Review
Jul 11, 2017, 8:23am

Beli Kasut Sneakers Online Murah


  • 5
  •  
  •  
  •  
    5
    Shares

Lelaki atau perempuan zaman sekarang sangat mementingkan keselesaan dalam berpakaian. Tak kiralah daripada segi baju, seluar, dan kasut. Keselesaan biasanya terletak pada ciri-ciri minimalistik pada sesuatu yang kita pakai setiap hari. Namun, pada masa yang sama, mereka juga masih mementingkan personaliti dan gaya. Kasut sneakers adalah pilihan kasut terbaik yang mempunyai semua ciri yang diingini.

kasut-snickers-pilihan

Kasut sneakers bukan sahaja sesuai untuk penggunaan diri sendiri, ia juga boleh dijadikan sebagai hadiah kepada mereka yang tersayang pada hari-hari istimewa. Contohnya, hari ulangtahun perkahwinan atau sambutan hari lahir. Jangan tak tahu. Ada juga yang menjadikan kasut sneakers sebagai salah satu barang hantaran. Sangat stylo kasut sneakers terletak atas dulang hantaran. Barulah lain daripada yang lain.

kedai-kasut-snickers-kedah

5 Kelebihan Memakai Kasut Sneakers Online Murah Berbanding Jenis Kasut Yang Lain

Kasut sneakers sememangnya menjadi pilihan ramai tidak mengira jantina dan usia. Ini adalah kerana pelbagai kelebihan yang ada pada sepasang kasut sneakers. Antaranya ialah

kasut-snickers-selesa-pada-kaki

1. Kasut Sneakers Selesa pada kaki

Kasut sneakers adalah kasut yang ringkas, selesa dan ringan. Ia tidak menyakitkan kaki dan sangat sesuai dipakai untuk tempoh yang lama. Kita boleh mengenakan kasut sneakers semasa berjalan-jalan di taman atau di shopping mall.

2. Kasut Sneakers Tahan lasak dan tahan lama

Material yang digunakan untuk menghasilkan kasut sneakers sangat tahan lasak berbanding material untuk kasut kulit atau kasut tumit tinggi. Kelasakan kasut sneakers membolehkannya bertahan lebih lama berbanding kasut jenis lain.

3. Beli Kasut Sneakers Online Murah

Kasut sneakers juga dijual dengan harga yang sangat berpatutan dengan ketahanannya. Bayangkan ketahanan kasut sneakers dengan kasut kulit yang berharga RM100 dengan kekerapan penggunaan yang sama. Pasti kasut sneakers akan bertahan lebih lama.

bergaya-dengan-kasut-snickers-ferd-centre

4. Lebih bergaya dan mengikut trend

Kasut sneakers direka mengikut trend semasa. Material dan warnanya juga sentiasa mengikut citarasa peminatnya. Pengguna kasut sneakers pasti akan tampak lebih bergaya mengenakannya dengan jeans atau seluar panjang slim fit.

5. Senang dijaga dan dibasuh

Kasut sneakers sangat senang dijaga berbanding kasut lain yang sangat sensitif dengan haba dan cuaca. Walaupun dibawa berjalan di dalam hutan yang berselut, ia tidak akan menjadi masalah kerana kasut sneakers senang dibasuh tanpa rutin yang rumit.

cara-mencuci-sneackers

Kasut sneakers memang terbaik! Tapi, kat mana nak dapatkan kasut sneakers yang cantik dan berkualiti dengan harga berpatutan? Mestilah dari Ferd Centre!

5 Kelebihan Membeli Kasut Sneakers Online Murah Dari Ferd Centre

Ferd Centre adalah sebuah online shop yang menjual kasut sneakers copy ori. Copy ori berbeza dengan gred daripada segi kualitinya. Copy ori menyerupai kasut original menyebabkannya lebih berkualiti daripada kasut gred. Ferd Centre kini menjadi pilihan para peminat kasut sneakers yang mementingkan kualiti dan gaya pada harga yang lebih berbaloi.

sneackers-kualiti-copy-ori

1. Harga Kasut Sneakers di Ferd Centre

Harga standard kasut sneakers copy ori 1:1 yang dijual di Ferd Centre adalah RM220 termasuk kos penghantaran. Harga semua kasut di Ferd Centre sangat berpatutan dan berbaloi-baloi dengan kualiti servis dan kasut yang diberikan.

2. Diskaun menarik

Apabila kita membeli kasut sneakers di Ferd Centre, sangat senang untuk kita mendapat diskaun. Yang penting, kita kena pandailah slow talk dengan ownernya. Tipnya, cakap elok-elok, lembut-lembut, insya Allah dapat jimat RM30-RM40.

sneackers-copy-ori-kedah

3. Lebih berkualiti

Kasut sneakers di Ferd Centre adalah daripada jenis copy ori 1:1. Maksudnya, kasut sneakers mereka adalah lebih berkualiti berbanding jenis gred. Senang cerita, kasutnya nampak sebiji macam ori. Dengan harga yang lebih murah, kita boleh barang berkualiti.

4. Contest topup

Yang paling menarik, Ferd Centre sentiasa mengadakan contest topup free setiap minggu. Setiap kali followers mereka bertambah seramai 10k, Ferd Centre akan mengadakan giveaway kasut percuma kepada semua followers yang aktif.

contest-reload-pembeli-sneackers

5. Servis yang cekap dan pantas

Walaupun Ferd Centre beroperasi secara online, pelanggan tidak perlu risau untuk menunggu lama setiap kali ingin membuat order. Ferd Centre mengamalkan konsep fast reply untuk memberikan kepuasan yang maksimum kepada pelanggan mereka.

Testimoni Pembeli Kasut Sneakers Online Murah di Ferd Centre

Ferd Centre memang sudah mendapat kepercayaan ramai dalam penjualan kasut sneakers. Tambah-tambah lagi apabila mereka berdaftar dengan SSM (SSM REGISTERED KC003). Sudah ramai yang berpuas hati dengan servis di Ferd Centre.

Jom kita tengok apa kata pelanggan yang sudah mempunyai pengalaman membeli kasut sneakers di Ferd Centre.

testimoni-pembeli-kasut-sneackers-ferd-centre testimoni-pembeli-kasut-sneackers-ferd-centre testimoni-pembeli-kasut-sneackers-ferd-centre testimoni-pembeli-kasut-sneackers-ferd-centre testimoni-pembeli-kasut-sneackers-ferd-centre

Jana Pendapatan Dengan Menjadi Ahli Dropship Ferd Centre

Di Ferd Centre, kita bukan sahaja boleh membeli kasut sneakers yang sangat berkualiti sehingga menyamai kasut ori, malah, kita berpeluang juga untuk menjana pendapatan sampingan. Ferd Centre sekarang membuka peluang dropship untuk followersnya.

Hanya dengan berkongsi di media sosial dan mencari pelanggan, kita boleh menjana pendapatan lumayan dengan hanya membuat perniagaan secara dropship.

jana-pendapatan-sneackers

Sistem dropship ini membolehkan para followers menjana pendapatan tanpa mengeluarkan sebarang modal. Kita hanya perlu mencari pelanggan dan membayar harga barang dengan harga dropship. Semua proses penghantaran barang diuruskan oleh Ferd Centre.

Senang betul cari duit zaman sekarang ni kan?

Dapatkan Kasut Sneakers Online Murah dari Ferd Centre Hari Ini Juga

Beli Kasut Sneakers Online Murah

Jangan buang masa. Jangan lengah-lengah. Dapatkan kasut sneakers terbaik dari Ferd Centre hari ini juga kerana stok sangat terhad. Kalau lambat, design hot cantik tu orang rembat. Rugi tau tak boleh bergaya dengan keselesaan melampau hanya dengan menggunakan kasut sneakers.

FERD CENTRE | KASUT SNEAKERS ONLINE MURAH

Hotline 1: 019-5257997 | Link WhatsApp Hotline 2: 013-4252993 | Link WhatsApp

Instagram@ferdcentre

COD Sneakers boleh dibuat untuk penduduk Sungai Petani sahaja. Sila maklum kepada mereka jika anda memang orang Kedah dan nak COD ye.

PS : Apa tunggu lagi? Dapatkan SEKARANG sebelum terlambat !