Review
Sep 14, 2017, 6:27pm

Beli Handbag Berjenama Murah Secara Online


handbag-coach-swagger-27-in-saddle-with-longstrap

“Wah cantiknya Coach Swagger 27 In Saddle With Longstrap! Macam mimpi kalau dapat beli satu harga tengok kat lazada, RM2700. Alangkah indahnya kalau dapat beli satu. Tapi tak nak yang “Fake”, counterfeit atau yang buatan China gred AAA+. Nak yang “Ori”.

sloan-large-quilted-denim-shoulder-bag

“Tapi, harganya yang menggunung, tak mampu dengan gaji yang tak seberapa ini. Nak kena buat overtime banyak-banyak kalau nak beli satu. Kalau dapat beli satu, mesti matching dengan blouse dan kasut yang warna perang. Lagi seronok kalau melaram masa hari raya nanti.”

Itu antara ungkapan-ungkapan yang terdetik di minda apabila melihat barangan berjenama yang mewah. Harga yang agak mahal membuatkan hanya golongan yang mampu sahaja memiliki produk dan barangan berjenama mewah, manakala golongan yang berpendapatan sederhana hanya mampu melihat sahaja. Biasanya barangan berjenama yang dijual di Malaysia dijual pada harga 2 hingga 3 kali ganda lebih mahal dari negara pengeluar. Ini disebabkan terdapat banyak kos terlibat yang menyebabkan harga melambung tinggi.

 

 

 

handbag-coach-nomad-crossbody

Harga dari Laman Rasmi Coach

Tahukah Anda Boleh Dapat Handbag Berjenama Murah

Tahukah anda, anda boleh dapatkan barang berjenama pada harga yang jauh lebih murah di negara pengeluar barangan tersebut. Contohnya Coach Nomad Crossbody, harga di laman sesawang utama adalah RM850 manakala di 11street.com.my, RM1478.

harga-melambung-tinggi-di-11street

Harga di 11Street mencecah 2 kali ganda

Perbezaan Harga Handbag Berjenama Murah

Cara nak beli barangan berjenama pada harga yang jauh lebih murah adalah membeli dari luar negara. Tapi kosnya agak mahal jika hanya membeli sekadar satu atau dua item. Anda perlu mempertimbangkan kos tiket kapal terbang, penginapan, makan dan minum, dan banyak lagi kos yang menyebabkan pembelian menjadi tidak berbaloi.

Jika anda membeli di laman sesawang rasmi, harganya murah, tetapi anda perlu pertimbangkan kos penghantaran dan juga kos cukai kastam yang juga menyebabkan harganya naik.

Cara terbaik untuk mengurangkan kos-kos tersebunyi adalah dengan mendapatkan perkhidmatan “personal shopper”. Personal shopper adalah individu yang dibayar untuk membantu membeli barangan bagi pihak pembeli. Biasanya personal shopper ini tinggal di negara yang berkenaan dan mereka adalah pelajar atau individu yang sedang belajar atau berkerja di negara berkenaan.

Beli Handbag Berjenama Murah Dengan Fossil Club Japan

Fossil Club Japan (FCJ) adalah kumpulan yang menawarkan perkhidmatan Personal Shopper dengan membeli barangan berjenama yang 100% original dari US, Eropah dan Jepun. Barangan yang diimport adalah lbarangan berkualiti dan 100% original yang diimport dari US, Eropah dan Jepun.

Apa yang menariknya, produk -produk original ini harganya jauh lebih murah dari dari harga di butik Malaysia dan juga outlet-outlet Malaysia seperti JPO dan GPO.

coach-nomad-crossbody-in-cherry

Jom lihat contoh harga yang ditawarkan. Sekali lagi menggunakan contoh handbag Coach Nomad Crossbody, harga yang ditawarkan oleh Fossil Club Japan adalah RM799.

harga-fcj-michael-kors-cindy-dome-large-satchel

Contoh lain, Micheal Kors Cindy Dome Large Satchel berharga RM1200 jika anda lihat di lazada.com.my. Melalui FCJ, anda boleh beli handbag berjenama murah tersebut pada separuh harga, atau lebih tepat, RM579.

Anda pasti terkejut dengan harga tersebut. Micheal Kors diketahui sebagai sebuah jenama mewah. Dan harganya boleh mencecah ribuan ringgit. Bagaimana FCJ boleh dapatkan pada separuh harga? Macam tak percaya kan?

Jom lihat jenama lain pula, Fossil Emma Satchel.

fossil-emma-satchel

Jika anda periksa harganya di Lazada, harganya mencecah RM1100 tetapi melalui FCJ, anda boleh dapatkan handbag berjenama murah dengan harga RM499. Perbezaan lebih kurang RM600. Banyak yang anda boleh buat dengan RM600. Mungkin beli lagi satu handbag atau beli jam tangan berjenama Fossil FOSSIL BQ1774 yang berharga RM460 supaya matching dengan handbag anda.

jam-tangan-fossil-bq1774

Dua item dapat dibeli dengan bajet RM1000. Manyak untung wooo!!

Buat Perbandingan Sebelum Beli Handbag Berjenama Murah

Sebelum membeli, anda boleh bandingkan harga dari laman rasmi luar negara dan juga laman-laman seperti Lazada untuk mengetahui harga sebenar.

bandingkan-harga-dengan-fcj

Sekali lagi, anda pasti tak percaya dengan harga yang diberikan. Anda mungkin akan berfikir ia adalah produk tiruan atau produk dari China gred AAA+. Apa yang anda boleh lakukan, dan pihak FCJ sendiri yang mencadangkan adalah, anda boleh bawa ke butik untuk kenal pasti keaslian barang tersebut.

Dan, jika barangan tersebut disahkan sebagai “FAKE” atau palsu oleh pihak butik tersebut, maka FCJ memberikan jaminan wang anda dikembalikan.

pelbagai-koleksi-bag-berjenama

Antara pelanggan FCJ adalah dikalangan cikgu sekolah. Mereka gemar membeli dengan FCJ kerana harga yang ditawarkan sangat murah dan berpatutan. Anda sendiri sudah lihat perbandingan didalam artikel ini.  Rata-ratanya terutamanya dikalangan cikgu wanita suka bergaya dengan barangan berjenama yang diperolehi dari FCJ tanpa rasa ragu-ragu.

Untuk pengetahuan anda, barangan seperti jam tangan Fossil,  Michael Kors Kate Spade, dan Adidas  memiliki waranti selama 2 tahun.

Bagaimana pula dengan cukai? Bukankah barangan yang dibawa masuk dari luar negara akan dikenakan bayaran cukai? Menurut FCJ, anda tak perlu risau kerana mereka akan bayar sekali cukai tersebut apabila tiba di kastam.

Macam Mana Nak Tahu Barang Handbag Berjenama Murah

koleksi-beg-berjenama-murah

Fossil Club Japan sangat mesra pelanggan. Apa yang boleh anda buat untuk melihat barangan berjenama yang ditawarkan adalah turut serta dalam group TELEGRAM FCJ kerana disitu mereka sangat aktif dan lebih pantas untuk menjawab setiap pertanyaan jika terdapat sebararang persoalan.

Anda juga akan mendapat maklumat yang terkini dengan lebih pantas, terutamanya apabila terdapat jualan harga istimewa. Ini kerana FCJ akan mengiklankan terlebih dahulu di dalam group telegram tersebut sebelum diiklankan di instagram.

Group ini sangat aktif kerana sentiasa melakukan hantaran setiap hari untuk maklumat jualan terbaru. Menariknya, anda juga boleh membuat bayaran secara ansuran sebanyak 2 atau 3 kali, bergantung kepada barangan yang dibeli.

sistem-pembayaran-kutu

Dan FCJ juga ada menganjurkan sistem kutu selama 4 bulan bermula pada bulan Januari – April, Mei – Ogos, September – Disember. Kalau anda minat dengan sistem kutu, anda boleh juga sertai.

Apabila anda berbelanja dengan Fossil Japan Club, anda sebenarnya jimat kos minyak dan kos makan minum jika beli online berbanding pergi butik atau outlet, anda akan habiskan duit untuk beli benda lain tanpa anda sedari

Testimoni Pelanggan Yang Berpuas Hati Beli Handbag Berjenama Murah.

Majoriti yang membeli dengan FCJ berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan. Dan ramai juga berkongsikan gambar Outfit Of The Day (OOTD) sebagai bukti dan tanda puashati dengan barangan berjenama yang diterima. Ramai juga sempat melaram dengan barangan mereka untuk Hari Raya. Lihat gambar testimoni-testimoni dibawah:

testimoni-fcj-shoope2-1 testimoni-fcj-shoope2-2 testimoni-fcj-shoope2-3 testimoni-fcj-shoope2-4

Jom Lihat Handbag Berjenama Murah Ditawarkan Oleh FCJ

coach-mini-bennete-with-longstrap

Coach Mini Bennete With Longstrap RM619

michael-kors-cindy-dome-large-satchel

Michael Kors Cindy Dome Large Satchel – RM 579

coach-mini-charlie-backpack

Coach Large Charlie Backpack RM699

coach-saddle-bag-23

Coach Saddle Bag 23 – RM 759

Jom Beli Handbag Berjenama Murah Di Fossil Club Japan

beg-berjenama-murah-fossil-group-japan

Macam mana nak beli dan lihat semua handbag yang ada ditawarkan? Jom cuci mata di saluran setia anda di:

Tapi hari minggu mereka cuti ya! Jom dapatkan Handbag Berjenama Murah SEKARANG !

Jom order handbag/Jam branded SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order handbag/Jam branded SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order handbag/Jam branded SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: