Review
Jul 5, 2018, 9:42am

Beli Kasut Bundle Murah di Johor


kasut bundle murah terbaik

Apabila menyebut perkataan ‘bundle’ pastinya akan terlintas rupa pelbagai barangan yang telah pernah digunakan oleh orang lain yang kini akan dijual kepada orang lain pula. Meskipun begitu ada juga barangan bundle yang masih baru tetapi terpaksa di jual di kedai bundle disebabkan ada sedikit ‘kesilapan’ semasa di dalam proses pembuatan sebagai contoh salah size, salah warna dan sebagainya. Inilah antara kesilapan kecil yang sukar untuk di lihat dengan mata kasar tetapi terpaksa dilepaskan ke kedai bundle kerana tidak dapat memenuhi kriteria yang telah ditetapkan.

kasut bundle murah online

Kerana itu, anda tidak boleh terus menganggap yang barangan bundle ini tidak elok dan tidak sesuai untuk digunakan sedangkan hakikatnya barangan bundle ini turut mempunyai peminatnya yang tersendiri. Malah semakin hari semakin ramai yang berminat untuk membelinya dari masa ke semasa. Antara kedai bundle yang semakin mendapat perhatian adalah PIRATES BUNDLE yang terletak di negeri Johor.

pirates bundle kasut murah

Kenapa Barangan Bundle Semakin Digemari ?

1. Bergaya

kasut dan seluar bundle johor

Bagi mereka yang sangat sukakan dunia fesyen, bundle bagaikan syurga di mana mereka dapat membeli-belah dengan sepuas-puasnya dek kerana harga barangannya yang jauh lebih murah dari terpaksa membeli barangan yang baru di pasaraya dan sebagainya. Tambahan pula bundle ini mempunyai pelbagai jenis barangan dari kasut, pakaian, aksesori, bag dan sebagainya.

2. Unik

kasut bundle unik johor

Kebanyakan barangan yang di jual datangnya dari pelbagai jenis negara maka semestinya terdapat pelbagai perbezaan pada barangan tersebut seperti material, design dan sebagainya. Walaubagaimanapun anda mempunyai satu kelebihan di mana barangan yang anda beli dari bundle ini semestinya agak unik dan sukar untuk melihat orang lain mengenakan barangan yang sama seperti yang anda sedang pakai terutama untuk kasut.

3. Asli

koleksi bundle kasut yang cantik

Bundle biasanya adalah barangan yang original. Kerana itu anda akan berasa puashati dengan kualitinya. Antara jenama yang selalu mendapat tempat adalah seperti Adidas, Nike dan lain-lain lagi. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah untuk luangkan masa untuk mencari di manakah kedai yang terbaik untuk anda dapatkan barangan bundle yang bagus dan masih dalam keadaan baik.

4. Murah Dan Banyak Pilihan

pilihan kasut bundle murah dan berkualiti

Sudah semestinya barangan bundle jauh lebih murah dari barangan baru yang ada di jual di kedai-kedai. Bagi yang kurang arif tentang jenama-jenama yang ada di pasaran mungkin sukar untuk menghitung apakah barangan tersebut harus untuk di miliki atau tidak namun bagi pengemar fesyen berjenama pula pastinya mereka dapat mengagak harga yang pernah diletakkan untuk barangan tersebut sebelum ini.

Kelebihan Pirates Bundle, Johor

peminat pakaian bundle dan kasut bundle

Pirates Bundle ini telah beroperasi selama lebih daripada 2 tahun dengan menawarkan pelbagai pilihan pakaian bundle seperti kasut, baju, jeans dan juga topi.

Kasut Bundle Murah Tetapi Berkualiti Tinggi !

Pirates Bundle yang diusahakan oleh saudara M.To’ep Bin Marsom ini amat mementingkan soal harga dan kualiti untuk setiap barangan yang dijualnya. Bagi beliau yang baru berusia 35tahun ini, dunia bundle adalah untuk semua golongan dan beliau yang juga salah seorang peminat tegar pakaian bundle akan cuba berusaha untuk memberikan produk yang berkualiti dengan harga yang sangat rendah supaya nama bundle ini akan semakin di terima di hati para pengguna baik lelaki mahupun perempuan.

koleksi kasut bundle murah murah

Harga kasut yang ditawarkan adalah berbeza-beza mengikut jenis dan kualitinya. Di sini bukan hanya ada di jual kasut sukan (kasut sport) malahan juga kasut loafer dan juga kasut office. Tetapi anda jangan rungsing kerana harga yang ditawarkan di Pirates Bundle ini hanyalah bermula daripada RM30 saja dan ke atas. Dengan harga permulaan yang hanya bernilai RM30 ini pastinya anda akan dapat mencari kasut yang sesuai untuk di pakai.

kasut bundle murah serendah RM30

Anda boleh lihat sendiri wajah-wajah gembira para pelanggan yang rata-ratanya sangat berpuashati kerana dapat memiliki kasut yang cantik dan berkualiti dengan harga yang sangat terbaik dan berpatutan.

pelanggan kasut bundle murah

Bagi baju t-shirt dan seluar jeans pula, harga yang ditawarkan oleh pihak Pirates Bundle ini hanyalah bermula dari harga RM5 dan ke atas saja. Kualitinya juga sama dengan kualiti kasut yang sangat elok dan rata-rata masih di dalam keadaan yang baik. Ada pelbagai warna, design dan size. Apa yang perlu di buat oleh anda hanyalah meluangkan sedikit masa untuk memilih mengikut kegemaran masing-masing.

seluar bundle murah

Harga untuk topi juga bermula dari RM5 dan ke atas. Terdapat pelbagai jenis koleksi topi yang boleh anda gayakan mengikut pelbagai jenis majlis. Ia bukan hanya boleh di pakai oleh kaum adam malah juga sesuai untuk kaum hawa yang amat meminati topi sebegini. Jika sekadar nak beli untuk buat koleksi pun tak mengapa kerana harga yang ditawarkan adalah sangat-sangat murah dan berbaloi untuk di beli.

cap bundle murah

Selain daripada barangan untuk dewasa lelaki dan perempuan, di Pirates Bundle ini juga turut di jual pelbagai kasut untuk kanak-kanak. Kesimpulannya di Pirates Bundle ini anda boleh membeli-belah bersama seluruh ahli keluarga di bawah satu bumbung.

kasut bundle budak di johor

Apa Kata Pelanggan?

testimoni pelanggan pirates bundle

Jom Cuci Mata Kasut Bundle Murah Di Johor Oleh Pirates Bundle!

Anda berada di sekitar Johor? Mahukan barangan bundle yang berkualiti dengan harga murah? Apa tunggu lagi, jom kita ke Pirates Bundle beramai-ramai. Hubungi nombor untuk maklumat lokasi dan design yang yang terbaru.

pirates bundle kasut bundle johor

PIRATES BUNDLE | KASUT BUNDLE MURAH DI JOHOR
Hubungi: Tekan untuk telefon (017-7604720) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Pirates Bundle

Alamat:
Pirates Bundle (JM 750633-H)
No 24, Jalan Bunga Cempaka Serom 5, 
84410 Sungai Mati, Tangkak Johor.

Jom beli kasut bundle SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom beli kasut bundle SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom beli kasut bundle SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: