Review
Jul 30, 2017, 2:45pm

Beli Blouse Plus Size Online Sehingga Size 44/46 – 48/50


Anda suka bershopping baju? Selalunya di musim perayaan inilah masanya untuk anda mencari pakaian-pakaian sebagai persiapan untuk menyambut apa sahaja perayaan, majlis keraian, ataupun sekadar suka-suka kerana anda memang minat bershopping. Walau bagaimanapun, bagi mereka yang susuk tubuh badannya yang agak plus size, tentu sukar untuk mencari pakaian yang selesa untuk pakai dan pada masa yang sama tampak bergaya. Selalu kita mendengar keluhan orang-orang yang berbadan besar yang mereka tidak dapat bershopping dengan sepuas-puasnya kerana pakaian yang mereka idamkan tiada siaz atau tidak muat.

blouse-plus-size-murah-online-44-46-48-50

Lebih-lebih lagi kalau anda jenis yang suka bershopping secara online. Mudah sekarang untuk shopping online kerana anda tidak lagi perlu penat-penat nak bawa kereta, cari parking, berjalan ke kedai dan sebagainya. Segala shopping boleh dilakukan hanya dengan akses ke internet sahaja. Namun begitu, untuk mencari pakaian yang secocok dengan susuk tubuh badan memang bukan satu perkara yang mudah. Banyak kali terdapat kes bahawa ada yang membeli blouse, baju kurung, dan sebagainya tetapi apabila sampai di rumah, saiznya tidak sepadan dengan bentuk badan anda. Satu hal pula untuk anda hubungi penjual pakaian tersebut untuk pulang semula dah hantar balik pakaian yang saiznya yang sepadan.

kedai-butik-online-untuk-plus-size-blouse-jubah-

Kini anda tidak perlu risau lagi. Ada satu butik online yang khusus untuk anda beli blouse yang plus size secara online, dan terdapat saiz dari 44/46 hingga ke 48/50. Mari kita ketahui apakah kedai online yang dimaksudkan berikut.

Myss Aurah Butik Online Untuk Beli Blouse Plus Size

Memperkenalkan kedai online Myss Aurah yang anda boleh layari di laman web http://www.myssaurah.com atau anda juga boleh melawat laman Facebook di https://www.facebook.com/myss.aurah atau di instagram dengan melihat kepada akaun Instagram @myssaurah. Mungkin anda akan bertanya, kenapa saya perlu beli dari Myss Aurah ini? Di Myss Aurah, mereka amat mementingkan kualiti dan akan sentiasa memastikan bahawa kualiti kain mereka dalam kesemua jenis pakaian mereka dihasilkan dari material yang mempunyai kualiti yang tinggi. Tambahan pula, yang penting sekali adalah butik Myss Aurah menawarkan pelbagai pakaian yang mempunyai pelbagai pilihan saiz. TIdak perlu lagi anda ragu-ragu untuk mencari pakaian seperti blouse dan sebagainya bagi anda yang plus size.

butik-online-blouse-plus-size-44-46-48-50

Tambahan pula, kualiti pakaian Myss Aurah tampak bergaya dengan jahitan yang kemas dan teliti. Setiap reka bentuk pakaian Myss Aurah adalah rekaan sendiri, dan tidak akan didapati di butik-butik yang lain kerana butik pakaian Myss Aurah bukan dari pakaia yang telah dibeli siap. Myss Aurah juga akan memastikan bahawa pelanggan Myss Aurah akan diberikan layanan yang terbaik kepada pelanggan.

Bagi mereka yang ingin khususnya mencari blouse plus size secara online dengan sais 44/46 – 48/50, mari kita lihat apakah sebahagian daripada fesyen-fesyen blouse yang terdapat di butik Myss Aurah ini ya.

Blouse Plus Size Violet Curve Blouse

Bagi mereka yang ingin mengidamkan untuk membeli blouse plus size, Violet Curve Blouse merupakan salah satu pilihan untuk mereka yang inginkan gaya yang menawan dan elegent. Violet Curve Blouse mempunyai zip di bahagian belakang balouse bagi memudahkan anda untuk memakai blouse tersebut. Violet Curve Blouse mempunyai pelbagai saiz termasuk plus size sehingga ke saiz 50.

violet-curve-blouse-plus-size-online-44-46-48-50

Ia direkabentuk dengan menggunakan kain yang sejuk yang akan membuatkan si pemakai berasa selesa ketika memakainya, di samping warna blouse yang mudah untuk dipadankan dengan apa sahaja. Fesyen Violet Curve Blouse yang polos membuatkan ia mudah untuk dipakai dan dipadankan sama ada dengan seluar, palazzo mahupun skirt. Terdapat dua pilihan warna bagi Violet Curve Blouse iaitu pilihan warna biru atau oren, dan saiz blouse tersebut boleh didapati dalam saiz 44/46 – 48/50.

Blouse Plus Size Ally Curve Blouse

Ally Curve Blouse merupakan sejenis blouse cotton knit dengan kain jenis memeri yang akan membuat pengguna selesa untuk memakai blouse ini. Sama seperti Violet Curve Blouse, ia juga mempunyai pelbagai saiz termasuk juga saiz yang besar atau plus size sehingga saiz 50. Ia juga direkabentuk menggunakan kain yang sejuk yang juga akan membuatkan si pemakai berasa selesa apabila memakainya.

ally-curve-blouse-plus-size-online-44-46-48-50

Rekabentuk Ally Curve Blouse menggunakan kain jenis memeri dan tidak jarang. Ia mempunyai motif corak kain yang mengikut trend yang terkini yang akan membuatkan si pemakai tampak bergaya dan menawan apabila memakai Ally Curve Blouse ini. Seperti juga blouse yang sebelumnya, fesyen Ally Curve Blouse yang ringkas dan polos memudahkan ia untuk dipadankan dengan apa sahaja seperti palazzo, seluar mahupun skirt. Ally Curve Blouse boleh didapati dalam saiz 44/46 – 48/50.

Blouse Plus Size Vanissa Curve Blouse

Memperkenalkan satu lagi blouse dalam koleksi busana Myss Aurah iaitu Vanissa Curve Blouse. Menggunakan material cotton, ia juga terdapat dalam pelbagai saiz termauk plus size sehingga ke saiz 50. Sama seperti blouse-blouse yang lain Vanissa Curve Blouse mempunyai kain yang sejuk yang akan membuatkan si pemakai berasa selesa ketika memakainya.

vanessa-curve-blouse-plus-size-online-44-46-48-50

Warna Vanissa Curve Blouse mudah dipadankan dan akan membuatkan si pemakai tampil dan tampak kurus lagi bergaya. Sebagaiamana rekabentuk blouse-blouse yang lain, Vanissa Curve Blouse juga mempraktikkan fesyen yang polos yang memudahkan blouse ini tampak bergaya dengan apa sahaja termasuklah seluar, palazzo ataupun skirt. Anda boleh memilih warna Vanissa Curve Blouse sama ada warna putih dan hitam. Saiz boleh didapati dari saiz 44/46 hingga ke 48/50.

Busana Myss Aurah Blouse Plus Size

Selain dari blouse, Myss Aurah juga menawarkan fesyen-fesyen atau rekabentuk-rekabentuk yang lain sesuai dengan kehendak dan citarasa si pemakai. Anda boleh memilih sama ada palazzo, baju kurung, skirt, jubah, traditional wear, dan lain-lain. Butik Myss Aurah mempunyai hampir segala reka bentuk pakaian yang pasti akan menarik minat mereka-mereka yang ingin menggayakan busana daripada Myss Aurah. Anda boleh lihat dengan sendiri rekabentuk-rekabentuk yang terdapat dalam butik Myss Aurah seperti yang digambarkan di bawah ini.

jane-blouse-butik-plus-size-online

Jane Blouse

melissa-kurung-kedai-plus-size-online

Melissa Kurung

Madieha Jubah

lynn-palazo-butik-plus-size-online-44-46-48-50

Lynn Palazzo

Jom Beli Blouse Plus Size Online Size 44/46 – 48/50

blouse-plus-size-online-cantik

Dapatkan pakaian anda seperti blouse, baju kurung, jubah, skirt, palazzo dan sebagainya di butik Myss Aurah. Khususnya bagi mereka yang ingin membeli blouse dan design-design yang lain yang plus size secara onilne, atau anda juga boleh mengunjungi butik Myss Aurah. Maklumat butik Myss Aurah adalah seperti berikut:

BUTIK MYSSAURAH | BUTIK PAKAIAN PLUS SIZE

Telefon / WhatsApp 1 : 019-257 2773 | Link WhatsApp

Telefon / WhatsApp 2 : 018-940 1887 | Link WhatsApp

Facebook: @myss.aurah

Instagram: @myssaurah

Laman web rasmi: http://www.myssaurah.com

 

Alamat:

A-1-10, Jalan Seroja, Sungai Buloh Country Resort, 47000 Sungai Buloh, Selangor

Boleh COD di: Sungai Buloh / Kota Damansara

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: