Review
Aug 30, 2018, 5:44am

Beli dan Tempah Lasagna Murah Paling Sedap Di Kuala Lumpur


Saya pasti lasagna merupakan makanan kegemaran dan kesukaan anda! Makanan berupa lapisan pasta yang berintikan isi daging, ayam, ikan atau sayur ini adalah makanan tradisional Itali yang sangat terkenal di seluruh dunia yang sedap dan lazat.  Malaysia juga telah memperkenalkan pelbagai jenis lasagna dalam memperkayakan pelbagai menu makanan di restoran-restoran terkemuka, western dan lain-lain lagi. Harga lasagna murah atau mahal ya?

Antara Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

Secret Recipe merupakan salah satu tempat buruan makanan bagi penggemar lasagna tetapi harganya lebih mahal berbanding lasagna yang dijual secara online ataupun di restoran western yang lain.  Nak tak nak, anda pasti lebih berpuas hati membeli lasagna murah dan puas dimakan berbanding mahal tetapi tidak puas makan.

Ada Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

Jenis-Jenis Menu Lasagna Yang Sedap Dimakan

Mencari Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

Pencinta lasagna pasti tahu bahawa lasagna boleh dihasilkan dengan pelbagai inti dan rasa yang sangat sedap. Lasagna murah dan sedap selalunya berintikan ayam atau daging.  Namun, terdapat banyak lagi jenis inti sedap yang disajikan dalam makanan yang asalnya digelar lagsane ini.

Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

 • Lasagna ayam
 • Lasagna daging
 • Lasagna seafood
 • Lasagna tomato dan cheese
 • Lasagna cheese Sos
 • Lasagna asparagus
 • Lasagna sayur

Tempat Atau Restoran Lasagna Paling Sedap Di Kuala Lumpur

Ada Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

Cari sahaja di internet, pasti banyak tempat makanan atau restoran di Kuala Lumpur yang menyajikan hidangan lasagna yang sangat menarik dan lazat.  Antaranya adalah Restoran Souled Out di Menara HSC, TWG Tea Saloon & boutique, Restoran Bens di KLCC, Delifrance di Mid Valley dan lain-lain lagi. Takkan dekat restoran high class je boleh anda dapatkan lasagna yang superb dan paling sedap? Tidak. Masih ada lagi lasagna paling sedap yang dijual di Kuala Lumpur dengan harga yang murah berpatutan.  Pasti anda tidak jemu-jemu untuk mencuba lagi dan lagi. Mana tidaknya, ia juga merupakan lasagna murah di Kuala Lumpur yang berpatutan dan mampu milik!

E&W Gourmet | Lasagna Homemade Murah Paling Sedap Di Kuala Lumpur

Adanya Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

E&W Gourmet adalah makanan homemade sedap dan murah di Kuala Lumpur terutamanya lasagna! Lasagna yang dijual oleh E&W Gourmet ini sangat murah dari segi harga dan sedap dari segi rasa bagi anda yang menggemar lasagna atau tidak menggemarnya.  Sudah tentulah E&W Gourmet ini mempunyai resepi dan cara yang tersendiri dalam menghasilkan lasagna murah dan sedap homemade ini. Untuk pengetahuan anda, lasagna murah dan sedap ini dibuat di rumah dengan kualiti yang terjamin dan profesional.

Keistimewaan Lasagna E&W Gourmet Homemade

Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

Lasagna homemade E&W Gourmet ini mempunyai keunikan yang tersendiri dan paling best, rasanya yang lazat dan sedap pasti membuatkan anda tertanya-tanya apakah keistimewaan Lasagna ini. Jom kita lihat keistimewaan Lasagna E&W Gourmet.

 • Baked Dan Frozen

ada Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

Lasagna E&W Gourmet ini boleh anda dapatkan secara baked dan frozen.  Cara penghasilannya yang telah dibakar di dalam oven sangat sedap dan membolehkan anda terus menikmatinya berbanding lasagna yang telah dibekukan.

 • Bahan Masakan Berkualiti

Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

Lasagna homemade Ampang, Kuala Lumpur ini menggunakan bahan masakan yang berkualiti dalam menghasilkan lasagna yang amat sedap dan berkhasiat.  Bahan masakan yang fresh dan bersih serta berkualiti tinggi dan berjenama turut digunakan.

 • Terdiri Dari 3 Jenis Cheese

Terdapat Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

Anda juga tahu bahawa lasagna terdiri dari kandungan cheese sebagai sos atau penambah perisa yang sangat sedap untuk dinikmati bukan? Lasagna homemade E&W Gourmet terdiri daripada 3 jenis cheese yang lazat, berjenama dan sangat berkhasiat. Cheese yang digunakan dalam lasagna homemade murah dan sedap ini adalah Anchor Processed Cheddar Cheese, Shredded Morazella dan Grated Parmesan.

Kenapa Anda Patut Cuba Lasagna E&W Gourmet

Adanya Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

Lasagna homemade E&W Gourmet menjadi pilihan ramai tidak kira lapisan umur! Permintaan ramai untuk lasagna ayam dan daging di mana ia sangat sedap dan murah malah ia dijamin akan membuatkan anda berasa ketagih untuk makan lagi.  Inilah sebab-sebab kenapa anda patut cuba Lasagna homemade Ampang!

Mencari Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

 • Dihasilkan oleh mereka yang pakar dan berpengalaman dalam pembuatan lasagna
 • Lasagna sedap, lazat dan berkhasiat untuk kanak-kanak dan dewasa
 • Mudah terasa kenyang dan sebagai pelapik perut
 • Dihantar terus depan pintu rumah tanpa perlu anda keluar rumah
 • Mempunyai pelbagai jenis inti dan perisa lasagna
 • Menjadi pilihan ramai dan sangat disyorkan
 • Murah dan berpatutan dari segi harga
 • Packing lasagna yang memudahkan untuk anda menjamu selera di mana sahaja
 • Aroma dan kelazatan lasagna 3 jenis cheese dan ramuan terbaik di Malaysia
 • Kualiti masakan dan makanan terjamin, bersih dan sedap

Lasagna Murah Dan Mudah Untuk Anda

Mencari-cari Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

Anda boleh mendapatkan lasagna dengan cara yang mudah dimana penghantaran terus ke tempat anda akan dilakukan pada hari yang anda mahukan. Penghantaran lasagna adalah mengikut tempat dan jumlah pesanan yang dibuat. Selain lasagna, anda juga boleh mendapatkan macaroni cheese sedap dan murah dari E&W Gourmet.  

Harga Lasagna E&W Gourmet

Selain itu Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

Lasagna E&W Gourmet disediakan dalam bentuk kecil dan besar sesuai dengan situasi anda untuk membawa ketika keluar rumah, ke pejabat atau makan dirumah. Anda boleh mendapatkan dengan harga serendah RM15 untuk bekas kecil manakala RM30 untuk bekas besar.

Jom Dapatkan Lasagna Homemade Sedap Dan Murah Di Kuala Lumpur

Lasagna homamade dari E&W Gourmet wajib anda nikmati sekiranya anda merupakan penggemar lasagna atau ingin mencari lasagna yang murah dan paling sedap di Kuala Lumpur.  Ramai yang berpuas hati dengan kelazatan dan harganya yang amat murah!

Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

Selain itu Lasagna Murah dan Sedap Di Kuala Lumpur

 

E&W GOURMET | LASAGNA MURAH PALING SEDAP DI KUALA LUMPUR
Hotline: Tekan untuk telefon (013-2626785) | Tekan untuk WhatsApp
Lokasi: Ampang, Kuala Lumpur

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: