Review
Sep 15, 2017, 12:34pm

Beli Handbag COACH, MK, KATESPADE Secara Ansuran


Handbag berjenama mahal sudah tentunya menjadi impian setiap wanita untuk memilikinya. Akan tetapi handbag yang berjenama mahal sudah tentu mahal harganya dan tidak mampu dimiliki oleh setiap wanita. Hanya mak datin atau mereka yang berbajet besar sahaja mampu milikinya.

beg-impian-wanita

Walaupun harganya sangat mahal tetapi kualitinya standing dengan harga. Malahan setiap rekaan handbag yang dikeluarkan sangat terhad untuk di miliki. Wow! Patutlah harga handbag tersebut bukan biasa –biasa yang boleh mencecah sehingga puluhan ribu ringgit.

Di sebabkan kualiti yang ada pada handbag berjenama mahal tersebut, maka ramai lah para wanita yang berebut-rebut untuk mendapatkan handbag berjenama mahal ini seperti COACH, MK, KATESPADE dan lain-lain lagi yang gah di pasaran.

Beli Handbag Secara Ansuran Dan Dijadikan Saham Pelaburan

Handbag yang berjenama mahal bukan hanya berkualiti tinggi, reka bentuknya juga cantik dan mempunyai harga untuk dijadikan saham pelaburan yang boleh dijual semula jika keadaannya masih baik. Jika anda bijak, anda boleh menawarkan harga yang lebih tinggi daripada harga asal yang anda beli. Disebabkan itu, pembeli handbag berjenama mahal menyimpan handbag mereka dengan baik. Ada juga yang membeli handbag mahal sebagai simpanan untuk koleksi peribadi.

handbag-sebagai-pelaburan

Kini, ianya bukan lagi sesuatu yang mustahil untuk memiliki handbag import berjenama mahal kerana anda boleh membayar secara ansuran dan harganya juga murah. Ia nya bukan lagi satu mimpi.

handbag-berjenama-bayar-ansuran

Dengan adanya bayaran secara ansuran, sesiapa juga boleh bergaya dengan handbag berjenama mahal dan harganya sudah tentu mampu milik. Saya yakin, anda mesti tidak sabar untuk memilikinya bukan?

Saya akan kongsikan di mana dan bagaimana anda boleh dapatkan handbag berjenama mahal dengan harga yang dijamin murah.

Beli Handbag Secara Ansuran COACH, MK dan KATESPADE Original 100% dan Dijamin Murah

Bagi peminat atau pengumpul handbag berjenama mahal, sudah pasti sangat mengutamakan keaslian handbag yang dibeli walau di mana juga. Handbag yang tidak asli semestinya tidak berkualiti tinggi dan merugikan para pembeli. Jadi, sebagai pembeli kita perlu berhati-hati dalam membeli barang yang berjenama mahal ini.

berhati-hati-memilih-handbag-berjenama

Ini kerana ada segelintir pengeluar yang mengeluarkan handbag tiruan seakan-akan handbag yang asli tapi di jual dengan harga yang murah. Awas! Jangan mudah tertipu dengan handbag tiruan yang kononnya asli dan di import dari luar negara. Kita sendiri akan rugi jika tertipu.

elakkan-membeli-bag-berjenama-tiruan

Untuk mendapatkan handbag berjenama mahal bukan lagi sesuatu yang sukar kerana anda boleh dapatkan handbag pilihan anda daripada Fossil Club™ Japan yang bukan hanya menawarkan handbag dengan harga murah, ada juga jam tangan dan barangan lain yang dijual dengan harga yang murah.

Handbag COACH Original 100% Dijamin Murah dan Import

Handbag berjenama mahal seperti Coach adalah jenama antarabangsa yang tidak asing lagi bagi mereka yang menggemari fesyen. Jenama Coach ini berasal dari Amerika dan merupakan salah satu jenama yang mengeluarkan pelbagai jenis koleksi seperti handbag, kasut dan sebagainya.

handbag-jenama-coach

Sejak jenama Coach mula di pasarkan, ianya sering mendapat perhatian ramai kerana rekaan handbag Coach yang sangat ekslusif serta berkualiti tinggi. Disebabkan ianya diperbuat daripada bahan-bahan yang berkualiti tinggi, Coach telah menetapkan standard yang tinggi dan sememangnya di jual dengan harga yang mahal. Jika di fikirkan, ianya amat berbaloi untuk di gunakan dalam jangka masa yang lama sesuai dengan harga dan kualiti.

coach-large-sierra-in-black-with-longstrap-rm759

Coach Large Sierra in Black With Longstrap RM759

coach-large-charlie-backpack-rm699

Coach Large Charlie Backpack RM699

coach-mini-charlie-backpack-rm549

Coach Mini Charlie Backpack RM549

coach-nomad-crossbody-in-light-saddle-rm799

Coach Nomad Crossbody In Light Saddle RM799

coach-small-margot-in-midnight-with-longstrap-rm699

Coach Small Margot In Midnight With Longstrap RM699

Handbag MK Original 100% Dijamin Murah dan Import

Jenama Michael Kors salah satu jenama yang menjadi kegilaan wanita sejak akhir-akhir ini yang mula bertapak di New York. Michael Kors juga telah mengeluarkan handbag, jam tangan, kasut dan juga aksesori untuk penggemar fesyen yang sesuai untuk pelbagai peringkat usia.

michael-kors-cindy-dome-large-satchel-rm579

Michael Kors Cindy Dome Large Satchel RM579

michael-kors-kellen-studded-xs-satchel-in-black-with-longstrap-rm569

Michael Kors Kellen Studded XS Satchel in Black With longstrap RM569

michael-kors-large-double-zip-wrislet-rm319-(muat-iphone-7plus)

Michael Kors Large Double Zip Wrislet RM319 (muat iphone 7plus)

michael-kors-ashley-rm599

Michael Kors Ashley RM599

michael-kors-sloan-with-chain-strap-rm649

Michael Kors Sloan With Chain Strap RM649

Handbag KATESPADE Original 100% Dijamin Murah Dan Import

Katespade antara jenama yang cukup terkenal dalam dunia fesyen. Handbag jenama Katespade lebih terkenal dengan rekaan handbag yang klasik dan unik. Katespade juga mengeluarkan barangan seperti kasut sama juga dengan jenama-jenama popular yang lain. Yang menariknya, rekaan jenama ini di reka oleh Katherine Noel Brosnahan sendiri, iaitu pemilik jenama yang lebih dikenali dengan Kate Spade.

katespade-lise-rosewood-place-with-longstrap-rm599

Katespade Lise Rosewood Place With Longstrap RM599

katespade-teba-james-street-backpack-rm589

Katespade Teba James Street Backpack RM589

katespade-evangelie-with-longstrap-rm649

Katespade Evangelie With longstrap RM649

katespade-little-lean-jazz-things-up-rm590

Katespade Little Lean Jazz Things Up RM590

katespade-noza-james-street-rm690

Katespade Noza James Street RM690

Kenapa Perlu Beli Handbag Secara Ansuran dengan Fossil Club™ Japan?

handbag-barangan-original

ORIGINAL 100% Sepertimana yang telah saya beritahu berkali-kali bahawa handbag daripada Fossil Club™ Japan adalah original 100% yang diimport daripada US, Eropah dan Jepun. Jika anda berasa ragu-ragu tentang keaslian handbag tersebut, anda boleh datang sendiri dan bawa barangan tersebut ke butik mereka untuk kenal pasti keasliannya. Jadi, dengan adanya cara sebegini, anda lebih yakin untuk membuat pembelian dengan mereka.

handbag-berjenama-yang-murah
MURAH – Barangan berjenama mahal yang dijual oleh mereka jauh lebih murah dari harga pasaran yang terdapat di butik yang ada di Malaysia. Malahan ianya lebih murah dari outlet-outlet Malaysia seperti JPO (Johor Premium Outlet) dan GPO ( Genting Premium Outlet). Pembeli boleh bandingkan harga sendiri dengan harga di outlet  sebelum membeli. Pembeli juga tidak perlu membayara cukai kerana mereka tanggung bayaran cukai yang dikenakan semasa barang sampai di kastam.

pelan-bayaran-ansuran
SISTEM ANSURAN – Mereka memberikan kelonggaran kepada pembeli dengan menyediakan pembayaran installment 2-3 kali. Dengan cara ini dapat meringankan beban untuk membayar sekaligus pada satu masa. Setelah pembayaran habis di buat, handbag akan di poskan kepada anda dan anda boleh bergaya dengan handbag mahal.

sistem-kutu
SISTEM KUTU – Mereka juga menyediakan sistem kutu di mana sistem kutu ini di buat selama 4 bulan bermula pada bulan januari-april, mei-ogos dan september-disember. Jadi, anda boleh pilih salah satu masa untuk dapatkan handbag pilihan anda.

mesra-pelanggan

MESRA PELANGGAN – Mereka sangat mesra pelanggan dan sangat menggalakan pelanggan untuk turut serta dalam group TELEGRAM untuk menjawab segala pertanyaan dengan lebih cepat. Selain sesi jawab yang cepat, mereka juga sangat aktif dalam group dan akan update sale terbaru yang dibuat setiap hari.

jaminan-pulangan-wang
MONEY BACK GUARANTEED – Jika barang anda di sahkan tiruan/ FAKE oleh orang butik, anda boleh membuat report pada pihak mereka dan duit anda akan dikembalikan. Jadi, usah risau jika barang yang anda beli tidak original 100% kerana anda akan dapat semula duit ada. Anda juga tidak akan rugi apa-apa.

ada-waranti-dua-tahun
WARRANTY – Barangan yang di jual oleh mereka juga mempunyai warranty selama 2 tahun seperti jam Fossil, Michael Kors, Katespade dan Adidas. Jadi, jika terdapat sebarang kerosakan dalam tempoh tersebut, anda boleh menebus kembali mengikut terma dan syarat yang telah ditetapkan oleh mereka.

harg-jimat

JIMAT – Semestinya lebih menjimatkan duit poket anda kerana harga yang ditawarkan lebih murah berbanding butik dan outlet yang sedia ada di Malaysia. Bukan sahaja menjimatkan kos pembelian, malah boleh menjimatkan kos minyak dan tenaga untuk ke butik. Jika anda ke butik, berkemungkinan anda akan menghabiskan duit tanpa sengaja di tempat lain pula. Jadi, dengan membuat pembelian secara online terbukti sangat menjimatkan duit anda. Sekaligus merehatkan anda tanpa perlu bersusah payah mencari parking.

Testimoni Pelanggan Beli Handbag Secara Ansuran

Ramai antara pelanggan mereka sangat berpuas hati dengan setiap pembelian mereka terutamanya cikgu sekolah kerana harga yang ditawarkan sangat murah dan berpatutan. Cikgu-cikgu dan orang lain juga boleh bergaya dengan barangan berjenama tanpa rasa ragu-ragu lagi. Semuanya mampu di miliki dengan adanya bayaran secara ansuran. Ini antara testimoni daripada pelanggan yang telah berurusan dengan mereka. 

 

 

 

 

 

testimoni-beli-mk-1 testimoni-beli-mk-2 testimoni-beli-mk-3 testimoni-beli-mk-4

Jom Beli Handbag Secara Ansuran COACH, MK dan KATESPADE Original 100% Sekarang!

Saya yakin, anda sudah tidak teragak-agak lagi untuk membeli handbag berjenama mahal dengan harga yang murah setelah membaca maklumat di atas. Kini, anda lebih yakin untuk membeli barang import yang original 100% dengan harga lebih murah. Sangat berbaloi dan sangat menjimatkan duit poket anda. Anda juga boleh bergaya seperti mak datin dengan hand bag berjenama mahal.

Beli Handbag Secara Ansuran
Jika anda berminat untuk membeli Beli Handbag Secara Ansuran COACH, MK dan KATESPADE Original 100% secara ansuran, anda boleh sertai group telegram disini

Group Telegram FCJ : https://telegram.me/joinchat/A6jZoDueZlTuEct6QC2goA.

Untuk makluman semua, mereka bercuti pada hujung minggu. Group ini sangat aktif dan akan update sale terkini setiap hari. Jadi, anda boleh buat pembelian secara online dengan cepat. Atau anda boleh hubungi mereka melalui media sosial.

Jom order handbag/Jam branded SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order handbag/Jam branded SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order handbag/Jam branded SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: