Review
Nov 26, 2018, 5:21pm

Beli Kereta Baru Untuk Blacklist Dan Bankrupsi #1 Di Malaysia


beli kereta baru untuk blacklist

Hampir 70% masyarakat yang mempunyai rekod kewangan yang tidak memberangsangkan dan buruk seperti blacklist dan bankrupt juga pasti memerlukan kemudahan untuk mendapatkan keperluan seperti kereta dan sebagainya.  Namun, sudah terbukti memiliki kereta bagi mereka yang blacklist dan bankrupt amatlah sukar kerana ia perlu melalui prosedur yang melibatkan bank dan lain-lain lagi.

dilema bankrup dan blacklist

“Sudahlah blacklist dan bankrap, nak beli kereta pun susah weyh!”

“Ada tak cara lain lagi untuk beli kereta tanpa melibatkan loan bank untuk orang-orang yang bankrap dan blacklist?”

beli kereta baru tanpa hutang bank

Selain daripada mereka yang blacklist dan bankrupt, foreigner atau orang asing serta mereka yang mempunyai masalah CCRIS dan CTOS juga mempunyai masalah yang sama dalam membeli kereta baru. Pinjaman bank sememangnya tidak layak lagi dibuat tetapi kalau beli kereta secara tunai bukanlah semua orang mampu.  Jangan risau, kini terdapat cara beli kereta baru untuk blacklist dan bankrupsi yang membolehkan anda membayar duit kereta secara ansuran bulanan.

Beli Kereta Baru Untuk Blacklist Dan Bankrupsi #1 Di Malaysia

cara beli kereta walaupon bankrup

Tahukah anda, terdapat perkhidmatan beli kereta baru untuk blacklist dan bankrupsi di Malaysia dengan mudah dan senang tanpa menggunakan pinjaman bank sedikit pun? Perkhidmatan beli kereta baru untuk blacklist dan bankrupsi #1 di Malaysia kini boleh dilakukan dengan cepat, pantas, mudah dan paling penting pembelian yang sah dan daripada syarikat kereta berdaftar.  Anda tidak perlu berhutang dengan bank dan menambah risiko kewangan anda lagi.

MyVehicle Provider Business | Beli Kereta Baru Untuk Blacklist Dan Bankrupsi #1 Di Malaysia

my vehicle provider

MyVehicle Provider Business adalah satu-satunya perkhidmatan jual kereta baru untuk anda yang blacklist dan bankrup #1 di Malaysia.  Syarikat MyVehicle Provider Business ini merupakan 100% syarikat bumiputera yang beroperasi di Seri Kembangan, Selangor. Berbeza dengan kedai kereta yang lain, mereka menawarkan perkhidmatan jual kereta dan anda boleh membuat bayaran ansuran bulanan tanpa menggunakan pinjaman bank.

Kaedah Pembelian Kereta MyVehicle Provider Business

kaedah pembelian kereta baru berdeposit

MyVehicle Provider Business yang menawarkan konsep kereta sewa pasti dimiliki ini memberi peluang kepada anda yang blacklist dan bankrupt untuk mendapatkan kereta mereka terlebih dahulu dan kemudiannya akan menjadi milik anda setelah pembayaran ansuran bulanan telah selesai.  Pembelian kereta baru untuk blacklist dan bankrupsi ini mempunyai kaedah mudah iaitu memerlukan dokumen yang ringkas dari anda, diproses dalam masa yang singkat dan anda boleh membeli kereta dari mereka.

Perkhidmatan Pembelian Kereta Dan Kelayakan | MyVehicle Provider Business

tips beli kereta jika blacklist

MyVehicle Provider Business menyediakan servis jualan kereta baru dan kereta terpakai untuk anda yang blacklist, bankrupt serta mempunyai rekod kewangan yang teruk dan tidak layak membuat pinjaman bank.  Terdapat pelbagai jenis kereta yang boleh anda pilih dan pastinya kereta baru dan kereta terpakai ini boleh anda miliki tanpa menggunakan pinjaman bank. Dengan konsep kereta sewa pasti dimiliki, anda hanya perlu membuat pembayaran ansuran bulanan seperti biasa sehingga habis untuk menjadikan kereta ini milik anda sepenuhnya.

Kelayakan Beli Kereta Baru Untuk Blacklist Dan Bankrupsi #1 di Malaysia

antara kereta baru yang boleh dibeli

Kaedah pembelian kereta yang mudah ini boleh diikuti oleh anda yang layak membeli dan mampu mengikuti syarat pembelian dan kelayakan yang telah ditetapkan oleh pihak MyVehicle. Mari kita lihat siapa yang layak untuk beli kereta baru bersama perkhidmatan beli kereta untuk blacklist dan bankrupsi #1 di Malaysia.

ctos criss tapi nak beli kereta

 • Mereka yang mengalami rekod kawangan CCRIS dan CTOS yang teruk
 • Anda yang blacklist, bankrupt dan telah disenarai hitam oleh semua urusan terutamanya bank tempatan dan luar negara
 • Orang asing atau Foreigner yang perlukan kereta
 • Anda yang ingin beli kereta segera tanpa pinjaman bank
 • Anda yang mampu membayar sedikit deposit kereta pada mula pengambilan kereta
 • Anda yang inginkan sistem pembayaran kereta secara ansuran bulanan walaupun bukan pinjaman bank

Jenis Kereta Baru Untuk Blacklist Dan Bankrupsi No1 di Malaysia Dari MyVehicle Provider Business

antara kereta myvi dan proton saga

Pelbagai jenis kereta baru untuk blacklist dan bankrupsi #1 di Malaysia boleh anda dapatkan.  Kebanyakan kereta yang ditawarkan adalah kereta baru, depositnya pula sangat berpatutan malah sewaan bulanan yang ditetapkan pula pasti tidak membebankan anda.  MyVehicle banyak menawarkan kereta jenis Proton dan Perodua yang mempunyai spesifikasi yang rendah dan yang juga spesifikasi kereta yang lebih tinggi.

Tempoh sewa kereta selalunya ditawarkan bayaran balik secara bulanan adalah selama 8 tahun. Jom lihat senarai kereta, jumlah deposit, jumlah sewaan bulanan dan tempoh sewaan bagi beli kereta baru untuk blacklist dan bankrupsi #1 di Malaysia.

kereta saga untuk blacklist

Proton Saga 1.3

 • Deposit RM8250
 • Sewa bulanan RM698
 • Sewaan selama 8 Tahun

kereta proton persona

Proton Persona 1.6

 • Deposit RM9970
 • Sewa bulanan RM898
 • Sewaan selama 8 Tahun

kereta proton iriz

Proton IRIZ 1.3

 • Deposit RM9450
 • Sewa bulanan RM789
 • Sewaan selama 8 Tahun

beli kereta preve blacklist

Proton Preve 1.6 Turbo

 • Sewa bulanan RM1098
 • Sewaan selama 8 Tahun

kereta axia

Perodua Axia 1.0

 • Deposit RM8500
 • Sewa bulanan RM630
 • Sewaan selama 8 Tahun
beli kereta myvi baru

Kredit: paultan.org

Perodua MYVI 1.5

 • Deposit RM11400
 • Sewa bulanan RM898
 • Sewaan selama 8 Tahun

perodua alza

Perodua Alza 1.5 BARU

 • Deposit RM11900
 • Sewa bulanan RM989
 • Sewaan selama 8 Tahun

Kelebihan Beli Kereta Baru Dari MyVehicle Provider Business

urusan pembelian kereta pantas

MyVehicle memberi kemudahan dan perancangan terbaik untuk anda dalam memiliki kereta baru idaman anda yang mereka tawarkan.  Selain memudahkan dan membolehkan anda memiliki kereta baru, MyVehicle Provider merupakan penjual kereta yang dipercayai dan menjadi pilihan ramai pelanggan yang blacklist dan bankrupt.

#1. Urusan Pantas, Cepat Dan Mudah

pembeli kereta dari myventure

Urusan menyediakan dokumen dan menguruskan proses pembelian kereta dilakukan dengan pantas, cepat dan mudah.  Segala proses bermula dari A sehingga Z dirunding dengan jelas bagi melancarkan proses pembelian kereta dan mendapatkan kepuasan anda. Hanya sediakan dokumen ringkas dan buat permohonan pembelian kereta kepada pihak mereka.

#2. Urusan 30 Minit Sahaja

urusan pembelian yang pantas

Bagi kereta ready stok yang sudah sedia ada, hanya 30 minit sahaja masa yang diperlukan untuk proses pembelian kereta dilakukan.  Anda tidak perlu menunggu lama bagi mendapatkan kereta baru anda. Bagi pilihan kereta yang tidak ada stok, anda boleh booking atau tempah terlebih dahulu.

#3. 100% Jaminan Lulus Untuk Pembelian Kereta

jaminan lulus loan kedai dengan pantas

100% mereka yang  memohon dijamin lulus untuk membeli kereta baru di MyVehicle Provider Business.  Anda juga pasti layak mendapatkan kereta baru anda dengan mudah, namun terdapat sejumlah deposit yang diperlukan dan beberapa dokumen sahaja bagi melengkapkan pembelian kereta anda. Selepas itu, tunggu sahaja kelulusan dan pengambilan kereta baru anda.

#4. Sewaan Untuk Memiliki Kereta Tanpa Hutang Bank

beli kereta tanpa berhutang bank

Kelebihan membeli kereta baru untuk blacklist dan bankrupsi #1 di Malaysia ini juga dapat menarik anda daripada terus berhutang dengan pihak bank lagi.  Walaupun anda sudah blacklist atau bankrupt, sekurang-kurangnya anda dapat membeli kereta secara sewaan untuk memiliki kereta dimana anda bayar kereta secara ansuran bulanan dan ia tetap menjadi milik anda.

#5. Dokumen Yang Diperlukan Mudah Dan Ringkas

dokumen untuk permohonan

Hal yang menyeronokkan bagi anda sepanjang proses pembelian kereta sudah pastilah prosedur yang amat mudah dan tidak menyusahkan.  Beli kereta baru untuk blacklist dan bankrupt #1 di Malaysia ini hanya memerlukan anda menyediakan beberapa dokumen mudah dan ringkas sahaja.  Jom lihat senarai dokumen yang diperlukan untuk beli kereta dari MyVehicle Provider Business.

 • Salinan MyKad atau kad pengenalan untuk warga tempatan
 • Salinan passport untuk pendatang asing
 • Salinan lesen memandu (kereta, motor atau kenderaan lain)
 • Bil Utilities (Bil-bil rumah, api, air dan lain-lain yang berkaitan untuk pengesahan alamat tempat tinggal)
 • 1 Orang penjamin yang terdiri daripada adik beradik atau keluarga anda.
 • Salinan kad pengenalan dan lesen memandu bagi penjamin anda.

Antara Yang Telah Berjaya Mendapat Kereta Baru Melalui MyVehicle Provider Business

testimoni myvehicle venture testimoni myvehicle venture testimoni myvehicle venture

Jom Beli Kereta Baru Untuk Blacklist Dan Bankrupsi | MyVehicle Provider Business

Ramai pelanggan MyVehicle Provider Business yang terdiri daripada mereka yang blacklist dan bankrupt telah mendapatkan kereta baru mereka dengan mudah, murah, selesa dan pantas.  MyVehicle Provider Business adalah perkhidmatan beli kereta baru untuk blacklist dan bankrupsi #1 di Malaysia yang tidak dapat disangkal lagi. Jom beli kereta mudah dengan mereka!

dapatkan kereta idaman anda sekarang

MYVEHICLE PROVIDER BUSINESS | BELI KERETA BARU UNTUK BLACKLIST DAN BANKRUPSI #1 DI MALAYSIA
Hubungi: Tekan untuk telefon (03-89590072)
Hotline: Tekan untuk telefon (011-11713280) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: MyVehicle Provider Business

Lokasi:
No 28 G, Jalan BS 1/2, Taman Bukit Serdang, Pusat Perdagangan Olive Hill, Seksyen 1, Seri Kembangan, 43300 Selangor

Jom Beli Kereta Baru Untuk Blacklist Dan Bankrupsi

Hubungi +601111713280 atau WhatsApp Sekarang.

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Jom Beli Kereta Baru Untuk Blacklist Dan Bankrupsi

Hubungi +601111713280 atau WhatsApp Sekarang.

Call Whatsapp Layari Website

Jom Beli Kereta Baru Untuk Blacklist Dan Bankrupsi

Hubungi +601111713280 atau WhatsApp Sekarang.