Review
Jul 13, 2019, 4:48am

Beli Kereta Baru Walaupun Ada Rekod CTOS


Adakah anda mempunyai masalah dalam mendapatkan pinjaman dari bank? Adakah anda diisytiharkan sebagai muflis? Adakah anda disenarai hitamkan dan mempuyai rekod CTOS, CCRIS, atau AKPK? Tentu susah untuk anda mendapatkan mana-mana pinjaman, lebih-lebih lagi pinjaman dari pihak bank.

Beli Kereta Tapi Ada Ctos Padu

Perkara ini akan menjadi lebih sukar sekiranya anda ingin memiliki sebuah kereta. Memiliki kereta pada masa kini boleh dianggap sebagai suatu kemudahan kerana anda perlukan kereta untuk urusan seharian. Anda pasti perlukan pengangkutan untuk pergi dan balik dari tempat kerja anda di mana pengangkutan awam tidak sesuai atau berjauhan. Anda juga memerlukan kereta untuk urusan membawa serta mengangkut barang-barang, atau anda mungkin perlukan kereta supaya anda bersama keluarga anda dapat keluar bersama-sama. Walau bagaimanapun, memiliki kereta pada masa ini semakin lama menjadi satu perkara yang sukar, lebih-lebih lagi sekiranya anda mempunyai masalah disenarai hitam.

Oleh itu, adakah cara untuk anda beli kereta baru walaupun ada rekod CTOS, CCRIS, AKPK atau walaupun anda diistihar muflis? Tentu mesti ada caranya untuk anda memiliki kereta dengan cara yang lain selain daripada membuat pinjaman dari bank.

Beli Kereta Baru Walaupun Ada Rekod CTOS Dengan Myvehicle Provider Business

Beita baik untuk anda! Anda kini boleh beli kereta walaupun anda ada rekod CTOS atau anda disenarai hitamkan oleh pihak bank. Syarikat Myvehicle Provider Business merupakan satu syarikat yang telah beroperasi selama 3 tahun dan telah membantu ramai pemilik kereta dalam mendapatkan kereta baru mereka. Myvehicle Provider Business menyediakan perkhidmatan beli kereta baru walaupun ada rekod CTOS, CCRIS, AKPK atau sekiranya anda mempunyai masalah mendapatkan pinjaman dari bank. Sekiranya anda berusia antara 25 hingga 65 tahun dan anda boleh membuktikan bahawa anda mampu untuk membuat pembayaran ansuran, anda layak untuk mendapatkan pinjaman kedai atau loan kedai dari Myvehicle Provider Business untuk tujuan pembelian kereta anda.

Beli Kereta Tapi Ada Ctos Laju

Syarat-syarat untuk mendapatkan pinjaman kedai dari Myvehicle Provider Business cukup mudah. Sebagaimana pinjaman-pinjaman bank yang lain terutama sekali apabila hendak membeli atau memiliki sebuah kereta, anda perlu mendapatkan serta menyediakan wang pendahuluan untuk mendapatkan kereta tersebut yang mana nilai wang pendahuluan ini akan bergantung kepada jenis atau jenama kereta yang anda ingin perolehi. Seterusnya anda perlu menyediakan dokumen-dokumen seperti salinan kad pengenalan, salinan lesen memandu, bil air dan bil api untuk pengesahan alamat, dan seorang penjamin dari ahli keluarga anda. Sekiranya anda dapat memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan, anda boleh beli kereta baru walaupun ada rekod CTOS. Malah, sekiranya kesemua syarat-syarat ini dipenuhi, proses milikan kereta boleh berlaku sepantas 30 minit!

Jenis-Jenis Kereta Yang Anda Boleh Miliki Beli Kereta Tapi Ada CTOS

Terdapat pelbagai kereta yang anda boleh memiliki di Myvehicle Provider Business yang mana anda boleh mendapatkan atau beli kereta baru walaupun ada rekod CTOS. Selain dari kereta baru, anda juga boleh mendapatkan kereta yang terpakai dengan harga yang berpatutan. Jenis-jenis kereta yang boleh didapati dari syarikat ini terdiri dari kereta-kereta tempatan iaitu Proton dan Perodua yang berspesifikasi rendah atau sederhana, kerana syarikat ini mementikgnkan keperluan daripada kemewahan dan juga membantu para pembeli dalam memilih kereta yang bersesuaian dengan bajet mereka.

Beli Kereta Tapi Ada Ctos Hebat

Sungguhpun begitu, bergantung kepada stok yang ada pada satu-satu masa, anda mungkin berpeluang untuk memiliki kereta berjenama dari luar negara seperti Honda City, Honda Jazz dan sebagainya. Di sini disenaraikan beberapa jenis kereta yang baru mahupun terpakai untuk anda membuat pilihan. Nyata dan pasti anda dapat beli kereta baru walaupun ada rekod CTOS.

Senarai-senarai kereta serta cara pembayaran ansurannya adalah seperti berikut:

PROTON PERSONA S 1.6 AT – 1unit, Tahun 2017

 • Deposit RM7,500
 • Bulanan sewaan 5 tahun pertama RM970
 • Bulanan sewaan 3 tahun berikut RM870
 • Tempoh sewa selama 8 tahun

PROTON PREVE EXEC 1.6 AT – 2 unit, Tahun 2017

 • Deposit Rm8,500 (PROMOSI JULY 2019)
 • Bulanan 5 tahun pertama RM1170
 • Bulanan 3 tahun berikut RM1070
 • Sewaan selama 8 tahun

PROTON EXORA EXEC 1.6 CFE – 2 unit, Tahun 2017

 • Deposit RM9,000
 • Bulanan sewaan 5 tahun pertama RM1290
 • Bulanan sewaan 3 tahun berikut RM1090
 • Tempoh sewaan selama 8 tahun

HONDA JAZZ S 1.5 AT – 1unit, Tahun 2017

 • Deposit RM12,500
 • Bulanan sewaan 5 tahun pertama RM1370
 • Bulanan sewaan 3 tahun RM1270
 • Tempoh sewaan selama 8 tahun

Kelebihan Memiliki Kereta Dengan Myvehicle Provider Business Beli Kereta Baru Walaupun Ada Rekod CTOS

Bagi yang ada masalah blacklisted, muflis / bankrupt ataupun ada urusan dengan AKPK, anda tidak perlu risau lagi sekiranya anda tercari-cari penyelesaian untuk memiliki sebuah kereta. Syarikat Myvehicle Provider Business menyediakan pilihan untuk anda memiliki kereta tanpa membuat pinjaman atau loan di bank. Beli kereta baru walaupun ada rekod CTOS dan sebagainya.

Beli Kereta Tapi Ada Ctos Pantas

Syarikat Myvehicle Provider Business telahpun merealisasikan impian pemilik-pemilik kereta dengan menyediakan hampir 200 buah kereta melalui pinjaman ini, dan syarikat ini telah bertekad untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk para pembeli. Kepakaran syarikat ini adalah untuk anda memiliki kereta anda walaupun nama anda telah disenarai hitamkan.

Dapatkan Kereta Anda Sekarang Dengan Myvehicle Provider Business Beli Kereta Baru Walaupun Ada Rekod CTOS

Anda sudah diperkenalkan dengan salah satu cara alternatif untuk anda beli kereta baru walaupun ada rekod CTOS. Datanglah ke Myvehicle Provider Business dan anda akan dibantu oleh staf kami untuk memastikan proses milikan kereta anda akan menjadi kenyataan tanpa perlu mendapatkan loan daripada bank. Sekiranya anda memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan, anda boleh mendapatkan kereta anda pada hari itu juga! Jadi apa yang anda tunggu lagi? Segeralah hubungi Myvehicle Provider Business untuk mendapatkan kereta anda!

Beli Kereta Tapi Ada Ctos Terbaik

Jom dapatkan kereta baru dengan MyVehicle Provider Business SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No 28G, Jalan BS 1/2, Taman Bukit Serdang, Pusat Perdagangan Olive Hill, Seksyen 1, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom dapatkan kereta baru dengan MyVehicle Provider Business SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan kereta baru dengan MyVehicle Provider Business SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: