ada. Akaun gaji pulak nyawa-nyawa ikan je. Mana taknya, lagi 15 hari lagi nak tunggu gaji, baki akaun hanya tinggal sen sen je. Haihh lahhh.

simpanan-dalam-bank

5. Baki Simpanan Lepas Tolak Komitmen

Ni maksudnya bahagian untuk kos sara hidup. Lepas anda dah bayar pinjaman tiap bulan, mesti nak beli pampers anak, susu anak, make up bini, makan-makan dan banyak lagi. Untuk bahagian yang ini kena ada baki yang cukup seperti yang bank tetapkan. Jadi kena ingat, kalau anda guna maksimum portion DSR, pastikan baki nya cukup untuk ‘standard cost of living’ yang bank tetapkan. Untuk standard cost of living, ianya bergantung tempat tinggal kat kawasan urban (bandar) atau sub urban  (separa bandar) atau rural area (luar bandar), bergantung pada status perkahwinan jugak. Kebiasaannya standard bank akan ambil RM1500. Ada juga bank yang ambil RM1300.

proses-pinjaman-loan-kereta 6. Dokumen Tidak Lengkap

Untuk membuat pinjaman bank, anda perlu disclosed semua income kat bank. Macam mana banker nak buat recommendation kalau segala dokumen tidak lengkap? Jangan risau, banker tu bukan nak ngorat korang pun. Adeh. Apa yang membantu menaikkan pendapatan, korang bagi je.

dokumen-tak-lengkap

Tak Perlu Gusar Lagi Untk Beli Kereta Perodua di Kuala Lumpur

Bagi mereka yang sememangnya sangat memerlukan kereta, lebih lebih lagi yang tinggal di Kuala Lumpur, anda boleh cuba buat permohonan pinjaman melalui Cik Fauziana. Ramai juga pemohon yang sudah berjaya membuat permohonan pinjaman kereta untuk jenama Perodua.

beli-kereta-perodua

Antara Mereka Yang Telah Berjaya Beli Kereta Perodua Di Kuala Lumpur

Berikut adalah antara pelanggan yang telah berjaya mendapatkan kereta idaman mereka.

pembeli-perodua-dengan-agen-terbaik-3 pembeli-perodua-dengan-agen-terbaik-2 pembeli-perodua-dengan-agen-terbaik

4 Proses Loan Yang Mudah Dan Cepat Lulus Untuk Beli Kereta Perodua

Sangat mudah untuk permohonan pinjaman kereta di MyVehicle Provider Business.

  1. Kelayakan umur 22  tahun ke atas.
  2. Basic Salary RM1700 ke atas.
  3. Nama anda tiada masalah Blacklist/CTOS/CCRIS.
  4. Dokumen lengkap (Salinan IC, lesen, RPF terkini, 3 bulan Payslip & Bank Statement)

Berikut Adalah Harga UNtuk Beli Kereta Perodua

AXIA

harga-perodua-axia-2017

Untuk harga Axia 1.0 E (MT), On The Road adalah RM24,900. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM332 dan untuk 9 tahun adalah RM272. Manakala untuk full loan hanya RM303 sebulan.

Untuk harga Axia 1.0 G (AT), On The Road adalah RM36,900. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM492 dan untuk 9 tahun adalah RM404. Manakala untuk full loan hanya RM449 sebulan.

Untuk harga Axia 1.0 SE (AT), On The Road adalah RM39,900. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM532 dan untuk 9 tahun adalah RM437. Manakala untuk full loan hanya RM485 sebulan.

Untuk harga Axia 1.0 SE (AT), On The Road adalah RM39,900. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM572 dan untuk 9 tahun adalah RM469. Manakala untuk full loan hanya RM522 sebulan.

MYVI 1.3

harga myvi 1.3

Untuk harga Myvi 1.3 G (MT), On The Road adalah RM41,262. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM550 dan untuk 9 tahun adalah RM446. Manakala untuk full loan hanya RM496 sebulan.

Untuk harga Myvi 1.3 G (AT), On The Road adalah RM44,262. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM590 dan untuk 9 tahun adalah RM478. Manakala untuk full loan hanya RM532 sebulan.

MYVI 1.5

harga myvi 1.5

Untuk harga Myvi 1.5 SE (AT), On The Road adalah RM53,368. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM711 dan untuk 9 tahun adalah RM577. Manakala untuk full loan hanya RM641 sebulan.

Untuk harga Myvi 1.5 ADV (AT), On The Road adalah RM56,578. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM754 dan untuk 9 tahun adalah RM612. Manakala untuk full loan hanya RM679 sebulan.

BEZZA 1.3 & 1.0

bezza 1.0 dan 1.3

Untuk harga Bezza 1.0 G (MT), On The Road adalah RM37,300. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM496 dan untuk 9 tahun adalah RM403. Manakala untuk full loan hanya RM448 sebulan.

Untuk harga Bezza 1.0 G (AT), On The Road adalah RM39,300. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM523 dan untuk 9 tahun adalah RM425. Manakala untuk full loan hanya RM472 sebulan.

Untuk harga Bezza 1.3 PRE X (AT), On The Road adalah RM44,800. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM597 dan untuk 9 tahun adalah RM484. Manakala untuk full loan hanya RM538 sebulan.

Untuk harga Bezza 1.3 PRE X (AT), On The Road adalah RM50,800. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM677 dan untuk 9 tahun adalah RM549. Manakala untuk full loan hanya RM610 sebulan.

ALZA 1.5

harga al;za terkini

Untuk harga Bezza 1.5 S (MT), On The Road adalah RM52,832. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM704 dan untuk 9 tahun adalah RM571. Manakala untuk full loan hanya RM634 sebulan.

Untuk harga Bezza 1.5 S (AT), On The Road adalah RM55,832. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM744 dan untuk 9 tahun adalah RM603. Manakala untuk full loan hanya RM671 sebulan.

Untuk harga Bezza 1.5 SE (AT), On The Road adalah RM59,832. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM797 dan untuk 9 tahun adalah RM647. Manakala untuk full loan hanya RM719 sebulan.

Untuk harga Bezza 1.5 ADV (AT), On The Road adalah RM65,432. Bulanan untuk 7 tahun hanya RM871 dan untuk 9 tahun adalah RM707. Manakala untuk full loan hanya RM786 sebulan.

Jom Beli Kereta Perodua Di Kuala Lumpur Sekarang!

Tempah kereta anda sekarang di MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS untuk permohonan pinjaman yang senang lulus. Anda akan dilayan oleh Pegawai Pemasaran yang bertauliah dan berpengalaman. Mereka akan berikan khidmat nasihat kepada anda dan menerangkan secara terperinci tentang pinjaman yang bakal di mohon.

fauziana-broker-perodua-terbaik

FAUZIANA | EJEN PERUNDING PERODUA

Telefon / WhatsApp : 011 – 11713280 | Link WhatsApp

Email: fauziana4643@gmail.com

 

Alamat : 

MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS (002580072-M)

No 28-1, Jalan Bs 1/2, Taman Bukit Serdang Pusat Perdagangan Olive Hill, Seksyen 1,  43300 Seri Kembangan Selangor