Review
Feb 26, 2018, 1:45pm

Beli Buku Novel Murah Secara Online Mudah Dan Senang


  • 1
  •  
  •  
  •  
    1
    Share

Adakah anda peminat novel tegar? Jika ya, anda sangat beruntung kerana terdapat banyak novel-novel menarik yang anda wajib baca atau mungkin anda belum baca lagi.  Membaca novel boleh diibaratkan seperti membina dan mencantikkan rumah anda, semakin cantik decoration dan warnanya, semakin seronok dan sentiasa anda inginkan perubahan suai rumah anda.  Sama seperti membaca novel, semakin menarik kisahnya, semakin seronok untuk anda membaca dan memiliki novel-novel ini.

Cara Beli Buku Novel Murah Secara Online

Tahukah anda terdapat banyak novel yang dijual secara online?  Anda tidak perlu lagi menghabiskan minyak kereta dan masa anda untuk ke kedai buku dan sebagainya.  Anda hanya melayari internet di rumah dan lakukan pembelian secara online sahaja.  Maklumlah, teknologi kini hanya di hujung jari sahaja.  Kadang-kadang beli novel secara online lebih murah berbanding beli novel di kedai buku dan sebagainya.

Beli Novel Dari Anaasa Publication

Beli Buku Novel Murah Secara Online Di Anaasa Publication

Anaasa Publication adalah salah satu syarikat penerbitan novel yang menyediakan khidmat beli buku novel secara mudah dan senang iaitu secara online.  Anaasa Publication yang bertapak di kajang memastikan novel-novel yang dipesan oleh anda akan sampai terus ke rumah anda dengan selamatnya.  Mereka menggunakan perkhidmatan poslaju untuk membuat penghantaran novel ke tempat anda.  Tidak kira di mana anda berada, anda boleh dapatkan novel-novel di anaasapublication.com.my dan hanya perlu tunggu novel sampai ke rumah anda.  Seronoknya, tak sabar nak baca novel-novel baru sehari suntuk kan.  Terdapat banyak pilihan novel yang boleh kita pilih sampai rambang mata jadinya.  Semua tajuk best-best! Banyakkah novel yang dijual oleh Anaasa Publication? Ya.  Anaasa Publication mengeluarkan banyak jenis novel dan kesemua novel-novel yang anda boleh dapatkan secara online ini adalah novel-novel terbitan Anaasa Publication.

Novel-novel Anaasa Publication | Beli Novel Online Mudah Dan Senang

Beli Buku Novel Murah Secara Online Dengan Mudah

Terdapat banyak novel yang anda boleh dapatkan di Anaasa Publication.  Kebanyakan novel-novel mereka sangat menarik dan berbeza dengan novel-novel yang berada di pasaran.  Anaasa Publication menampilkan novel-novel terkini dan 100% berjaya menjadi kegemaran para pembaca.  Anaasa Publication sentiasa memastikan setiap karya memberi ilmu dan manfaaat kepada pembaca dan penyokong.  Anda boleh dapatkan novel-novel Anaasa Publication di www.anaasapublication.com.my.  Terdapat banyak novel dan penulis yang terlibat dalam Anaasa Publication seperti Kasut Hitam Topi Pink kerya Nurin Bahanudin, Pengantin Lelaki Untuk Cik Gadis hasil karya Aulia Iman dan Setiaku Milikmu karya dari Luvis Eija.  Harga novel-novel yang dijual di sini adalah sangat berpatutan dan berbaloi serendah RM19 dan kebanyakannya tidak lebih daripada RM30.

Senarai Novel Terkini Yang Murah Dan Menarik Beserta Penulis

Beli Buku Novel Murah Secara Online Dengan Senang
  1. Hati Yang Kau Sakiti – Shima Rostam
  2. His Independent Girl – RD Athan
  3. Bukan Rahsia Lagi – Maya Iris
  4. Dear Ustaz, Will You Marry Me? – Ameera Amir
  5. Rindu Tiada Noktah – Dhiyana
  6. Biar Betul, Nama Dia Bougainvillea? – Azimah Lily
  7. Hessa It’s Me – Jaja Ahmad
  8. Dikaulah Seluruh Cinta – Adnil Zaff
  9. Bukan Kemahuan Fikiran – Dilla Ahmad
  10. Suami Tuan Putera – Wardina Aisyah
  11. Nasi Lemak Tepi Kubur – Izma Qahiera
  12. Jodoh Yang Tertangguh – Rose Ezadora
  13. Cinta, Biar Betul? – Anna Milia
  14. Alahai Miss Blurr – Ayra Zahra
  15. Berikan Aku Peluang Mencintaimu – Shima Rostam
  16. Till Jannah – Theya Nur
  17. Sayang, I’m Yours – Nina Kamal
  18. Mr. Right Untuk Aku – Sara Kyoko
  19. Bahagia Yang Jauh – Nuril Bahanudin
  20. Aku Tetap Setia – Ameera Ameer

Terdapat banyak lagi novel terbitan Anaasa Publication yang anda boleh lihat sendiri.  Anda boleh layari laman web Anaasa Publication dan masuk bahagian novel list.  Bagi memudahkan dan mempercepatkan carian novel istimewa,  anda boleh menapis apa yang anda inginkan seperti novel terkini, novel popular, novel harga rendah ke tinggi dan sebagainya.  Selain itu, setiap novel di Anaasa Publication juga disediakan sinopsis dan ringkasan bagi kisah novel tersebut.  Anda akan temui apa yang anda inginkan berkaitan novel kegemaran anda.

Ciri-Ciri dan Kelebihan Novel Anaasa Publication

Beli Buku Novel Murah Secara Online Dengan Betul

Sesebuah novel mempunyai ciri-ciri dan kelebihannya yang tersendiri.  Novel terbitan Anaasa Publication terdiri daripada kandungan novel, cover novel, penulis dan harga pasaran yang tidak sama dengan novel terbitan syarikat lain.  Setiap ciri-ciri novel mempunyai kelebihannya masing-masing.  Anda boleh menilai melalui kelebihan-kelebihan ini sama ada berbaloi atau tidak untuk anda dapatkan novel-novel ini.

1. Kandungan Novel

Beli Buku Novel Murah Secara Online Yang Ada

Semua novel terbitan Anaasa Publication ini mempunyai tema-tema yang berbeza mengikut kesesuaian jalan cerita, tajuk novel dan kemuncak cerita  yang dipertengahkan.  Terdapat pelbagai kisah-kisah menarik yang dipaparkan seolah-olah kisah realiti atau kisah benar.  Kandungan novel dari Anaasa Publication ini benar-benar menyentuh hati para pembaca.  Selain itu, ia memaparkan tema atau unsur percintaan, kekeluargaan, persahabatan serta apa sahaja tetapi yang bebas dari unsur-unsur negatif.  Justeru novel keluaran Anaasa Publication ini sangat sesuai untuk semua lapisan masyarakat dan umur malah ia sangat bertepatan dengan permintaan dan minat para pembaca.

2. Cover Muka Depan Novel

Beli Buku Novel Murah Secara Online Dengan Pantas

Rekaan muka depan atau design kulit buku novel Anaasa Publication sentiasa menarik dan mempunyai gaya dan caranya yang tersendiri.  Di samping itu, ia bertepatan dengan kisah atau kandungan novel yang dinyatakan. Rekaan muka depan Novel ini sebenarnya memainkan peranan penting dalam menjalinkan hubungan antara kisahnya dengan pandangan pertama terhadap novel ini. Cover muka depan novel yang cantik menarik hati untuk kita dapatkannya dan kita juga dapat membuat keputusan untuk membaca sesuatu novel itu atau tidak berdasarkan tajuk, kisah sinopsis atau rekaan muka depannya.  Jika tajuk, cover muka depan dan kisah sinopsisnya menarik, memang nak tidur baca nove je rasa.

3. Penulis

Beli Buku Novel Murah Secara Online Yang Bukunya Ditulis Oleh Penulis Yang Bagus

Anaasa Publication mempunyai kekuatan barisan penulis yang hebat dan berbakat.  Kebanyakan daripada penulis-penulis novel ini sudah bertahun-tahun berpengalaman dalam penulisan.  Selain itu, terdapat juga penulis baru yang berbakat.  Penulis Anaasa Publication sangat mesra peminat dan tidak kedekut untuk berkongsi.  Anda boleh dapatkan novel-novel berdasarkan penulis kegemaran anda juga.

4. Harga Pasaran

Beli Buku Novel Murah Secara Online Yang Betul

Novel-novel Anaasa Publication ditawarkan dengan harga yang sangat berpatutan.  Bagi anda yang sukakan walk in atau pergi ke kedai buku, anda boleh dapatkan novel-novel terbitan Anaasa dengan harga pasarannya sendiri.

Novel-novel ini boleh didapatkan di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Serawak iaitu di kedai-kedai buku yang terkenal seperti Popular dan MPH.  Anda juga boleh membeli novel secara online melalui anaasapunlication.com.my.

Sebab Anda Perlu Beli Novel Secara Online Di Anaasa Publication

Beli Buku Novel Murah Secara Online Semasa Promosi

Anaasa Publication menjadi sebuah gedung novel online yang dipercayai dan diyakini ramai terutamanya pencinta novel.  Ramai peminat novel yang selalu memilih novel daripada laman web Anaasa Publication dan membeli secara online.  Ia amat mudah dan sudah tentu ada kelebihan atau sebab-sebab mengapa mereka selalu membeli di Anaasa Publication.

1. Poslaju Seluruh Malaysia Dan Tawaran Percuma

Beli Buku Novel Murah Secara Online Dapat Free Pos

Pihak Anaasa Publication akan pos barang-barang anda menggunakan khidmat poslaju.  Khidmat poslaju adalah untuk mengepos barang ke seluruh Malaysia termasuklah Sabah dan Sarawak.  Anaasa Publication juga menyediakan tawaran penghantaran percuma di mana setiap 2 pembelian, anda layak untuk dapat caj delivery percuma. Apa lagi, rembatlah 2 novel terus!

2. Diskaun Pembelian Hebat

Beli Buku Novel Murah Secara Online Dengan Diskaun

Anaasa Publication menyediakan diskaun bagi anda yang selalu membeli novel secara online bersama mereka.  Diskaun boleh dituntut dengan setiap pembelian online.  Dengan adanya diskaun, anda boleh beli novel dengan harga serendah RM3 hingga RM15.

3. Mesra Khidmat Pelanggan

Beli Buku Novel Murah Secara Online Dengan Banyak

Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah dalam pembelian secara online atau apa-apa yang berkaitan novel, anda boleh hubungi talian khidmat pelanggan atau nombor telefon Anaasa Publication.  Mereka sangat mesra pelanggan dan boleh dirunding.

4. Penulis Yang Ramah  Dan Berbaloi

Beli Buku Novel Murah Secara Online Dapat tanda tangan Penulis

Penulis yang terlibat dalam syarikat penerbitan Anaasa Publication ini sangat ramah dan beserdehana dalam apa jua tindakannya.  Bukan setakat itu sahaja, tetapi penulis-penulis ini juga mahir dan laju dalam menjawab pertanyaan yang diajukan oleh anda.

5. Novel Murah dan Berpatutan

Beli Buku Novel Murah Secara Online Dengan Harga Yang Murah

Novel-novel yang terdapat di Anaasa Publication sangat murah, berbaloi dan mudah.  Kesemua harga novel di Anaasa Publication adalah di dalam lingkungan RM 15 sehingga RM30 ke atas.  Dengan diskaun atau potongan harga serta percuma kos penghantaran poslaju untuk minimum 2 pembelian, ia sangat berbaloi dan menjaminkan anda kerana anda tidak rugi, malah lagi dapat jimat.

6. Banyak Pilihan Novel Yang Menarik

Beli Buku Novel Murah Secara Online Dan Dapat Pilih Novel Yang Menarik

Anaasa Publication menyediakan pelbagai jenis novel karya beberapa orang penulis dan Anaasa Publication merupakan penerbit bagi novel-novel mereka.  Berikutan terdapat banyak novel yang diterbitkan, anda juga pasti menjadi rambang mata untuk memilih mana satu novel yang anda ingin baca.  Nak beli novel, biarlah cari yang berpuas hati dan benar-benar menarik.

7. Menyelesaikan Masalah Secepatnya, Efektif Dan Berkesan

Beli Buku Novel Murah Secara Online Dengan Pengedar yang Sah

Masalah teknikal berkaitan novel juga pernah berlaku oleh Anaasa Publication di mana novel yang telah dihantar kepada pelanggan rupanya tidak lengkap.  Sebagai contoh, ia mempunyai page atau muka surat yang kosong tidak dicetak.  Apa yang mengujakan adalah pihak Anaasa Publication melakukan terus bertindak menukarkan novel tersebut kepada novel yang baru.

Beli Novel Berbaloi-baloi Dengan Anaasa Publication

Beli Buku Novel Murah Secara Online Denga Dapat Harga Berbaloi-baloi

Ruginya kalau tak beli novel dengan Anaasa Publication.  Cakap aje novel apa yang anda inginkan, pasti Anaasa Publication juga mempunyainya.  Novel murah dan mudah didapati ini sangat berkualiti tinggi dan menarik hati.  Kalau boleh sekali beli nak 5 terus, dapatlah jimat lebih.  Kalau beli 2 pun dah boleh jimat untuk kos penghantaran.  Siapa yang taknak kan.  Lagi berbaloi, lagi best!

Testimoni Atau Kata Mereka Mengenai Anaasa Publication

Terdapat banyak feedback atau testimoni daripada para pembaca dan para peminat novel yang mengikuti Anaasa Publication.  Mereka semua amat berpuas hati dengan novel, kandungan novel, penulis, perkhidmatan Anaasa Publication dan segalanya.

Beli Buku Novel Murah Secara Online Dengan Sangat Mudah Beli Buku Novel Murah Secara Online Sahaja Beli Buku Novel Murah Secara Online Di Malaysia

Jom Beli Buku Novel Murah Secara Online Sekarang!

Jangan berlengah lagi. Jom dapatkan novel-novel terbaik yang sangat menarik secara online di Anaasa Publication segera!  Novel yang murah dengan harga yang sangat berpatutan ini boleh didapati secara mudah dan senang.  Layari laman web Anaasa Publication dan pilih novel yang anda mahukan segera!

Beli Buku Novel Murah Secara Online Dari Anaasa Publication

ANAASA PUBLICATION |  NOVEL MURAH SECARA ONLINE MUDAH DAN SENANG Hubungi: Hotline 1: Tekan untuk telefon (019-3960076)Tekan untuk WhatsApp Hotline 2: Tekan untuk telefon (6012-3278556)Tekan untuk WhatsApp Facebook:  @anaasapublication Website:  wwww.anaasapublication.com.my