Review
Sep 20, 2017, 6:18pm

Beli iPhone New Set Import Murah di Online Malaysia


Adakah anda pengguna iPhone yang tegar? Setiap handphone anda dari zaman berzaman adalah handphone berjenana Apple? Dari iPhone 4S, iPhone 5 sehingga ke iPhone 7, memang anda cukup minat phone sebegini. Dan siapa yang tidak meminati handphone berjenama Apple ini? Cukup berkuaiti, senang untuk digunapakai, dan bagi sesetengah orang merupakan seperti satu simbol atau class yang tersendiri.

Memang tidak dinafikan produk jenama Apple seperti iPhone, iPad, MacBook dan sebagainya semuanya merupakan produk-produk jenama Apple yang memang terbukti dari segi fungsinya, rupa bentuknya, kualitinya yang tiada tandingan dan juga senang untuk digunapakai, baik dari golongan tua mahupun golongan yang muda. Dan oleh itu kebiasaannya produk berjenama Apple ini dijual dengan harga yang cukuo mahal dan bukan semua orang yang dapat mampu membelinya secara firsthand dari kedai-kedai rasmi Apple. Oleh itu bagi mereka yang ingin membeli set handphone Apple, mereka akan sama ada mencari kedai secondhand atau membelinya secara online bagi set-set yang sudah digunapakai oleh orang.

Di sini terdapat risiko kerana terdapat beberapa faktor yang mungkin akan terjadi sekiranya kita membeli handphone atau telefon bimbit secondhand dari kedai secondhand atau secara online. Kita tidak akan pasti sama ada baranga yang kita beli adalah 100% original. Memang terdapat segelintir telefon bimbit di pasaran apabila dilihat pada gambar memang seakan-akan telefon bimbit jenama iPhone, tetapi apabila telah membelinya rupanya-rupanya anda telah kena tipu kerana telefon bimbit itu sebenarnya adalah telefon tiruan. Kadang-kala terdapat isu-isu lain seperti handphone yang dbeli itu rosak, atau yang paling sakit hati adalah membeli telefon jenama Apple yang masih mempunyai Apple lock yang mana ia tidak boleh diakses dan secara tidak langsung tidak boleh dipakai.

Jangan risau, ada satu jalan penyelesaian untuk anda. Terdapat satu kedai yang anda boleh beli set baru telefon bimbit jenama Apple (Apple New Set) dan original Apple secondhand yang diimport yang 100% original dan dijamin dengan yang murah. Wah, alangkah baiknya! Di mana anda boleh membeli 100% original Apple new set atau set baru dengan murah? Mari kita perkenalkan di sini ya.

Sura.Gadget Tempat Untuk Beli iPhone New Set Import Murah di Malaysia

Sura.Gadget merupakan syarikat dan kedai telefon bimbit atau handphone yang bertempat di Shah Alam, Selangor, dan juga di Dungun, Terengganu. Sura.Gadget adalah satu-satunya tempat atau kedai di mana anda boleh beli 100% original Apple new set import dengan murah. Anda boleh memilih sama ada hendak pergi ke kedai Sura.Gadget sendiri atau anda juga boleh memilih serta membeli handphone jenama Apple anda secara online, yang mana anda juga boleh membuat pembayaran secara COD (cash on delivery) di sekitar Kuala Lumpur dan Shah Alam, atau sekiranya anda berada di tempat lain, telefon bimbit anda akan diposkan kepada anda.

Sura.Gagdet menawarakan telefun bimbit 100% oroginal Apple new set yang diimport dan refurbished. Beserta dengan pembelian telefon iPhone anda yang anda beli 100% original Apple new set import yang didapati dengan harga yang murah dan berpatutan, anda juga akan mendapat free gift seperti special case, tempered glass, powebank, headphone Best Beats, Remax cable, Touch ID, Good Widelens, I-Ring, monopod atau selfie stick, dan cute cable clip. Kesemua barangan yang dibeli oleh Sura.Gadget dilindungi dengan warranty handphone selama satu tahun dengan one-to-one exchange dalam masa sebulan selepas pembelian sekiranya telefon bimbit anda ada masalah dan tiada calar pada telefon bimbit anda, tertakluk kepada Terma dan syarat.

Kenapa Anda Harus Membeli Dari Sura.Gadget Untuk iPhone New Set Import atau Original Apple Secondhand Murah

Anda pasti akan bertanya, kenapa anda harus membeli telefon bimbit Apple anda daripada Sura.Gadget? Sura.Gadget mempunyai premis fizikal untuk segala urusan pembelian dan warranty. Sura.Gadget juga menjamin bahawa setiap set baru yang refurbished dan original apple secondhand adalah menggunakan 100% alat ganti atau parts yang tulen dan original. Tambahan pula, mereka juga menaawarkan perkhidmatan cash-on-delivery bagi mereka yang tinggal di Kuala Lumpur atau Selangor, ataupun di Dungun,Terengganu yang mana anda tidak perlu membuat bayaran sehingga anda berpuashati dengan telefon bimbit anda dan dihantar terus kepada anda, tertakluk kepada terma dan syarat).

Sura.Gadget telahpum mendapat mendapat pengiktirafan sebagai 100% trusted seller secara online dan juga secara offline. Anda boleh membeli telefon bimbit idaman anda tanpa merasa ragu-ragu atau was-was.

Senarai Harga Terkini iPhone New Set Import Murah

Di sini disenaraikan senarai harga terkini bagi telefon-telefon bimbit Apple iPhone yang dijual oleh Sura.Gadget, yang mana anda boleh beli 100% original Apple new set import dengan murah. Terdapat pelbagai pilihan untuk anda memilih apakah telefon bimbit yang menepati citarasa dan bajet anda, daripada iPhone 5 sehingga ke iPhone yang terkini iaitu iPhone 7. Marilah kita melihat apakah set-set Apple iPhone yang ditawarkan oleh kedai telefon bimbit Sura.Gadget.

Harga iPhone 5 New Set Import Murah

Warna telefon bimbit: SpaceGray, Silver, RoseGold, Red. Harga adalah sama tidak kira warna telefon bimbit. Harga bagi iPhone 5 adalah mengikut kapasiti memori (dalam GB), dan ia adalah seperti berikut:

16GB (All color) – RM760
32GB (All color) – RM800
64GB (All color) – RM840

Harga iPhone 5S New Set Import Murah

Harga bagi iPhone 5s adalah seperti berikut bergantung kepada kapasiti memori (GB) dan warna.

Kapasiti: 16GB
– RM870 (SpaceGray, Silver, Gold)
– RM880 (RoseGold, Red, BlackGold)

Kapasiti: 32GB
– RM970 (Spacegray, Silver, Gold)
– RM980 (Rosegold, Red, Blackgold)

Kapasiti: 64GB
– RM1150 (Spacegray, Silver, Gold)
– RM1200 (Rosegold, Red, Blackgold)

Harga iPhone SE New Set Import Murah

Warna telefon bimbit: SpaceGray, Silver, RoseGold. Harga adalah sama tidak kira warna telefon bimbit. Harga bagi iPhone SE adalah mengikut kapasiti memori (dalam GB), dan ia adalah seperti berikut:

16GB (All color) – RM1350
64GB (All color) – RM1600

Harga iPhone 6 New Set Import Murah

Harga bagi iPhone 6 dalah bergantung kepada warna iPhone tersebut yang boleh didapati dengan warna SpaceGray, Silver, Gold, RoseGold dan BlackGold mengikut kapasiti yang berbeza. Berikut adalah harga-harga bagi model ini:

16GB
– RM1350 (SpaceGray)
– RM1380 (Silver)
– RM1400 (Gold, RoseGold, Red, BlackGold)

64GB
– RM1570 (SpaceGray, Silver)
– RM1600 (Gold, RoseGold, Red, BlackGold)

128GB
– RM1680 (SpaceGray)
– RM1690 (Silver)
– RM1700 (Gold, RoseGold, Red, BlackGold)

Harga iPhone 6 Plus New Set Import Murah

Model ini mempunyai skrin yang besar berbanding dengan iPhone 6. Harga bagi iPhone 6 Plus dalah bergantung kepada warna iPhone tersebut yang boleh didapati dengan warna SpaceGray, Silver, Gold, RoseGold dan BlackGold mengikut kapasiti yang berbeza. Berikut adalah harga-harga bagi model ini:

16GB
– RM1650 (Spacegray)
– RM1680(Silver)
– RM1800 (Gold, RoseGold, Red, BlackGold)

64GB
– RM1890 (Spacegray)
– RM1950 (Silver)
– RM1980 (Gold, RoseGold, Red, BlackGold)

128GB
– RM2050 (Spacegray, Silver)
– RM2100 (Gold, RoseGold, Red, BlackGold)

Harga iPhone 6S New Set Import Murah

iPhone 6S mempunyai fitur yang serba canggih daripada iPhone 6 seperti Force Touch. Harga bagi iPhone 6S dalah bergantung kepada warna iPhone tersebut yang boleh didapati dengan warna SpaceGray, Silver, Gold dan RoseGold mengikut kapasiti yang berbeza. Berikut adalah harga-harga bagi model ini:

16GB
– RM1830 (Spacegray)
– RM1860 (Silver, Gold)
– RM1880 (Rosegold, Red)

64GB
– RM2200 (Spacegray)
– RM2230 (Silver, Gold)
– RM2250 (Rosegold, Red)

128GB
– RM2300 (Spacegray)
– RM2330 (Silver, Gold)
– RM2350 (Rosegold, Red)

Harga iPhone 6S Plus New Set Import Murah

Handphone serba canggih ini yang menggambungkan fitur-fitur terbaik daripada iPhone 6S dan iPhone 6 Plus. Harga bagi iPhone 6S Plus dalah bergantung kepada warna iPhone tersebut yang boleh didapati dengan warna SpaceGray, Silver, Gold dan RoseGold mengikut kapasiti yang berbeza. Berikut adalah harga-harga bagi model ini:

16GB
– RM2330 (SpaceGray, Silvenr)
– RM2370 (Gold, RoseGold)

64GB
– RM2580 (SpaceGray)
– RM2620 (Silver, Gold, RoseGold)

128GB
– RM2680 (SpaceGray)
– RM2720 (Silver, Gold, RoseGold)

Harga iPhone 7 (EKSKLUSIF!) New Set Import Murah

Model iPhone 7 ini merupakan generasi terkini iPhone dan harganya adalah mengikut saiz dan warna.

32GB
– RM2880 (JetBlack, Gold, Rosegold)
– RM2900 (MatteBlack)
– RM3000 (Red)

128GB
– RM3250 (JetBlack, Gold, Rosegold, MatteBlack)
– RM3300 (Red)  

256GB
– RM3330 (JetBlack, Gold, Rosegold)
– RM3360 (MatteBlack)
– RM3400 (Red)

Harga iPhone 7 Plus (EKSKLUSIF!) New Set Import Murah

Model iPhone 7 Plus ini merupakan generasi terkini iPhone dan harganya adalah mengikut saiz dan warna.

32GB
– RM3530 (JetBlack, Gold, RoseGold)
– RM3560 (MatteBlack, Red)

128GB
– RM3850 (JetBlack, Gold, RoseGold)
– RM3880 (MatteBlack, Red)

256GB
– RM3950 (JetBlack, Gold, RoseGold)
– RM4000 (MatteBlack, Red)

Testimoni Beli iPhone New Set Import Murah dengan Sura.Gadget

Ramai pelanggan yang berpuasshati dengan servis dan perkhidmatan serta produk yang dibeli dari Sura.Gadget, yang mana anda boleh beli 100% original Apple new set dengan murah dan harga yang memang tidak dinafikan amat berpatutan. Mari kita lihat sebahagian daripada komen-komen dari pelanggan-pelanggan Sura.Gadget yang telahpun memiliki telefon bimbit iPhone idaman mereka.

Testimoni Beli iPhone New Set Import Testimoni Beli iPhone New Set Import Murah Online Testimoni Beli iPhone New Set Import Murah

Dapatkan iPhone New Set Import Anda Dari Sura.Gadget Hari Ini !

Kini anda boleh medapatkan iPhone idaman anda dari Sura.Gadget di mana anda boleh beli set baru Apple iPhone anda dengn murah yang dijamin 100% original. Kesemua telefon bimbit yang dibekalkan oleh Sura.Gadget dijamin selama 1 tahun dan juga didatangi dengan hadiah percuma atau free gift. Jadi buat apa tunggu-tunggu lagi, dapatkan telefon bimbit idaman anda dari Sura.Gadget sekarang!

 

Jom dapatkan iPhone New Set Import Anda Dari Sura.Gadget SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom dapatkan iPhone New Set Import Anda Dari Sura.Gadget SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan iPhone New Set Import Anda Dari Sura.Gadget SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: